Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי באתר של משרד האוצר את מחשבון ביטוח החובה, ועלו לי כמה שאלות:

א. חלק מהחברות שהמחשבון מדווח עליהם הם חברות שלא שמעתי עליהם בחיים - חברות כמו "ביטוח חקלאי", שנותנות מחירים זולים מ-א-ו-ד. מישהו ניסה לבטח את עצמו בחברה כזאת, וממש קיבל תמיכה וכסף בעת הצורך? ואיפה מוצאים סוכן ביטוח שמקושר לחברה כזאת?

ב. האם, מניסיונו של מישהו, ניתן לבקש ביטוח חובה/צד ג'/מקיף לפרק זמן הקצר משנה אחת? אני מדבר על כמה חודשים עד חצי שנה...

ג. גיל ומין הנהג העיקרי הרכב משפיעים מאוד על מחיר הביטוח. לדוגמא, אם אני רושם את עצמי כנהג עיקרי, מחיר הביטוח הזול ביותר הוא כ1900 ש"ח. אם אני רושם את אימי כנהגת עיקרית, מחיר הביטוח הזול ביותר יורד ל1500 ש"ח. הפרש לא קטן...

האם בפועל, ניתן לרשום מישהו אחר כנהג העיקרי ברכב? מה ההשלכות של זה, בהתחשב בעובדה שהוא לא נוהג כלל ברכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בדקתי באתר של משרד האוצר את מחשבון ביטוח החובה, ועלו לי כמה שאלות:

א. חלק מהחברות שהמחשבון מדווח עליהם הם חברות שלא שמעתי עליהם בחיים - חברות כמו "ביטוח חקלאי", שנותנות מחירים זולים מ-א-ו-ד. מישהו ניסה לבטח את עצמו בחברה כזאת, וממש קיבל תמיכה וכסף בעת הצורך? ואיפה מוצאים סוכן ביטוח שמקושר לחברה כזאת?

מדובר בחברת ביטוח ותיקה שמבטחת מזה שנים קולקטיבים גדולים כמו בנק ישראל.

אני יודע שסוכנות ביטח קסוטו בירושלים שמס הטלפון שלה הוא 02-6232391 עובדת אתם.

תמיד אפשר להרים טלפון לחב הביטוח עצמה בטל' 03-5632828 הם בוודאי ישמחו להפנות אותך לסוכנים שעובדים אתם.

ב. האם, מניסיונו של מישהו, ניתן לבקש ביטוח חובה/צד ג'/מקיף לפרק זמן הקצר משנה אחת? אני מדבר על כמה חודשים עד חצי שנה...
בוודאי ועשיתי זאת הרבה פעמים - העניין הוא שבדרך עלות הטיפול בפוליסה כזאת גדולה מהרווח הגלום בה, ולכן רק סוכן ביטוח שאתה מכיר ונמן לו יסכים לעשות לך ביטחח כזה בתור שירות.

ג. גיל ומין הנהג העיקרי הרכב משפיעים מאוד על מחיר הביטוח. לדוגמא, אם אני רושם את עצמי כנהג עיקרי, מחיר הביטוח הזול ביותר הוא כ1900 ש"ח. אם אני רושם את אימי כנהגת עיקרית, מחיר הביטוח הזול ביותר יורד ל1500 ש"ח. הפרש לא קטן...

האם בפועל, ניתן לרשום מישהו אחר כנהג העיקרי ברכב? מה ההשלכות של זה, בהתחשב בעובדה שהוא לא נוהג כלל ברכב?

אם אתה משתמש ברכב באופן קבוע אל תנסה להתחכם החסכון עלול לעלות בכסף רב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על המידע! אצור קשר עם החברה בהקדם.

עדכון: התקשרתי. הפקידה לא הכירה מספר טלפון של אף סוכנות באזור המרכז. נראה לי מיותר לבטח את הרכב אצל סוכן ביטוח מירושלים, שאני גר בתל-אביב...

לגבי שינוי הנהג העיקרי ברכב - הבנתי שביטוח החובה תקף לכל נהג. לכן, אני לא מבין מדוע אי אפשר לדווח על מישהו אחר כנהג העיקרי... האם הביטוח לא תקף בכל מקרה?

אני מנסה לחסוך כאן בעלויות.. אם מדובר בנסיעה ללא ביטוח בכלל, זה סיכון שאני לא מוכן לקחת. אם מדובר באיזו התפלפלות משפטית שניתן לצאת ממנה, במקרה הצורך, בלי בעיות גדולות מדי, אז הסיכון שווה את המחיר, לדעתי לפחות...

פורסם

אני גר בדרום ומבטח אצל סוכן מהקריות...

זה חוסך לי מאות שקלים בביטוח החובה וצד ג' (מן הסתם אין לי ביטוח מקיף)

בכל הפעמים שנזקקתי לשרותי הסוכן ו/או הפעלת הפוליסה לא הייתה שום בעייה, בכל מקרה זה מתבצע טלפונית.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
תודה על המידע! אצור קשר עם החברה בהקדם.

עדכון: התקשרתי. הפקידה לא הכירה מספר טלפון של אף סוכנות באזור המרכז. נראה לי מיותר לבטח את הרכב אצל סוכן ביטוח מירושלים, שאני גר בתל-אביב...

ממש לא משנה. שים לב שאינך חייב לרכוש ביטוח צד ג' אצל אותו סוכן.

בביטוח חובה הסוכן הוא פחות משנה כי הפיצויים הם מכוח חוק הפלת"ד ואינם תלויים באשמתו או אי אשמתו של הנפגע / פוגע.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אשמח לקבל מספרי טלפון של סוכניות ביטוח זולות ואמינות..

