Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישת רכב , אחרי שקלול של הרבה פרמטרים התקבעתי על כמה רכבים שאני רוצה לקנות.

אחד מהם הוא פולו או גולף משנתונים 2014 צפונה.

מבדיקות שעשיתי הבנתי שהמותחן הבעייתי ב 1.2TSI הוחלף והשרשרת הפכה לרצועת תזמון.

שני חברים שקנו 1.2TSI DSG במהלך 2014, אחד מהם עם פולו ואחד עם לאון לא נכנסו למוסך מלבד טיפול שנתי. מצד שני, קשה ללמוד אם באמת הכל בסדר משני רכבים מתוך אלפים שנמכרו.

רציתי לשאול אם יש עוד גולשים בעלי רכבים דומים שיכולים להעיד שבמשך לפחות שנתיים הם בעלים של TSI DSG ואין להם בעיות במח גיר / קלאצ'ים או מה שזה לא יהיה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יש לנו במשפחה שתי איביזות 1.2 DSG.

אחת מ2013 של אבי שנוסע יחסית מעט אבל רק בעיר.

האיביזה שלי מתחילת 2014 מבלה רוב הזמן בבין עירוני כבר עם 42K ק"מ.

עד עכשיו עם אמינות מושלמת וללא כל בעיה בגיר או המנוע.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אני נוהג היום על איביזה 1.2TSI עם גיר DSG7 מודל 2014 שקיבלתי מליסינג,

קיבלתי אותה עם 37 אלף קילומטר היום אני על 42 אלף.

בעיקרון במעט קילומטרז לא היו בעיות אבל בתחושה הכללית יש לי תחושה שהמערכת קלאצ'ים אצלי דווקא קרובה לטיפול(קרה לי פעמיים בתחילת נסיעה לחטוף מכה קטנה אחרי ההתחלת נסיעה ומרגישים רעידות קצת בין הילוכים 2-3).

עכשיו,

אין לי מושג אם זה התנהגות טיבעית של גיר רובוטי או מעיד על תקלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

האוקטביה 2011 שלי סבלה המון, היתה חודש במצטבר במוסך בתקופת הליסינג. הנוכחית, 2014, בת כמעט שנתיים בינתיים בלי תקלות. יש רשרוש מהדשבורד כנראה בגלל התקנות מקומיות, ולפעמים טיפה רעידה למשך כמה שניות בהתנעה במזג אוויר קר. מעבר לזה כלום.

פורסם
א

מבדיקות שעשיתי הבנתי שהמותחן הבעייתי ב 1.2TSI הוחלף והשרשרת הפכה לרצועת תזמון.

במנוע -1.2 דור ראשון (105 כ"ס, 8 שסתומים) הוחלפה השרשרת הבעייתית בסוף 2012. המנוע המשיך להיות משווק עד סוף המחצית הראשונה של 2015 בדגמים שאינם מבוססים על פלטפורמת MBQ החדשה. מנוע דור שני (110 כ"ס, 16 שסתומים) מצוייד ברצועת תזמון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני עם פולו חדשה 2015 קרוב לשנה, הגיר וכל האוטו עובדים חלק ונהדר. לפני זה היתה לי פולו (11) שלא היתה לה בעיה בגיר אבל עברה כמו כולם את הקמפיין וזה באמת הרגיש אחרי זה עוד יותר טוב. לא הייתי קונה שוב פולו אם היתה בעיה בגיר.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אי אפשר להסיק כלום מהניסיון של החברים פה. זה טרי מדי. תקנה ותתפלל שזה יחזיק. אני נסעתי עם מונית 2014 אוטומטית dsg7 ובה הגיר התקלקל רק ב 100K . האם זה אומר משהו ? לא בטוח.

פורסם

לדוד שלי יש סיאט טולדו שנת 2013 עם מנוע 1400 וגיר dsg7.

לפני כשלשה חודשים הרכב נתקע, והתברר שהלך המכטרוניק.

בטיפול 30000 לפני כשנה החליפו את המצמדים ומיסב בגיר עקב רעידות. ראה שרשור שפרסמתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555596-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95-2013-dsg7-%D7%94%D7%9C%D7%9B%D7%95-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%95%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94.

פורסם

סקודה ייטי 2013 עם 45,000 קילומטר, עברה מכטרוניקס ועדכון תוכנה לפני 12,000 קילומטר בעקבות רעידות קלות בתחילת נסיעה ומאז שקט תעשייתי.

פורסם (נערך)

אני אעיד ממקור ראשון.

השכנה שלי קנתה גולף 1.4 TSI Bluemotion בסוף 2014.

בחודש יולי של 2015 הרכב סירב להמשיך בנסיעה בליווי קולות של דפיקות.

גררו את הרכב למוסך מורשה ושם הגיעה הבשורה שהגיר עשה את שלו ושצריך להחליף גיר.

הגיר הוחלף במסגרת האחריות וכרגע הרכב נוסע כרגיל.

לא יודע עד כמה מקרה אחד מעיד על האמינות של החדשות, אבל מנסיון עם TSI קודם (למרות שבלומושן אמור להיות שונה ממנו) התקלות הן לא דבר חריג כל כך.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

היה לי tsi ידני מעל 5 שנים. כלום לא קרה, אבל מאז שהשתנה תוואי הנסיעה ונדרש רכב אוטומט הדרישות השתנו בהתאם. בקיצור הבנתי, אחכה שהטכנולוגיה החדשה תבשיל ובינתיים אחפש משהו אחר.

תודה רבה לעוזרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
זה מקור ראשון?

אני עוזר לשכנה בכל מה שקשור לרכב, לצורך העניין גם הזמנתי את הגרר כשהרכב נתקע.

גם בקנייה עזרתי לה.

אם חשוב לך הרכב עבר 12KM.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אי אפשר להסיק כלום מהניסיון של החברים פה. זה טרי מדי. תקנה ותתפלל שזה יחזיק. אני נסעתי עם מונית 2014 אוטומטית dsg7 ובה הגיר התקלקל רק ב 100K . האם זה אומר משהו ? לא בטוח.

אני דיברתי עם נהג מונית שיש לו רכב כמו שלי, אבל 1.6 והגיר dsg7 (אצלי 6 הילוכים עם מצמדים רטובים). הוא החליף מכטרוניק ב90,000. וזה הגיר המשופר כביכול שלפי דברי אנשי מכירות פתרו את כל הבעיות. ניראה שהצליחו להאריך את חיי הגיר הזה, מה שמספיק עבור היד הראשונה ו3 שנים ליסינג. אני חושש שהבעיות עלולות לבוא אצל הידיים הבאות בקילומטרז גבוה יותר. צריך זמן של כמה שנים טובות כדי להבין את באמת פתרו את הבעיות או לא.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...