Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצרו את היפניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המועדון לנקוט עמדה בקשר לדיונים הנערכים כעת במשרד התחבורה בנוגע לאי מתן מעמד של רכב אספנות למכוניות יפניות.מה שכניראה יהיה שמכוניות יפניות שאחוז הפלסטיק והגומי בהן הוא מעל 20% לא יוכרו כרב אספנות. לדעתי על הנהלת המועדון להודיע לשר כי המועדון מתנגד להכרה במכוניות זולות ואמינות אלו כרכבי אספנות .מכוניות מלוכסנות אלו יציפו את המועדון ויערערו את האיזון העדין בין האירופאיות והאמריקאיות .איני מוכן שהפליימוט שלי תעמוד באירוע ליד אוטו יפני .וזו רק ההתחלה אחר כך יבואו אסיניות אחרות ויבקשו להצטרף וניראה במפגשים מכוניות נחותות מסוג דייהו וחברותיהן הקוריאניות

אני וחברי לא נסכים בשום אופן להחנות ליד מחכוניות אסיתיות.

תארו לכם מצב שהקדילק של גידרון תחנה בסמוך לסוברו.זעה קרה רק למחשבה היה עדיף שהאבוקדו הייתה נחטפת לירדן מאשר לראות מחזה אבסורדי כזה.

אני קורה מפה להנהלת המועדון לתת כתף למשרד התחבורה במלחמתו במכוניות היפניות הנחותות שלא מתקלקלות ומהוות בושה לכל מכונאי הלאה האספסוף היפני עיצרו את האסיתיות ואני מסיים בקריאה נירגשת אל תתנו לפלסטיק והגומי להשתלט על המועדון.זכרו כך התחילה מלחמת העולם .שילחו מכוניות יפניות למפעל הפלדה בעכו בטרם יהיה מאוחר מידי

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם
על המועדון לנקוט עמדה בקשר לדיונים הנערכים כעת במשרד התחבורה בנוגע לאי מתן מעמד של רכב אספנות למכוניות יפניות.מה שכניראה יהיה שמכוניות יפניות שאחוז הפלסטיק והגומי בהן הוא מעל 20% לא יוכרו כרב אספנות. לדעתי על הנהלת המועדון להודיע לשר כי המועדון מתנגד להכרה במכוניות זולות ואמינות אלו כרכבי אספנות .מכוניות מלוכסנות אלו יציפו את המועדון ויערערו את האיזון העדין בין האירופאיות והאמריקאיות .איני מוכן שהפליימוט שלי תעמוד באירוע ליד אוטו יפני .וזו רק ההתחלה אחר כך יבואו אסיניות אחרות ויבקשו להצטרף וניראה במפגשים מכוניות נחותות מסוג דייהו וחברותיהן הקוריאניות

אני וחברי לא נסכים בשום אופן להחנות ליד מחכוניות אסיתיות.

תארו לכם מצב שהקדילק של גידרון תחנה בסמוך לסוברו.זעה קרה רק למחשבה היה עדיף שהאבוקדו הייתה נחטפת לירדן מאשר לראות מחזה אבסורדי כזה.

אני קורה מפה להנהלת המועדון לתת כתף למשרד התחבורה במלחמתו במכוניות היפניות הנחותות שלא מתקלקלות ומהוות בושה לכל מכונאי הלאה האספסוף היפני עיצרו את האסיתיות ואני מסיים בקריאה נירגשת אל תתנו לפלסטיק והגומי להשתלט על המועדון.זכרו כך התחילה מלחמת העולם .שילחו מכוניות יפניות למפעל הפלדה בעכו בטרם יהיה מאוחר מידי

תגיד, אתה אמיתי? :-P

פורסם

בני מה בהמשך?!

מכוניות "עממיות" מאחורה ורודסטרים קדימה,ברזיות נפרדות?! בתי ספר נפרדים?!

