Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - פורשה 911 לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הפורשה 911 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

174 הצבעות

1. 1. מהי הפורשה 911 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

• פורשה 911 901 (דור ראשון)
    • פורשה 911 930 (דור שני)
    • פורשה 911 964 (דור שלישי)
    • פורשה 911 993 (דור רביעי)
    • פורשה 911 996 (דור חמישי)
    • פורשה 911 997 (דור שישי)

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר השני ובו מכונית שנמצאת איתנו כבר יותר מ-40 שנה ולא דורשת שום הצגה.

לפורשה 911 שישה דגמים עד היום, עליכם לבחור את ה-911 הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

1. פורשה 911 - 901 (שנים 1963-1973)

911901.jpg

2. פורשה 911 - 930 (שנים 1974-1988 )

911930.jpg

3. פורשה 911 - 964 (שנים 1989-1993)

911964.jpg

4. פורשה 911 - 993 (שנים 1993-1997)

911993.jpg

5. פורשה 911 - 996 (שנים 1997-2004)

911996.jpg

6. פורשה 911 - 997 (שנים 2004-?)

911997.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

- The 993 generation is my undoubtful winner

:smile: !It is the last air-cooled Porsche, and that motor sounds SO good

The design of all the previous generations reaches maturity and perfection, the 996 was a big step backwards, Porsche realized that when they designed the newest generation and as a result the 997 looks like a newer 993 but those sexy rear fenders are a 993 trademark

.The 993 is still a pretty small car, the 996 and 997, even though they aren't considerably bigger just look fat

.The 993 RS is one of the best looking cars in the world, especially in red

.It was the 993 that was the first 911 that handled well all around

The 993TT is in my dream cars list ever since it was introduced, no other 911 ever appealed to me that much, including the almighty GT2 and GT3RS... that car is sex on wheels

.Moti

פורסם

בשבילי 996.

היחידה ששברה את העיצוב המסורתי של פורשה..

לדעתי היא נראת יפה מיוחדת וקרבית..

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

930.

עדיין בעלת המראה הרזה של השנים המוקדמות, אך כבר בשלה והרמונית יותר מה-901.

הייתי חותם גם על ה-996 בגרסא המופיעה פה (ללא הנחיריים וזנב הלוויתן המוגזמים של הטורבו). יש לה חזות שונה משאר הדגמים שמשתלבת נהדר עם מראה הטיפה המשוכה לאחור של קו המותניים ומעלה.

צבע בורדו אם אפשר. תודה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

930...:inlove:

עדיין בתולית כמו הראשונה אך עם מיתלים יותר מתקדמים,התנהגות יותר שפויה,מנועים יותר חזקים וגמישים שנשמעים כמו משור שרשרת באורגזמה וסקס אפיל פשוט אלוהי!!!

לראייה , במהרה בימינו,תגיע אחת לארץ הקודש :mm_cool:

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לא משנה איזה דור רק תיתנו לי אותה ואני כבר אסתדר

אין פעם שאני לא רואה פורשה ולא מזיל ריר

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

עד כמה שאני זוכר, ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

ה-911 המקורית (מה שהיה קרוי במקור 901 - ושונה בגלל שהמספר כבר היה שייך לפג'ו) -

המשיכה עד שנת 1988 עם מספר מתיחות פנים, ניפוחים והגדלת נפחי מנועים.

סידרת 930 שיצאה ב-1973 היא בעצם אותה 911 מלמעלה בגירסת טורבו, ונמכרה במקביל ל-911.

No worries 8)

פורסם

ברור ש911 דור שני ,

לנו במשפחה יש אחת כזו משנת 84 [קבריולה ] מנוע בוקסר .אחת במינה במצב מושלם כזה בארץ..

יש עוד אחת כזו לבנה בארץ ...בכל אופן הינה אני וה911 מאחוריי

תמונה:

http://pctip.free.fr/upload/IM000090.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הייתי בהיתלבטות קשה בין ה2 ל4 אבל בסוף בחרתי ב4

עיצוב יחסית שמרני בלי כול מיני סטיות חזקות....פשוט יפה ואלגנטי!

פורסם

כולן אלוהיות... אבל אני אלך על הדור האחרון , לעין הוא נראה הכי יפה.

מצד שני ה911 טורבו שהוצגה ב78' (תקנו אותי אם אני טועה..) היא הבחירה השנייה שלי..

פורסם
כולן אלוהיות... אבל אני אלך על הדור האחרון , לעין הוא נראה הכי יפה.

מצד שני ה911 טורבו שהוצגה ב78' (תקנו אותי אם אני טועה..) היא הבחירה השנייה שלי..

אתה טועה:-)

הוצגה ב-74 נמכרה ב-75:wink:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...