Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר ואני מחפש רכב

אני מתלבט בין כמה אפשרויות, הכיוון שלי זה רכב קטן צעיר ואמין מנוע לא גדול מידי שלא יבלע דלק

פג'ו 205 , סוזוקי סוויפט , פורד פיאסטה \ אסקורט , דייטסו שרייד וכו' ...

אם מישהו יכול להמליץ או להפך לגבי המכוניות האלה או אחרות אני אשמח... תודה

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על ה-205 שהיא חסכונית בדלק ופופולרית ונפוצה ויש לה חלקים.

יש גם אפשרות לפיאט אונו נפח 1100 או 1400 שהיא גם חסכונית בדלק ונפוצה והחלקים שלה זולים ועממים. אבל אני הייתי לוקח את ה-205 מכיוון שהיא יושבת יותר טוב על הכביש ויותר נוחה (נוחות של צרפתית). גם הסוויפט נחמדה, אומנם לא מכיר אבל אני יודע שהיא זריזרה וגם חסכונית בדלק.

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

פיג'ו 205

או שתנסה ללכת גם על סיאט איביזה

ואם אתה רוצה עם מנוע 1600 סמ"ק אז תלך על הסובארו DL (שאפשר למצוא היום הרבה כאלה בפחות מהמחירון)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למרות שאתה מחפש קטנה אני הייתי הולך על מיצובישי לנסר שנתון 88-93 זה רכב אמין מאוד ומינסיון לא ביקר אף פעם במוסך למרות שלנסר אצלי כבר ובעבר אצל המשפחה כבר 14 שנה ולא תקלה אחת

והמנוע תאמינו לי אחלה הוא לא שותה הרבה דלק לפי דעתי אחלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...