Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפות הארץ בג'ימקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נידנו בפורום מספר דיונים בנושא הג'ימקנה.אחד הרעיונות היה לבצע אליפות ישראל בגימקנה שתכלול 6 מפגשים כשבסוף העונה יוגדר המנצח בכל קטגוריה(רכבי הנעה קדמית או אחורית אטמוספרים ורכבים כפולי הנעה מוגדשים).

האפשרות הכי ריאלית וחוקית שכרגע קיימת היא שהאליפות תתבצע במסלול של חברת מסלולים של ראם סמואל כשהם יהיו אחראים על נושא האירגון (הדרכה,שיפוט ומרשלים).

* עריכה - הודעות מסחריות, מקומן לא בפורום ללא אישור מנהלים. ובמחיר כזה, לא ממש מדובר על צדקה... *

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתן לארגן זאת במנחתים, למשל המנחת בערד, או מנחת פיק וכו'

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
לאחרונה נידנו בפורום מספר דיונים בנושא הג'ימקנה.

אחד הרעיונות היה לבצע אליפות ישראל בגימקנה שתכלול 6 מפגשים כשבסוף העונה יוגדר המנצח בכל קטגוריה(רכבי הנעה קדמית או אחורית אטמוספרים ורכבים כפולי הנעה מוגדשים).

האפשרות הכי ריאלית וחוקית שכרגע קיימת היא שהאליפות תתבצע במסלול של חברת מסלולים של ראם סמואל כשהם יהיו אחראים על נושא האירגון (הדרכה,שיפוט ומרשלים).

* עריכה - הודעות מסחריות, מקומן לא בפורום ללא אישור מנהלים. ובמחיר כזה, לא ממש מדובר על צדקה... *

אם אתה רציני אז פרסם הודעה בפורומים של מקס טונינג, VAG, אלפה וSTI גם. גם שם יש אנשים בעלי יכולות בג'ימקאנה וישמחו להשתתף.

כולל אותי.

אריק

[email protected]

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

ההצעה הייתה שלי! מילא להשתמש ברעיון - אבל למה להעלות את המחיר....

בהצעה המקורית אני גם הוספתי שאין צורך לשלם מעל 100 ש"ח וניתן לארגן זאת במספר מקומות בארץ והמחיר יכלול מגרשים מוסדרים וכן פרסים מכובדים לאלופי כל ג'ימיקאנה ולאלוף השנתי.

למה לעשות את זה רק במסלולים - למה לשלם יותר מ 100 ש"ח (גם זה לא מעט) ואם יהיה 40 איש לאירוע ניתן להוריד עוד את המחיר לדעתי.

אם יש מעוניינים אנא ציינו זאת כאן, או שילחו לי הודעה פרטית עם פרטי קשר.

אם יורידו את המחיר ל 100 ש"ח כמו שהצעתי - אני משאיר למישהו אחר לארגן את זה... אבל במחירים האלו - אני יעשה הכל כדי לארגן בפחות!!!

אלון

פורסם

אני אשמח לבוא (בתקווה שזה לא בשבת...)

אם ירדו המחירים אוכל גם להביא כמה חברים (כן, עוד כמה "נהג חדש" מתלהבים...)

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

אני בשמחה אשתתף באירוע מסוג זה, mad max הציע אחלה של רעיון!

כמו כן ניתן לעשות גמייקנה בין המועדוןנים השונים! יהיה נחמד! אירוע שישלב את כל המועדונים בארץ!!!

צריכים לקחת יוזמה, אני אשב זאת לתשומת לב המועדון שלי PSI, כמו כן אני שומח עליך mad max שתעשה זאת ב STI ו MAX TUNING!

אני רועד כשאני חושב על זה!

קישור לת'רד שפתחתי ב PSI http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3369

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני אדאג למועדון מקס טונינג .

לגבי האמפרזיוניסטים - אני כבר "פרסונה נון גראטה" אצלהם, מישהו אחר יצטרך לטפל בזה.

VAG

אלפה

רודסטרים

American Muscle Cars

שרקס

YNET

בי"ס מסלולים ובי"ס אלטרנטיבי (יש להם הרבה קליינטים שלא נכנסים לאף פורום)

צריך למצוא את הנהגים מכל הקבוצות, אם אתה רוצה לפתח את זה כמו שצריך ושבאמת יהיה אליפות הארץ או ליגה

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

מה למכוניות השרירים ולג'ימקאנה?

