Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - ב.מ.וו M5 לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הב.מ.וו M5 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

176 הצבעות

1. 1. מהי הב.מ.וו M5 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

• M5 E28 (דור ראשון)
    • M5 E34 (דור שני)
    • M5 E39 (דור שלישי)
    • M5 E60 (דור רביעי)

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר החמישי. בשנת 84 יצאה ב.מ.וו בגרסת ספורט חזקה למכונית הסאלון שלה - סדרה 5. מאז היו עוד שלושה דורות אשר החדש בהם נחשף לא מזמן.

לב.מ.וו M5 ארבעה דגמים עד היום, עליכם לבחור את ה-M5 הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

1. ב.מ.וו M5 E28 (שנים 1984-1987, 286 כ"ס, 6.5 שניות ל-60 מייל"ש, 2200 יחידות)

m5e28.jpg

2. ב.מ.וו M5 E34 (שנים 1988-1995, 315 כ"ס (אח"כ 340), 6.3 שניות ל-60 מייל"ש, 12000 יחידות)

m5e34.JPG

3. ב.מ.וו M5 E39 (שנים 1998-2003, 400 כ"ס, 5.3 שניות ל-60 מייל"ש, 20000+ יחידות)

m5e39.JPG

4. ב.מ.וו M5 E60 (שנים 2005-?, 500 כ"ס, 4.7 שניות ל-60 מייל"ש)

m5e60.JPG

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי!! האוטו האהוב עליי ;)

גדול!

אני אלך על הדור השני , הן הכי מדברות אליי , ולפני כמה שנים טובות לדוד שלי הייתה את האחות הקטנה של האמ5 הזו(אחות קטנה למדיי , 525I. ) וזה היה פשוט חלום!

פורסם

אני בחרתי בדור הראשון. הדור הרביעי והחדש נראית פשוט זוועה, עיצוב ממש לא לטעמי. חוץ מזה שהיא נראית יותר כמו משפחתית יוקרתית מאשר מכונית ספורט.

התלבטתי בין הדור הראשון והשני, אבל הראשון ניצח בגלל המראה, עיצוב מרובע ויפה של שנות ה80. כמו כן עוד יתרון של הדור הראשון על פני כל השאר הוא החסרון בטכנולוגיה, אין I DRIVE, אין מערכות בקרת נהיגה ושאר ירקות. ובנוסף הכמות הזעומה של הדור הראשון גם היא מוסיפה נקודות זכות לבחירה בה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

הדור השלישי, בלי ספק.

העיצוב הכי מוצלח, מאוד understated ועם זאת אגרסיבי.

ביצועים מופרעים, מנוע מדהים, הכל פשוט.. בליגה אחרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דור שלישי.... העיצוב המוצלח ביותר לדעתי, החדש מצועצע מדי (מדהים, אבל מוגזם בשבילי)... אני אקח אחת כסופה, תודה.

לגבי ההספק, אז מה אם היא "חלשה" לעומת החדשה....מה שלא הולך בכוח, הולך לסדנאות כוח בוואריות :)

ליאור.

** רוני, כדאי לציין גם קג"מ, הספק בכ"ס זה לא הכול בחיים..... :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

דור ראשון, ללא ספק.

מנוע הM1, המון כח,עיצוב קלאסי (למרות שלדעתי הE12 בגירסת האלפינה B7S TURBO עדיפה על הM5) ורכב שממש מבקש ממך להתעסק במלאכת הנהיגה נטו, ולא - סופך יהיה בהיגוי יתר על המידה.........

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

הבחירה שלי היא M5 דור 4 החדשה בגלל שהיא הכי חזקה והכי מלאה בטכנולוגיה... וגם יופי לא חסר לה.

פורסם

I hope you guy's talking about the design only,which in individual for each person and nothing else

In any other aspect each generation is way better than the previous model, the hp output, luxury level, handling etc.

