Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיאט לאון 2014, 1.2 TSI DSG, עברה כ20K +- ק"מ.

היום הגעתי למוסך מורשה יבואן לבצע "בדיקת חורף" לרכב.

במהלך הבדיקה התבשרתי שקיים קמפיין של היצרן להחלפת מותחן או גלגל טיימינג לרכב שלי.

נאמר שאני מוכרח לעשות את זה עוד באותו היום. הסכמתי.

בעבר התלוננתי על רעשי צלצולים מהמנוע בזמן האצה.

האם יש קשר? מה המשמעות של החלפת חלק זה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יכול להיות קשר, מערכת התזמון אחראית לתזמן בין מערכות שונות במנוע ולמנוע התנגשות ביניהן, מה שעשוי להוביל להרס המנוע.

משמעות ההחלפה? היצרן זיהה בעיה והכריז על recall. אתה מוכרח לבצע טיפול זה מכיוון שיש לו חשיבות ממעלה ראשונה לתקינות הרכב. בנוסף, רכב שנקרא ל-recall לא יעבור טסט אם הטיפול לא התבצע.

פורסם

אז זהו שהם אמרו שזהו לא ריקול כי לא מדובר מערכת בטיחות, אלא "קמפיין" שבו מבצעים החלפה יזומה של החלק.

הם עשו לי את ההחלפה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הגיע הזמן שמישהו יקח אחריות על התקלה הביזיונית הזאת.

תוכל להעלות את המסמך מההחלפה כדי שנבין מה בדיוק החליפו אצלך?

Stay Dirty

פורסם (נערך)

לא קיבלתי שום מסמך לכן אני מקווה שבאמת החליפו.

אגב אם מחליפים חלק כזה אז עושים גם כיוון שסתומים?

והאם אחרי שעושים בדיקת חורף מקבלים אישור או משהו שאומר שהרכב מוכן לחורף?

עריכה אחרונה על ידי pashok.tr

פורסם
הגיע הזמן שמישהו יקח אחריות על התקלה הביזיונית הזאת.

התקלה שאני מכיר מתייחסת לרכבים שיוצרו לפני 2012. כנראה מדובר בתקלה אחרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כנראה שמרימי השסתומים אצלך הידראולים ואין כיוון, אבל תן לי דגם מנוע ואבדוק לך.

לגבי בדיקת חורף, אין פה מה להיות מוכן. במיוחד ברכב חדש שהצמיגים והמגבים שלו עדיין חדשים.

שוגי, הם כל הזמן מבטיחים שהם סידרו את כל התקלות ועכשיו הכל פיקס, אבל הנה עובדה שהחליפו לו חלק שקשור לטיימינג. היה פה עוד בחור עם רכב חדש שהוחלף בו מנוע לאחר שבועיים.

Stay Dirty

פורסם

ריקול = עניין בטיחותי שיצרן מחויב לבצע.

קמפיין = כשל יצור שתחת אחריותו של יצרן, שאין לו היבט בטיחותי - קריאת שירות.

עניין של מינוח, סוג של מכבסת מילים.

כנראה שזהו קמפיין שקט, אם היית מכניס את הרכב לטיפול, יש סיכוי שלא היו מדווחים לך כלל שהוחלף משהו.

כן, יש סיכוי טוב שהצליל ששמעת קשור לזה.

מוזר, אני חשבתי שבמודלים הללו כבר אין את בעיות המותחן.

אין משמעות קשה להחלפת חלק זה, המשמעות שהיה כשל בקודם שהעמיד את הרכב שלך בפני סכנת הכחדת מנוע בטרם עת, והחליפו את הרכיב התקול בכזה משופר.

בהצלחה.

פורסם

אני אמור לקבל אסמכתא לזה שהחליפו את החלק? כי בדרך כלל דברים במסגרת אחריות לא מקבלים כלום.

פורסם

כנראה שמרימי השסתומים אצלך הידראולים ואין כיוון, אבל תן לי דגם מנוע ואבדוק לך.

הדגם הוא CJZ.

תודה.

פורסם

משום מה ברשיון רכב בארץ חותכים את האות האחרונה, יש CJZA ויש CJZB. אני נותן לך את המידע על החזק יותר עם 105 כ"ס.

CJZA.pdf

אמ;לק: מרימים הידראוליים.

Stay Dirty

• תוכן חדש...