Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סקודה אוקטביה 1.2 Tsi (מליסינג) שעלתה לכביש ב 08/2014.

לפני כשבועיים הרכב הגיע ל 30K ק״מ, ללא כל הודעה או הזהרה מוקדמת, הרכב התחיל להשמיע רעשים, נדלקה נורת TSC צהובה ותוך כדקה הרכב כבה.

כשפתחתי מכסה מנוע, ראיתי שכל תא מנוע מושפרץ בשמן ונראה שזה מלמטה.

חשוב להדגיש שהרכב לא קיבל מכות.

לאחר שבועיים במוסך ונסיעה על רכב חליפי מעצבן, אמרו לי שהמנוע הלך ומחליפים בחדש.

כשניסיתי לברר פרטים על מקור הבעיה, הבנתי שזה קרה לעוד כמה אנשים שקיבלו רכבים במשלוח שלי. הסבירו לי שזה בגלל שבירת שן בחלק שקשור לרצועת טיימינג.

בקיצור, הם טוענים שהם התחילו לקרוא לאנשים בשושו להחליף את החלק הזה.

מישהו מכיר את הסוגיה?

מה המשמעות של החלפת מנוע? מאפסים קילומטראז? נרשם ברשיון רכב?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכב ישן אולי החלפת מנוע מוסיפה משהו. ברכב חדש - אני מניח שיקשה עליך למכור וכנראה תצטרך להוריד במחיר. גם אם ישימו מנוע חדש, לטעמו של הישראלי הרכבה ישראלית לא שווה להרכבה מקורית. הוא כנראה צודק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כיוון שמדובר ברכב ליסינג אני הייתי פחת דואג ממחירון עתידי, תן לחברת ליסינג לשבור את הראש בסיום התקופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תשמע אני מבין אותך וזה נשמע מעצבן והכל אבל עם יד על הלב איזו איכות טובה הפלסטיק בדשבורד, הא?

:-\

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ומה הקשר להודעה שלך לבין הבעיה של פותח השירשור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשוב להדגיש שאני מאוד נהנה מהרכב וממליץ לקחת אותו (בליסינג). כקניה פרטית לא יודע אם הייתי הולך עליו, כנראה הייתי בוחר במשהו יותר יפני (ופחות אוטו).

אני מקווה שהחלפת מנוע תתבצע בצורה מקצועית כך שההבדל לא יורגש...

פורסם

מדהים שאחרי כל הסיפורים של היצרן שכל בעיות המנוע והגיר נפתרו כבר לפני שנתיים שלוש, עדיין יש תקלות ברכבים חדשים. אין כמו הפשטות והאמינות היפנית והקוריאנית.

פורסם

אנשים קונים את הקונצרן בגלל הסמל הארור...תיקנו יפני ותשימו סמל VW עם כיתוב TSI מאחור, אני מבטיח שלא יצחקו עליכם ברמזור

פורסם

פשוט זוועה של אמינות וזוועה של שירות ועוד לא מתביישים לקצר אחריות לשנתיים, שילמדו מקאיה 7 שנים (או שהם יפשטו רגל?!)

הסיבה היחידה שאנשים עדיין מתפתים לקנות אותם ,זה שאין שום רכב שעובר לי בראש במחיר סביר עם יכולות מדהימות שכאלו

כוח התפרצות מטורף בטורים נמוכים +הנאה אמתית בנהיגה

אחיזת כביש מאד טובה

חסכון גדול בדלק

אמינות של vag??!!:-P

פורסם

מישהו מכיר את הסוגיה?

מה המשמעות של החלפת מנוע? מאפסים קילומטראז? נרשם ברשיון רכב?

אתה לא הלקוח הראשון שזה קורה לו, וכנראה גם לא האחרון.

המשמעות היא שמחליפים מנוע, כמו שמחליפים כל חלק אחר.

לא מאפסים שום דבר, רושמים את המנוע החדש ברישיון וזהו. אתה עושה את התהליך במסגרת האחריות, ותחת המטריה המקצועית של היבואן.

תפקידם לנהל את התהליך באופן מסודר. בכל מקרה, הרכב הוא בבעלות של חברת הליסינג, וזו הדאגה שלהם לוודא שהתהליך מבוצע כהלכה עד הפסיק האחרון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...