בכל מקרה, אני בעד ארגון אירועים כאלו, א-ב-ל כמו שציינתי בעבר ממש לא צריך מארגן חיצוני בתשלום. עם כל הכבוד, לא צריך את מישל גדז' או ראם סמואל בשביל לעשות ג'ימקאנה איכותית. אם אני משתתף בג'ימקאנה אני מוכן לעזור באירגון שלה חינם אין כסף. צריך עוד נניח עשרה אנשים שמוכנים לעשות את זה - ואנחנו מסודרים. כל מה שצריך הוא המגרש (ועדיף אחד עם אפשרות להרטבה).

בנוגע למחיר - גם 100 ש"ח זה הרבה. אין שום סיבה לשלם כזה מחיר. יש לכם מושג כמה עולה לעלות על מסלול מירוצים בחו"ל?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מר רוני היקר, אני מוכן לבוא ולעזור בהכנה והאירגון...

אני מאמין שהפורום מלא באנשים עם אמביציה ויכולת שישמחו לעזור

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
פורסם
מה למכוניות השרירים ולג'ימקאנה?

בכל מקרה, אני בעד ארגון אירועים כאלו, א-ב-ל כמו שציינתי בעבר ממש לא צריך מארגן חיצוני בתשלום. עם כל הכבוד, לא צריך את מישל גדז' או ראם סמואל בשביל לעשות ג'ימקאנה איכותית. אם אני משתתף בג'ימקאנה אני מוכן לעזור באירגון שלה חינם אין כסף. צריך עוד נניח עשרה אנשים שמוכנים לעשות את זה - ואנחנו מסודרים. כל מה שצריך הוא המגרש (ועדיף אחד עם אפשרות להרטבה).

בנוגע למחיר - גם 100 ש"ח זה הרבה. אין שום סיבה לשלם כזה מחיר. יש לכם מושג כמה עולה לעלות על מסלול מירוצים בחו"ל?

רוני

יש מגרש ב50 ש"ח וכולו שלנו...אם תהיה קבוצה אני מאמין שתהיה הנחה...:wink:

פורסם
Im suprised that it was you asking such a question

עם כל הכבוד, בארץ אין ממש וייפר או קורבט Z06, ואין את המרחבים העצומים שהן עושות בהם ג'ימקאנות. כאן כל מה שאנחנו יכולים לעשות ברוב המקרים אלו ג'ימקאנות קטנות וצפופות שמתאימות למכוניות קומפקטיות לכל היותר. תראה לי מכונית שרירים ניתנת למיצוי בג'ימקאנה ואני אחזור בי (ולא, ליאור ברוך, אל תקפוץ :wink: ). שלא לדבר על טנדר או איזו שברולט מאליבו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

I have yet to see any american muscle car that does anything good in a typical gymkhana before it has at least 275 wide race tires on it... most vette / viper / mustang / camaro / firebird guy would run something like a 295-315 race tires... that's the shit that you need to take when your car weighs like a fuckin brick and has suspension geometry of a flying carpet

.Moti

פורסם

שנה טובה וערב טוב לכולם.

לא היתה בהודעה שום כווונה מסחרית, זה פשוט נושא שעלה בשרשור אחר ולאחר שביצעתי בדיקה מול חברת מסלולים הבאתי את הנתונים לפה כדי שכולם יראו ויגיבו ועל כן אני לא חושב שהיה נכון לצנזר את הקטע הזה או לפחות לא את המחיר .

מי כמוני ישמח אם נצליח לארגן אירוע כזה וליגה כזו במחירים יותר נמוכים שכן זה הדבר הכי קרוב לתחרות בגבול החוקיות.

רוני אם היינו בחו"ל כנראה שהרבה דברים היו יותר פשוטים אבל אם יש לך מקום ב 50 ש"ח לרכב מה טוב.. דבר איתו ותן לנו פרטים.

בכל מקרה אני אפרסם הודעה בפורומים שצויינו לעיל.

בכל קרה כל מי שמעויין להשתתף באירוע כזה שיציין זאת וישאיר דרך לחזור אליו כדי שנוכל להריץ את הליגה הזו אם במסלולים ואם בכל מקום אחר.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תוכן חדש...