Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו, מגאו או טריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכבו מתלבט בן שלושת הרכבים הבאים: רנו מגאן, רנו קליאו ודייהטסו טריוס. אני מחפש רכב עם גיר אוטומטי ולנהיגת כביש ) הטריוס פשוט מצא חן בעיני ויזואלית(. התקציב שלי הוא 40-50 K.

יש למישהו דעות/המלצות שיכולות לעזור לי להחליט בין השלושה.

תודה

פורסם

הטריוס לא יספק אותך על הכביש.

ג'יפון קטן ואיטי, לא מצטיין על הכביש וגם לא בשטח.

אם אתה מתכוון להסתובב על הכביש, הוא לא הבחירה בשבילך.

קליאו או מגאן? זה כבר תלוי בצרכים שלך מהרכב.. אתה באמת זקוק לגודל של המגאן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי איך שאני רואה את זה עירבבת כאן 2 קטגוריות:

1. משפחתית קומפקטית = מגאן.

2. סופר מיני = קליאו + טריוס.

בהנחה שאת רוב הנסיעות (90% ומעלה) אתה עושה לבד או עם עד 2 נוסעים (כלומר סה"כ 3 נוסעים באוטו) אין שום סיבה לקחת את המגאן. אם אתה זקוק לרכב משפחתי אז המגאן היא כן הבחירה העדיפה.

בנוגע למגאן:

נהגתי המון במגאן, בעיקר בדיזל ידני, אבל גם מספיק בבנזין אוטומט ודיזל אוטומט וממש מעט בבנזין ידני.

אני לא אוהב את האוטו, לדעתי הוא מגושם ולא נוח, הביצועים שלו לא מספקים והאמינות שלו אינה טובה מספיק - תלוי בדגם שתמצא.

קליאו:

לא מכיר מספיק כדי לתת חוות דעת על הקליאו B שנכנסת לך בתקציב, ההכרות שלי עימה שטחית מאוד.

טריוס:

רכב מצויין, אמין, זריז (למרות מה שאמרו כאן לפניי לדעתי הוא מספיק זריז) וכמובן יש לו את הפלוס ה"ג'יפי" הזה שנותן לך זוית ראייה מצויינת. הוא מאוד נוח לתמרונים בעיר והחסרון הכי גדול שלו זה שהוא דיי צר, אז אם אתה אדם גדול ו/או רצה ליסוע עם 4 אנשים ברכב תרגיש קצת אי נוחות (כנ"ל בקליאו ד"א). בנוגע ליומרות שטח: ניתן ליסוע עם הרכב בשבילים, אבל הוא לא יתמודד טוב עם שטח טקטי.

לסיכום, לפי דעתי אם אתה אוהב את הטריוס אין מניעה לרכוש אותה.

לא קשה למצוא אחת שמורה מאוד שהייתה רכב שני במשפחה ולא ירדה מעולם לשטח.

בהצלחה.

פורסם

עוד דבר שמשחק לטובת הטריוס הוא נושא האמינות: המגאן והקליאו יסבלו הרבה יותר מבעיות חשמל וגיר אוטומטי.

הטריוס גם מציע את בונוס (רק מאוד בזהירות) השטח, עם 4X4 קבוע. הוא קצת חלש לדיונות, תצטרך להוריד אוויר ולנסוע בשכל, אבל הוא נוסע יפה גם בשבילים קצת שבורים, בוציים בטוב טעם ואף מושלגים.

פורסם

תודה חברים על כל התשובות.

לא הצלחתי לקבל מסקנה חד משמעית לגבי הדייהטסו טריוס - נראה שיש כאלה שממש אוהבים אותה ויש כאלה שממש לא. אין לי נטייה לשטח ואני יותר מחפש משהו לכביש. הטריוס פשוט מצא חן בעיני ויזואלית מכל היפניות. מה שכן- אולי לא הזכרתי אבל גם במקרה של הטריוס - אני מחפש אוטומטי.

לגבי הדרישות שלי מהרכב - אוטומט, חסכוני בהוצאות, אמין ושיראה יפה. לא אוהב את כל הלנטיס/פוקוס/אימפרזה/סיויק/קורולה שהכביש פשוט מוצף בהן )בקיצור - מחפש משהו יוותר מיוחד(

הבנתי שהמגאן היא יותר משפחתית והאמת היא שאני רווק אבל בכל זאת הרכב הקודם שלי היה גולף 95 1800 אוטומט ודי נהניתי מהנוכחות הגדולה והמסיבית שלו על הכביש.

שמעתי בכמה מקומות שלמגאן יש בעיות כרוניות בגיר אוטומט - האם זה נכון ?

האם זה נכון גם לגבי הקליאו ???

תודה מראש ... :smile:

פורסם

אם אין לך שום כוונה לרדת לשטח תוותר על הטריוס, הוא לא נעים לשימוש עירוני רגיל. אם היית אומר שהיית יורד איתו מעט לשטח אז היה ניתן להצדיק אותו, לכביש בלבד, הוא מאוד לנעים (וגם צפוף, יותר מקליאו ברוחב).

למגאן עלולה לצוץ בעיית גיר במודלים שנכנסים לך בתקציב.

מה לגבי רכבים קטנים כגון סיריון, וסטארלט? הסיריון ניראית (לא כל אחד אוהב אבל עדיין) שונה מהעדר.

גיא.

פורסם

תודה גיא על התשובה וגם על ההנחיות לפני כן על איך להמשיך נושא וכו' (אני חדש פה..).

אז מה עם הקליאו ? איך האמינות של קליאו אוטומטית ? מה עדיף מנוע 1.6 או 1.4 ?

(לגבי הסיריון והסטרלט - לא ממש משכו אותי ויזואלית. הקליאו B יותר מיוחדת לטעמי למרות שיש מספיק ממנה על הכביש)

תודה שוב

• תוכן חדש...