וחוץ מזה מועדון החמש לא עושה טובה לאף אחד,הוא לא רוצה לצרף מכוניות יפניות שלא יצרף.

וגם רוב האספנים לא ממש לחוצים להצטרף.

אבל שלא ירה כדור ברגל לאותם חבר'ה שרוצים לשפץ רכב יפני לאספנות,כי משרד התחבורה לא שייך למועדון החמש,תפסיקו להרוס לאחרים!

ומה הקשר לגומי ופלסטיק או ניקל,זה סתם אידיוטי ומיותר,לספור אחוזי גומי ופלסטיק,נו באמת.

עריכה: הבנתי מהחבר'ה שהוא צחק,אם הוא באמת צוחק משום מה לא ראיתי נימה של צחוק בהודעה שלו,מומלץ להוסיף סמיילים כי לא רואים הבעת רגשות בפורום.

איציק.

פורסם

חברה, אפשר להרגע. לבני זוהר יש חוש הומור מיוחד במינו, שחורג מיכולת ההבנה של רוב האנשים. תריצו חיפוש על הודעות קודמות שלו ותבינו את הפרינציפ. למרות שנראה שמישהו לקח אותו ברצינות, בני לא מייצג את מועדון החמש, אלא רק את חוש ההומור המוזר שלו.

אפשר להמשיך לשפץ בשקט את הסובארו FF1 מודל 69, או את המיני-סובארו 360 סמ"ק שלכם.

בתשובה למוטי - יש עוד יפניות מתחת לשנות השבעים - אלו כמובן הקונטסות. נכון שהן הורכבו בארץ, אבל הן היו יפניות למהדרין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כאמור, זה עוד שירשור הזוי לחלוטין...

אגב, יש פתגם סיני עתיק שאומר:"כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק!"

לא נראה לי שיש אמרה שקולעת יותר טוב למיקרה הזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אולי המועדון יתחיל לבחור את החברים ע"פ הקריטריונים הבאים:

דת: כדי שהדתיים לא יפריעו לפעילות המועדון בשבתות וחגים דתיים.

גזע: כדי שבמועדון תיהיה תרבות מסויימת (אולי גרמנית)

צבע עור: היהודים והשחורים נולדו כדי לשרת את גזע אספני הרכבים.

לאום: אולי נמציא לאום חדש שנוכל לשייך לו את חברי המועדון בלבד.

תרבות ומנהגים: אפשר להמציא חגים ומנהגים מסויימים לחברי המועדון (במקביל לחנוכה ולכריסמיס אפשר את חג הגביע הנודד.)

השכלה: רק רופאים עורכי דין ובעלי תואר אקדמאי.כי כל השאר טיפשים.

בקיצור אני מקוה שהמועדון ומשרד התחבורה לא יתייחסו לרעיון לא חכם זה ולא יזרקו את בעלי המכוניות האסיתייות מהמועדון.

כבעלים של SUBARO DL 79 לאור הקריאה של מר בני זוהר אני רואה בקריאה ליזרוק אותי ועוד כמה בעלי אסייתיות [סובארו,קונטסה מאזדה (כן יש אחת אספנות)]מהמועדון.

מצטער אם פגעתי במישהו [דתיים,נשים,יהודים, שחורים מי שאינו בעל השכלה אקדמאית(כמוני למשל)]

נכתב בהשראת החומר הנלמד בשיעורי הסטוריה (למי שזוכר מה זה) וחומר הכתוב בעיתונינו מדי יום!!!

משה אזולאי

מרוקאי ובעל סובארו גאה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אולי המועדון יתחיל לבחור את החברים ע"פ הקריטריונים הבאים:

דת: כדי שהדתיים לא יפריעו לפעילות המועדון בשבתות וחגים דתיים.

גזע: כדי שבמועדון תיהיה תרבות מסויימת (אולי גרמנית)

צבע עור: היהודים והשחורים נולדו כדי לשרת את גזע אספני הרכבים.

