Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 3 ספיריט 2009 דור שני. חלק מהגומי בדשבורד מצד ימין לצד שמאל שצמוד לשמשה הקדמית נעשה דביק. אני מניח שזה נובע מחשיפה לחום, למרות שאנחנו מקפידים תמיד לשים מגן שמש. אבל החום שכלוא באוטו מגיע בטח ל 50-80 מעלות וזה לא עושה טוב לרכיבים השונים. יש מצב שזה יתפורר? כמה עולה החלק הזה?

פורסם

האמת שזו מחלה שהייתה ידועה ליבואן אבל במאזדה 6, לא ידוע לי על מאזדה 3.

אני לא כל כך יודע מה אפשר לעשות חוץ מלנסות לא להחמיר את המצב (מגן שמש, חניה מוצלת).

נקווה שיגיבו כאן בעלי נסיון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מצאתי שהבעיה מאוד נפוצה במזדה 6 וגם במזדה 3 ממודלים 2009-2011. יש תביעה יצוגית בנושא שהוגשה באוקטובר 2014 בארה"ב:

http://www.law360.com/articles/584476/mazda-slapped-with-suit-over-melting-dashboards

http://www.bigclassaction.com/lawsuit/mazda-melting-dashboard-class-action-lawsuit.php

מחר אני בדלק מוטורס לטיפול עם המזדה 6 שלי, אברר מה עמדתם בנושא. כמה צריך לעלות תיקון?

פורסם

קראתי פה על כמה כאלה שהחליפו להם במסגרת רצון טוב, אמנם בהתחלה ביקשו שישלמו אבל לאחר התמקחות הם לא שילמו (אולי הם שילמו בעבור העבודה עצמה ולא על החלק , לא בדיוק זוכר) היה פה פעם שרשור.

פורסם

אני גם בעלים טרי של מאזדה 3 2009 צורה חדשה וגם אני כמוך.

אצלי זה בדיוק כך.

בחלק של הדשבורד מעל הצגים בצד שמאל יש קטע שדביק ולא יורד בשום צורה לא עם מים ולא סמרטוט, הסמרטוט פשוט נדבקת על האיזור.

עכשיו ללכת מול היבואן לדעתי לא יצא מזה שום דבר, לפחות לא לי. האוטו שלי לא טופל במורשה ואני חושב שעצם הבירוקרטיה הכבדה כאן לא יצא מזה שום דבר. רק נפנופים וכאבי ראש.

האם ניתן למצוא את החלק מפירוק ולהחליף?

פורסם

הייתי בבוקר בדלק מוטורס בניר צבי. הם לוקחים אחריות על הנושא, יזמינו לי דשבורד. החלק והעבודה עליהם. הדבר היחידי הוא שיש 100 בעלי מזדות בתור להחלפה, ויש המתנה בשל כך. אעדכן בהמשך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

מישהו יכול לתת עצות ו"טיפים" כיצד לפנות אליהם בנושא על מנת שיחליפו לי גם את החלק בצד שמאל?

יש לציין שיש לי אותה בעיה, הרכב אצלי כחודש

רק לאחר שיטוטים פה בפורום הבנתי שזאת מחלה של המאזדות ושמתי לב שחונות לידי בעבודה עוד 2 מאזדות 3 משנים 2009 - 2010 וגם להם יש בדיוק אותה בעיה.

אני מפרדס חנה ולא מאיזור רעננה שם נמצא דלק מוטורס

בכל מקרה אשמח לעצות וטיפים כיצד לפנות ולהתנהל מולם על מנת לקבל את היחס והשירות הטוב ביותר

פורסם
שלום לכולם,

מישהו יכול לתת עצות ו"טיפים" כיצד לפנות אליהם בנושא על מנת שיחליפו לי גם את החלק בצד שמאל?

יש לציין שיש לי אותה בעיה, הרכב אצלי כחודש

רק לאחר שיטוטים פה בפורום הבנתי שזאת מחלה של המאזדות ושמתי לב שחונות לידי בעבודה עוד 2 מאזדות 3 משנים 2009 - 2010 וגם להם יש בדיוק אותה בעיה.

אני מפרדס חנה ולא מאיזור רעננה שם נמצא דלק מוטורס

בכל מקרה אשמח לעצות וטיפים כיצד לפנות ולהתנהל מולם על מנת לקבל את היחס והשירות הטוב ביותר

מדובר בהליך שנקרא "בקשה של רצון טוב". אני ממליץ לפנות טלפונית למרכז השירות של דלק מוטורס בניר צבי בטלפון 08-9139111 ולהסביר להם את הבעיה. אני מאמין שינחו אותך כיצד להמשיך. טיפ - לדעתי לרכב שמטופל בקביעות במוסכי היבואן יש סיכוי גבוה יותר שבקשתו לבקשה של רצון טוב תתקבל.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש מזדה 6 שנת 2008 ואני עם הבעיה הזו כבר שנה וחשבתי לתומי כמו כולם שאני אשם עד שהייתי היום במוסך לברור הבעיה והסביר לי מישהו כי זו תקלה של מזדה ועליהם לשאת בנזק.קיימת עוד בעיה גורפת בכסא הנהג שהוא רופף,אשמח אם אקבל עזרה והנחיות מכם.הרכב טופל במוסך מרכזי עד לפני שנה וקצת.

האם מישהו יודע לגבי כריות האויר אם צריך ללכת לבדוק? היה ריקול לפני 3 חוד בערך לרכבים עד 2008

תודה

פורסם

לי יש מזדה 3 2010 ספיריט וגם התחיל להיות לי את הבעיה הנ"ל , פניתי במייל דרך האתר של מזדה , חזרו אליי ושלחו אותי למוסך שיצלמו את הדשבורד והודיעו לי שיחליפו לי ללא עלות (אם מזדה העולמית תאשר), רק הבעיה שיש לחכות בערך 4 חודשים עד חצי שנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...