Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - מיצובישי EVO לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המיצובישי EVO הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

180 הצבעות

1. 1. מהי המיצובישי EVO הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר הרביעי והפעם משהו קצת שונה. כאן לא מדובר על מכונית שיצאה לאוויר העולם בשנות החמישים, השישים או השבעים. כאן מתחרים דורות שונים של מכונית ראלי לכביש שביניהם הפרשים של שנה-שנתיים לכל היותר.

למיצובישי EVO שמונה דגמים עד היום, עליכם לבחור את ה-EVO הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

http://www.sportcompactcarweb.com/features/0304scc_lancerevo/

1. EVO I (שנים 1992-1993)

evo1.jpg

2. EVO II (שנים 1993-1995)

evo2.jpg

3. EVO III (שנים 1995-1996)

evo3.jpg

4. EVO IV (שנים 1996-1997)

evo4.jpg

5. EVO V (שנים 1997-1998)

evo5.jpg

6. EVO VI (שנים 1999-2000)

evo6.jpg

7. EVO VII (שנים 2001-2003)

evo7.jpg

8. EVO VIII (שנים 2004-?)

evo8.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחרתי בחדשה ביותר -8- כי לדעתי אין כאן ערך של נוסטלגיה (כמו למשל קורבט)אין כאן פריצת דרך(גולף GTI)ולמי אכפת איך האוטו נראה עם ביצועים כאלה ....

ד"א כמו רוב חברי הפורום מעולם לא נהגתי על אחת כזו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני אנצל את הבמה הזאת בשביל לשאול האם מישהו מכם מתמצא בדורות של האימפרזה טורבו. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי לארגן לי באופן מדויק את כל הדורות של האימפרזה. אז הבקשה היא - אם מישהו מוכן לקחת על עצמו את מציאת כל הדורות לפי השנים שבהן הן יוצרו וכמובן תמונה אחת טובה מכל דור - אשמח מאוד!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

.Hard choice here

I drove a bunch of Evos, one of them was a highly modified 7 (how does $12k coilovers sound?) and the rest were Evo 8's which ranged anywhere from bone stock to a fully built racecars with around 500HP... but the choice doesn't stop between these two because even though I never drove it I like the Evo 5 very much as well, I have one of them in the GT3 that kicks ass

:wink:

.I guess I'll have to go with the Evo 8 here, gotta love that car, it is one of the best street cars in the world

.Moti

פורסם

איבו 1 עד 3, מזכירות לי יותר מדי את הסופר לנסר, ככה שמייד פסלתי אותם. שאר המכוניות חמודות למדי, אבל בחרתי באיבו 8, למה? בעיקר בגלל המראה המעולה, והמצנן ביניים שבולט ונותן לאוטו מראה קרבי יותר משאר דורותיו.

נ.ב רוני, לאימפרזה לא היו רק 2 דורות? דור ראשון אם אני לא טועה ב93, והשני זה הדור הנוכחי?

אלא אם כן אתה מחשיב מתיחות פנים כדור בפני עצמו?

שכן, החל מ2002 זאת הגרסה הנוכחית http://www.autoindex.org/model.plt?no=1952&ass=:

מ2000-2002 או שמא זה מ2001 היא נראתה ככה: http://www.autoindex.org/model.plt?no=179&ass=

והדור הראשון ראשון היה מ93 עד 2000 או 2001 (אני לא זוכר במדוייק).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

I don't know how many generations the Impreza has but it has a million sub models and special editions - GT, WRX, STI type RA Spec C, 22B, P1, WR, RB5, WRX PPP, STI PPP, STI US spec... actually the Evo has quite a few different versions.. and I haven't even started with the JDM only versions

.Moti

פורסם

"איוו"ל 6...מרושעת :wink:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ראשית קבלו קישור:

נהיגת התרשמות (שלי) :מיצובישי לאנסר EVO 8 בישראל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=36344

אני בוחר EVO 8.

בכבוד רב

אילן פ.

הרשה לי להוסיף עוד תמונה :

mitsubishi_lancer_evo_viii_2003_01_m.jpg

הייתה התלבטות קשה בין ה 7 ל 8 בסדרה האחרונה הוסיפו כמו משולש בשיל המזמל מיצובישי ולפי דעתי זה קצת מכער את הגרסה ה 8 רק בגלל הסמל

Suzuki Jimny

פורסם

כשמריצים את התמונות זה נראה כמו תהליך איבולוציה (כמו התמונה של התפתחות האדם מהקוף...). כשהתוצאה הסופית היא... כמובן, איבו 8.

באופן אישי אני לא חושב שאף אחת מהן משדרת יופי. הסיבה היחידה שהן יפות בעינינו, היא שאנחנו לא מצליחם לעשות הפרדה מוחלטת במחשבה, בין ביצועים ליופי חיצוני, שאין לאיבו.

צבי.

פורסם
כשמריצים את התמונות זה נראה כמו תהליך איבולוציה (כמו התמונה של התפתחות האדם מהקוף...). כשהתוצאה הסופית היא... כמובן, איבו 8.

באופן אישי אני לא חושב שאף אחת מהן משדרת יופי. הסיבה היחידה שהן יפות בעינינו, היא שאנחנו לא מצליחם לעשות הפרדה מוחלטת במחשבה, בין ביצועים ליופי חיצוני, שאין לאיבו.

צבי.

לדעתי אתה צודק בדגמים הראשונים של האיוו ניכר המראה החיצוני המזעזע שלה.

לאט לאט היא התחילה לצבור מראה יותר, אגרסיבי ופחות מצועצע, (דעתי כמובן) שכן בדגמים הראשונים אם תשימו לב זה נראה בדיוק כמו שכל ילד יקח לנסר של אמאבא ויתחיל להדביק עליה ראם אייר ושאר ירקות.

בכל אופן צריך לעשות הפרדה מוחלטת בין יופי חיצוני ובין ביצועים שכן אני לא חושב שרוב חברי הפורום כולל אותי לא נהגו באיוו לדורותיה, אני לפי קראית מאמרים והמראה החיצוני בחרתי באיוו8 ששבתה את ליבי =)

בברכה,

אבי.

• תוכן חדש...