Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - ב.מ.וו M6 לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הב.מ.וו M6 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

153 הצבעות

1. 1. מהי הב.מ.וו M6 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר השישי. מתמודדות כאן שתי מכוניות הנושאות שם דומה אך שייכות לעולמות אחרים. האחת נוצרה לפני יותר מ-20 שנה, השניה חדשה לגמרי. יש כאן מלחמה בין ישן לחדש, בין מכונית שהיא קלאסית כיום ומכונית שכנראה תהיה קלאסית בעוד כמה עשרות שנים.

לב.מ.וו M6 שני דגמים עד היום, עליכם לבחור את ה-M6 הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

1. ב.מ.וו 635M CSi E24 (שנים 1983-1989, 286 כ"ס, 6.4 שניות ל-60 מייל"ש, 5855 יחידות)

m635csi.jpg

2. ב.מ.וו M6 E63 (שנים 2004-?, 507 כ"ס, 4.6 שניות ל-100 קמ"ש)

m6.JPG

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוי, העיצוב המדהים של bmw משנות ה 80. קווים ארוכים ומשוכים....

נראה כאילו האוטו "רוצה" קדימה...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ללא ספק החדשה

הסדרה 6 היא אחת המכוניות החדשות המדהימות שיוצרו השנה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה עוזר שאתם רושמים תגובות כמו "ללא ספק החדשה" ?

איזה מידע זה מוסיף ? תצביעו בסקר וזהו.

בכל מקרה, החדשה באמת מדהימה, אבל הישנה פשוט הגדירה את המושג מכונית קופה אמיתית , הצורה שלה כ"כ מושלמת וכ"כ משרתת את המטרה שלה שאי אפשר שלא לבחור בה.

מבחינתי היא אחת המכוניות היפות איי פעם , בטח ובטח הקופה היפה ביותר איי פעם.

פורסם

החדשה חלקלקה מדי בשבילי.

לא עושה לי את זה .

הישנה נראית כמו חיה שתיכף תקפוץ לטרוף מישהו.

ישנה בשבילי.

פורסם

יש בכלל על מה לחשוב? על מה להתלבט?

ב.מ.וו קלאסית וכוחנית מול בטטת באנגל?

ב.מ.וו איבדו הרבה מאוד קרדיט אצלי מאז שהם התחילו לעצב מכוניות עם קולפן תפוחי אדמה.

והM6 החדשה בכלל נראית כמו בובת בטטה מתוכנית ילדים, עם פרצוף דבילי. בובה מוצצת.

אז עם כל הכבוד לביצועים, מחשבים, I-דרייב וגימיקים - תנו לי E24, אפור כהה עם מושבי עור בבקשה. לא צריך לארוז אני אוכל כאן.

פורסם

אני במו עייני ראיתי את הישנה שחרחרה עם כיסוי עור פעם אחת למבט חטוף פשוט הדהימה אותי

לכן אני יבחר בה, מה גם שאני מסכים שהקווים הישנים של הבימרים יפים יותר מהחדשים כמובן שאני עדיין חושב שהסדרה 6 קופה החדשות הו עיצוב גאוני פשוט הדורות הקודמים יותר :)

בברכה,

אבי.

פורסם

רוני,מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה? :lol:

אתה שם פה סקר שמכיל רק 2 דורות?!

פחחחח..לא מעניין.

בקיצור,אני בוחר ב6 החדשה...

למה? כי היא כוחנית,יוקרתיות ולמרות שרואים עליה את "אפקט הבאנגל" היא עדיין איכשהו נראת טוב. :-P

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
רוני,מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה? :lol:

אתה שם פה סקר שמכיל רק 2 דורות?!

פחחחח..לא מעניין.

אין לך בושה? מבקר אותי ואז מצביע בסקר? אתה זה שצריך להתבייש :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

old school rulez

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

הישנה פשוט נראית כאילו אי אפשר להיכנס לנעליים שלה... , דיווה.

והחדשה נראית אלילית אבל לא זכאית לתואר דיווה.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...