לאום: אולי נמציא לאום חדש שנוכל לשייך לו את חברי המועדון בלבד.

תרבות ומנהגים: אפשר להמציא חגים ומנהגים מסויימים לחברי המועדון (במקביל לחנוכה ולכריסמיס אפשר את חג הגביע הנודד.)

השכלה: רק רופאים עורכי דין ו בעלי תואר אקדמאי.כי כל השאר טיפשים.

בקיצור אני מקוה שהמועדון ומשרד התחבורה לא יתייחסו לרעיון לא חכם זה ולא יזרקו את בעלי המכוניות האסיתייות מהמועדון.

כבעלים של SUBARO DL 79 לאור הקריאה של מר בני זוהר אני רואה בקריאה ליזרוק אותי ועוד כמה בעלי אסייתיות [סובארו,קונטסה מאזדה (כן יש אחת אספנות)]מהמועדון.

מצטער אם פגעתי במישהו [דתיים,נשים,יהודים, שחורים מי שאינו בעל השכלה אקדמאית(כמוני למשל)]

נכתב בהשראת החומר הנלמד בשיעורי הסטוריה (למי שזוכר מה זה) וחומר הכתוב בעיתונינו מדי יום!!!

משה אזולאי

מרוקאי ובעל סובארו גאה

:rofl:

אתה :king:פשוט :king:

:beerchug:

אגב, לפי הקטגוריות שלך, איפה אני ניכנס, אשכנזי (כן, אני וורוד!), שמיתנהג כמו מרוקאי (דם חם ועצבים) ומשפץ גרמניה?

גילי

פורסם

למשה המרוקאי הגאה

אני מאמץ בחום את רעיונך להוציא את הנשים מהמועדון.א לא צריך אותם ב.הן לא יודעות לנהוג. ג.האוכל לא מוכן כשאנו חוזרים עייפים מהמפגש ביום שישי .חוץ מזה אני לא זוכר למה אנחנו רודפים אחריהן

בידידות בני

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם
:rofl:

אתה :king:פשוט :king:

:beerchug:

אגב, לפי הקטגוריות שלך, איפה אני ניכנס, אשכנזי (כן, אני וורוד!), שמיתנהג כמו מרוקאי (דם חם ועצבים) ומשפץ גרמניה?

גילי

ואיפה אני נכנס, הודי (כן, שחור!), שמתנהג כמו פרסי (חוסך שקל לבן ליום שחור) ומשפד רומניה?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

מעניין....מעניין מאוד.... ומה נחשבת לדוגמא הטויוטה Model AA משנת 1937? או אולי ה2000GT המפורסמת משנת 1967? מה עם המאזדה 110S? ועוד רבות אחרות מתוצרת יפנית שלא הזכרתי...

המיאטה לא תהיה קלאסית בבוא הזמן? האיפרזה טורבו, אולי? מי יודע, הזמן יגיד....בואו ניתן לו ורק לו (לזמן, לאלו שלא הבינו...) לקבוע מי יהיו קלאסיות ומי לא..

לגבי לשלוח את המכוניות יפניות למפעל הפלדה בעכו בטרם יהיה מאוחר מידי.... אולי לפי טענתך למפעל שחזור פלסטיק, לא? הרי אין בהן פלדה.... :wink:

מצרף תמונות של כמה יפניות .... :-)

ליאור.

toyota_1.jpg

toyota_2.jpg

mazda_s110_1.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ואיפה אני נכנס, הודי (כן, שחור!), שמתנהג כמו פרסי (חוסך שקל לבן ליום שחור) ומשפד רומניה?
זה בסדר, ידוע שהרומנים הם "השחורים" של אירופה (ציטוט של "טנצר המנאיק", לא דעה אישית :wink: חלילה וחס, הרי, גם אני טיפה כזה...)

גילי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...