ביינתים, כל הביטוחים הישירים למינהם "הפגיזו" במחירי ביטוח צד ג', בעוד בסוכניות הביטוח נתנו לי מחירים דומים, ונמוכים בחצי.

במקרה שלי - ביטוח צד ג', כולל שמשות וגרירה, בין 800 ל 1000 ש"ח.

מה לגבי נושא ביטוח החובה והנהג העיקרי? אם הדבר אפשרי, מדובר בחיסכון משמעותי עבורי...

פורסם
ממש לא משנה. שים לב שאינך חייב לרכוש ביטוח צד ג' אצל אותו סוכן.

בביטוח חובה הסוכן הוא פחות משנה כי הפיצויים הם מכוח חוק הפלת"ד ואינם תלויים באשמתו או אי אשמתו של הנפגע / פוגע.

בהצלחה.

מחזק את הדברים הללו.

בתביעות ביטוח חובה (לא עלינו) הרי לוקחים עו"ד שמטפל בתביעה תמורת אחוזים, וזה לא ממש משנה מי הסוכן או אם הוא קיים בכלל (אין בעיה לעשות ביטוח חובה אפילו בביטוחים הישירים).

ולגבי זהות הנהג:

שים לב שאתה חייב להצהיר על פרטי הנהג הצעיר ביותר שמשתמש ברכב באופן קבוע.

אם בא לך לרשום פרטים של אחותך הקטנה (בעלת רשיון כמובן) והיא לא נוהגת על הרכב - לא נשמע לי בעייתי (לא יכולים להוכיח שהיא לא משתמשת באופן קבוע - כמובן בהנחה שהיא לא גרה בסינגפור)

אבל סביר שלא תרוויח מזה שום דבר.

לרשום את אמא שלך ולקוות שלא יעלו על זה שאתה השתמשת ברכב באופן קבוע - נשמע לי מסוכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

טוב אז כנראה שכדי לקבל תשובה רצינית לגבי ביטוח חקלאי, צריך מישהו עם עבר קיבוצי עשיר. ביטוח חקלאי היא חברת ביטוח בבעלות הקיבוצים, ויש בבעלותה גם סוכנות ביטוח, היושבת בתל-אביב, וגם היא חלק ממערך השירות לקיבוצים. למעשה, מרבית עסקיה של ביטוח חקלאי הם עם הקיבוצים ועבורם.

הם מאפשרים גם ביטוחים לאנשים פרטיים בקיבוצים, לא ברור לי האם הם גם מבטחים אנשים פרטיים שאינם גרים בקיבוצים. בכל מקרה, כאן תוכל למצוא את אתר החברה (שנדמה לי שלא מופיע באתר משרד האוצר):

http://bituagr.migvan.co.il

וכאן תוכל למצוא את האתר של סוכנות הביטוח שלהם:

http://www.bituach-kibbutzim.co.il

בעזרת שני אלו אני מאמין שתוכל להמשיך את הבדיקה, אם עדיין מעוניין.

פורסם

בעזרת שני אלו אני מאמין שתוכל להמשיך את הבדיקה, אם עדיין מעוניין.

בהחלט מעוניין....

עריכה: בדקתי עכשיו את האתר.. כתוב שם במפורש שהם לא נותנים שירות ללקוחות פרטיים, רק לחברי קיבוצים.

רק לידע כללי - ביטוח החובה הזול ביותר שמצאתי עד כה היה 1920 ש"ח וביטוח צד ג' הזול ביותר - 800 ש"ח (כולל גרירה, שמשות והגנה משפטית).

פורסם

שלום

ביטחתי ב"ביטוח חקלאי" דרך סוכנות ביטוח "מבטח רום" . הטלפון של הפקידה הנחמדה - 7966750 03 .

משום מה היה קשה לקבל מחברת הביטוח שם של סוכנות ביטוח שעובדת איתם. לטענתם אסור להם להמליץ. מוזר.

בהצלחה

יהודה

פורסם

בהקיבוצים כמו בכל תחום כמעט (טלפון נייד, טלוויזיה בכבלים ואינטרנט מהיר למשל...) מנצלים את העובדה כי בכל קיבוץ ישנו גוף קטן בדרך כלל (המזכירות) אשר מחליט על פרטי ההתקשרויות עם חברות מטעם הקיבוץ ולכן מצליחים להשיג עסקאות מצוינות בכל התחומים הללו.

ביטוח (ולאו דווקא לרכב9 הוא גם אחד מן התחומים הללו. חברת ביטוח חקלאי היא חברה אשר הקים התק"ם (התנועה הקיבוצית המאוחדת) לפני די הרבה זמן בכדי שתשמש כסוכנות הביטוח של הקיבוצים מאז עברו די הרבה תאילנדים בחממות הקיבוצים וחברה זו לא מבטחת רק קיבוצים (אלא גם מושבים וכו') אך עיקר עיסוקה הוא עדיין עם ההתיישבות העובדת ולהם היא מציעה את מחיריה הזולים.

בכדי לבטח דרך חברה זו לפי דעתי יש למצוא סוכן ביטוח של קיבוץ - בכל קיבוץ יש כזה ועם הקשרים הנכונים אכן אפשר להגיע אליו (כך עשיתי אני).

יום טוב ובהצלחה

...Spead is nothing without Control

פורסם

לא שאני לא מרוצה מהביטוח הנוכחי שלי, אבל...

המגוחך הוא שלמרות שאני חבר קיבוץ (שלא גר בקיבוץ כרגע), ולמרות שאחי אחראי על הביטוח מטעם הקיבוץ, כשקניתי את הרכב אפילו לא חשבי לבדוק האם אני יכול לבטח דרכם וכמה זה עולה בכלל.:oops:

טוב, לומדים, בשנה הבאה נהיה קצת יותר מתוחכמים אולי...

• תוכן חדש...