Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשנו בשעה טובה פורד פוקוס שנת 2002 (5 דלתות).

באוטו כבר מותקן רדיו דיסק Pioneer 45wx4.

יש את הרמקולים הסטנדרטיים שאין לי שום פרטים לגביהם. יש רמקולים בדלתות הקדמיות והאחוריות.

וכעת לבקשות :)

אני מעוניין לשפר את המערכת, התקציב הוא 2,000-2,500 ש"ח.

אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות טובה ואני לא אתנגד לבאסים טובים שיקפיצו אותי ואת האוטו בשעת הצורך :)

לצערי אינני מבין דבר בנוגע לסאב וופר, מגברים ושאר הרכיבים הקשורים במערכת.

מה לדעתכם כדאי לי להוסיף למה שכבר קיים, או שאולי כדאי להחליף את מה שקיים ולהוסיף דברים נוספים ?

תודה רבה רבה לכולכם :)

פורסם

אם תוכל לרשום את הדגם של ה HU (רדיו-דיסק) זה יעזור. בהנחה שאתה לא מחליף אותו זה מה שאני מציע:

מגבר - אם יש לך אפשרות לקנות מהדיוטי-פרי יש מבצע על המגבר של JBL דגם GTO-75.4 (יש לי אותו ואני מאוד מרוצה) עלות 200$ = 865 ש"ח (היום לפחות..) אם לא אז הייתי הולך על mac audio z-4100 ב 860 גם כן.

רמקולים קדמיים - קומפוננט (רמקול שבא עם טוויטר וקרוס-אובר) magnat bp-2160 -

360 ש"ח. (תלוי בגודל הרמקולים מקדימה,בטח מישהו בפורום יודע מהו).

סאב (בהנחה שאתה רוצה) - אם אתה אוהב סאב שנותן "בומים" יש את pioneer 305, אתה יכול לבנות תיבה או לקנות מוכנה - 500 ש"ח בערך לשניהם. אם אתה רוצה סאב יותר עדין - magnat reflex ב 440 בערך.

רמקולים אחוריים - פיוניר 240 וואט - בערך 280 ש"ח. (בהנחה שאפשר לשים 6X9 מאחורה, אם לא אז בטח אפשר 6.5", לא עולה לי בראש אופציה טובה).

את הקומפוננט והסאב אתה מחבר למגבר,ואת האחוריים ישירות ל HU.

סה"כ 2000 בערך,תוסיף התקנה איכותית ותגיע ל 2500-2650.

אם אתה רוצה להחליף את ה HU אז תגיד, כי אז התקציב לשאר הרכיבים מצטמצם. (HU טוב עולה בסביבות 1000).

פורסם

תראה הכול טוב ויפה נתת מפרט סבבה

אבל לדעתי זה יהיה טעות לא לקנות את הפיונר בשביל לקבל באס יותר עדין

תיבה נכונה ( אטומה עם תכנון טוב )

תיתן לך בהחלט באס עדיין ומדוייק ( כמובן שיחסית לתקציב הזה )

פורסם
אם תוכל לרשום את הדגם של ה HU (רדיו-דיסק) זה יעזור. בהנחה שאתה לא מחליף אותו זה מה שאני מציע:

מגבר - אם יש לך אפשרות לקנות מהדיוטי-פרי יש מבצע על המגבר של JBL דגם GTO-75.4 (יש לי אותו ואני מאוד מרוצה) עלות 200$ = 865 ש"ח (היום לפחות..) אם לא אז הייתי הולך על mac audio z-4100 ב 860 גם כן.

רמקולים קדמיים - קומפוננט (רמקול שבא עם טוויטר וקרוס-אובר) magnat bp-2160 -

360 ש"ח. (תלוי בגודל הרמקולים מקדימה,בטח מישהו בפורום יודע מהו).

סאב (בהנחה שאתה רוצה) - אם אתה אוהב סאב שנותן "בומים" יש את pioneer 305, אתה יכול לבנות תיבה או לקנות מוכנה - 500 ש"ח בערך לשניהם. אם אתה רוצה סאב יותר עדין - magnat reflex ב 440 בערך.

רמקולים אחוריים - פיוניר 240 וואט - בערך 280 ש"ח. (בהנחה שאפשר לשים 6X9 מאחורה, אם לא אז בטח אפשר 6.5", לא עולה לי בראש אופציה טובה).