I like the 3rd genration design but would love to get the new 507hp 7sp new M5

In any case, Its realy hard to go wrong with Bimmer and especialy the Ms

פורסם

אחת המכונית שאני הכי אוהב.

בלי ספק הייתי לוקח את הדור הרביעי. זהו אוטו שיושב על הכביש טוב.הרבה טכנולוגיה דבר נחמד וכיף . והצורה שלה גם יפה, היא נראית כל כך אצילה ומהירה. תראו כמה כוחות סוס יש לה!!!

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

I hope you guy's talking about the design only,which in individual for each person and nothing else

In any other aspect each generation is way better than the previous model, the hp output, luxury level, handling etc.

I like the 3rd genration design but would love to get the new 507hp 7sp new M5

In any case, Its realy hard to go wrong with Bimmer and especialy the Ms

לא בדיוק מסכים.

נכון שיש שיפור, אבל גם הליכה אחורה מבחינת הקשר בין אדם למכונה.

אז נכון שכל דור קדימה יהיה מהיר יותר, מפנק יותר, משוכלל יותר וכו', אבל ובעיקר - מנתק (ולא רק את ההצתה....)יותר את הנהג ממלאכת הנהיגה.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

כל דור/תקופה והאייקון שלה. אחת האייקונים הגדולים של שנות ה-80' היתה וישנה ה M5.

גבירותיי ורבותיי, זו תפחה,התחזקה לה (מאוד), השתכללה, כך קורה לכל מכונית ספורטיבית באשר היא, ישנם שיעדיפו את זו האחרונה , שכן יצקו לתוכה את אותם הגנים של אבולוצית התפתחותה, בשילוב כל הטובין של כל תקופה ותקופה.

אנו נצבים כיום בתקופת "ימיי הביניים" חלק ....מי יודע כמה של הספורטיביות.

הזמן בו שולטים בנו גמדי האלק' ,כן אלו שלא עברו איזשהו קורס מזורז בנהיגה מתקדמת,אך לאלו הוזרקו שלל צ'פים סיליקוניים מתקדמים בהחלט שמלמדים אותנו פרק בהתנהגות :wink: שעושים את העבודה בהרבה יותר מהר מבשר ודם, ומונעים מבעדו "להשתעשע" כפי שהורגל בעבר,(למרות כי בחלקן יש לחצן ניטרול :shock: אך מספקים לו את האשליה ,כאילו הוא ,הוא השולט... :oops::idea:

ולעיניין ה M5, כן החדשה חזקה, משוכללת, בהמתית יותר מקודמותיה, אם תרצו ה M5 החזקה והאולטימטיבית מכולן. אך זיכרו ידידיי, הגמדים צופים בכם...... לטוב ולרע...

M5 דור 3 , נמצאת בדיוק בתפר שבין הגמדים לאותה אבולוציה שעברה מה M5 Mk1, ועד ל M5 Mk2, ולכן אני בוחר בה. כן אותה מופרעת אולטימטיבית ה M5.... דור 3 כמובן

ברגע שחשפו את ה M5 דור 4 , כבר התגעתי עמוקות ל M5 דור 3.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה ב.מ.וו אמ 5 לדורותיה 1984-2004 1.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

רוני קודם אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על הסקרים ובייחוד על הסקר הזה

זה כנראה הסקר הכי קשה שנתקלתי בו אי פעם

4 מכוניות יפות מדהימות חזקות אלגנטיות עם טכנולוגיה ואיכות מעולה

אחרי התלבטות קשה ביותר החלטתי ללכת על דור שני, אני לא יודע ממש למה

אבל ז מה שהלב בחר למרות שבמציאות אני לא יודע באמת מה הייתי בוחר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אחרי התלבטות קשה ביותר החלטתי ללכת על דור שני, אני לא יודע ממש למה

אולי כי יש (הייתה?) לך כזאת? רק בלי תג ה-M :wink:

ותודה על המחמאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...