את הקומפוננט והסאב אתה מחבר למגבר,ואת האחוריים ישירות ל HU.

סה"כ 2000 בערך,תוסיף התקנה איכותית ותגיע ל 2500-2650.

אם אתה רוצה להחליף את ה HU אז תגיד, כי אז התקציב לשאר הרכיבים מצטמצם. (HU טוב עולה בסביבות 1000).

תודה רבה על התגובה המפורטת.

בקשר לרדיו דיסק, יש לי Pioneer 45wx4. איך הוא ?

בקשר לרמקולים, יש לי גם, רק אין לי מושג איזה, אני יודע שהם הסטנדרטיים שבאים עם האוטו.

איך אני יכול לדעת איזה בדיוק ? כדאי להחליף אותם ?

תודה רבה.

פורסם

מה הדגם של הרדיו דיסק שלך ?

העוצמה שלו ממש לא מספיקה לנו

בקשר לרמקולים איזה סוג...תריץ חיפוש בפורום או בגוגל סביר להניח שתסתתדר

אם כדאי להחליף אותם ?

כדאי למי ? לי או לך ?

אתה צריך לחשוב לבד מה קורה עם התקציב שלך ואם אתה מוכן להקריב סכום כסף מסויים בשביל לשמוע אחרת

פורסם

הגודל של הרמקולים שבאים עם הפוקוס הוא 5X7 ואיכותם לא רעה בכלל... אולי אם הוא רוצה להשקיע בקרוסאוברים פשוטים בשבילהם וטוויטרים מקדימה אני משוכנע שהם ישמעו לא רע... לפי מה שהבנתי ממה שכתב אין לו דרישות יותר מידי גבוהות.... והוא ישאר עם הרבה כסף למגבר וסאב(הרבה באופן יחסי)

עכשיו במגברים אני לא מבין

אבל אני מניח שסאב פיוניר 305 בתוך תיבה אטומה יתן באס טוב ונעים

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מה הדגם של הרדיו דיסק שלך ?

העוצמה שלו ממש לא מספיקה לנו

בקשר לרמקולים איזה סוג...תריץ חיפוש בפורום או בגוגל סביר להניח שתסתתדר

אם כדאי להחליף אותם ?

כדאי למי ? לי או לך ?

אתה צריך לחשוב לבד מה קורה עם התקציב שלך ואם אתה מוכן להקריב סכום כסף מסויים בשביל לשמוע אחרת

זה הרדיו דיסק: http://bsless.com/kehp4020.html

אני אנסה להבהיר את עצמי; אני מעוניין לשמוע מוזיקה באיכות טובה ועם באסים טובים ואיכותיים.

תתחשבו בזה שאני סה"כ ילד בן 17, אז עדיין, קצת פוזה :)

בקשר ללהקריב כסף .. תראה, אני ממש לא מבין בדברים האלה, לכן אני מתייעץ. אני לא יודע איך הרמקולים הסטנדרטיים בפוקוס מסתדרים עם מגבר + סאב וכו' וכו', לכן אני שואל.

אז אם הם מספיקים כדי לעמוד בדרישות אני אשמח להשאיר אותם, אותו דבר לגבי הרדיו דיסק.

שוב, תודה רבה לכולכם :)

פורסם

לפי הלינק זה לא רדיו-דיסק אלא טייפ.. אם הלינק נכון אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להחליף אותו לטובת רדיו-דיסק (MP3 כמובן). אני לא מכיר את הרמקולים המקוריים בפוקוס אבל בדר"כ הרמקולים המקוריים הם לא משהו. תחשוב ותחליט מה אתה רוצה לשים ברכב,ומה התקציב. אתה יכול בינתיים להשאיר את האחוריים ולהתרכז בחלקים האחרים.

פורסם
לפי הלינק זה לא רדיו-דיסק אלא טייפ.. אם הלינק נכון אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להחליף אותו לטובת רדיו-דיסק (MP3 כמובן). אני לא מכיר את הרמקולים המקוריים בפוקוס אבל בדר"כ הרמקולים המקוריים הם לא משהו. תחשוב ותחליט מה אתה רוצה לשים ברכב,ומה התקציב. אתה יכול בינתיים להשאיר את האחוריים ולהתרכז בחלקים האחרים.

אז כנראה טעיתי, זה כן רדיו דיסק.

• תוכן חדש...