Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בזמן האחרון ראיתי שהתפתחה כאן עוד מחלה.

קוראים לה איכות של מגבר.

אני מציע 500 שקלים חדשים, לבחור הראשון שיבוא וימצא לי מגבר, שנשמע טוב יותר מהמגבר שיש ברשותי כיום.

המגבר המדובר הוא ALPINE V12 MRV-F504.

-כל מה שהוא צריך לעשות, זה להוכיח לי שהוא אכן נשמע טוב יותר, (המגבר המוצע) והוא מקבל 500 שקלים חדשים-

(כניראה שככה צריכים לפתוח את השנה החדשה, עם מיתוסים...)

-- דרך אגב, מגבר שנשמע טוב יותר, אכן חייב להיות עם הענות תדרים =שטוחה=.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו מה יהיה שי, אתה שוב נכנס לנושאים מגוחחים.

המגבר שלי די איכותי, וכמובן שיש יותר איכותים, אני בטוח שמגבר של גנסיס כמו של אייל הוא בעל הענות תדרים שטוחה יותר משלך.

ההבדלים העיקרים בין המגברים הם בד"כ החלקים ופחות האיכות.

נ.ב כבר היה ת'רד בנושא.

פורסם

רן, אתה סבור שיש מגברים שנשמעים טוב יותר, מהמגבר שלי ?

בוא ותוכיח זאת, ותקבל 500 שקלים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמו משמת לב דיברתי על הענות תדרים וכן אני מנייח שמגבר של גנסיס הוא בעל הענות שטוחה יותר, זה עדיין לא אומר שאתה תשמע את זה, בלי קשר לאיכות השמיעה שלך.

פורסם

איזה זמן מתן ?

אתה באמת חושב שמישהו יבוא וינסה להוכיח זאת ?

כולם פה שפנים .. מתחבאים מאחורי הדמיון הפורה שלהם..

"צליל חם, צליל קר"

הנה ציטוט של RC שאני כל כך אוהב...

my favorite descriptive term is "this amp exibited AUTHORITY"--------any amp can have detail, warmth, presence, taughtness, depth, texture, smoothness and even cone control------ but it really takes an exceptional amp to drive the speaker with authority----------authority---------hummmmm------now thats a term you can really nail down----------perhaps we could add it to the standard amp specs by ranking the level of authority---------at the low end of the scale we could have "private" and at the top of the scale we could have 5 star generals---------i would personally feel that at least a sergeant would be required for daily listening, a captain for competition and a real audiophile would need at least a general---------- for that really exceptional amp we could actually have "commander in chief"--------of course the theoretically perfect amp would simply be a "dictator".................RC

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
כמו משמת לב דיברתי על הענות תדרים וכן אני מנייח שמגבר של גנסיס הוא בעל הענות שטוחה יותר, זה עדיין לא אומר שאתה תשמע את זה, בלי קשר לאיכות השמיעה שלך.
פה העניין ! אתה לא תשמע את זה !

למה שאני ישלם כסף על משהו שאני לא ישמע הבדל ???

אני ממש לא נגד גנסיס

אבל זה בדיוק העניין של המגברים של זטק שמוכרים אותם ב 3000

אתה רוצה להגיד שהאיכות חומרים טובה יותר ! אני אומר שלא....אתה אומר שכן? תוכיח

פורסם

תחף תגיד לי שגם אייל מדמיין מכיוון שהוא הוציא מעל ל 1000 יורו על כל מגבר, כשהוא יכל לקנות מגבר פשוט ב 1000 שקל ולקבל את אותה התוצאה.

תסלח לי אבל בת'רד הזה אתה מדבר שטויות.

פורסם

ההבדלים של המגברים לא מתבטאים באיכות צליל שלהם.

מדברים על עוצמה, מדברים על חיתוכים, אפליקציות, עמידות, בנייה, אריכות ימים,הספקים, התנגדויות, יופי, מותג, תיכנון,ופיתוח! וכו וכו וכו.

תראה לי פעם אחת, שאיל אמר, שהמגבר שלו נשמע טוב יותר, ממגבר אחר.

** לא לשכוח שרק לפני יומיים היה עם איל דיון בנושא, והוא אמר שהוא רכש כבלים במחיר יקר יחסית, בגלל שהם ניראו טוב, כמובן וכמובן לא בגלל שהם נשמעים טוב יותר**

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בדיוק !

כמו שאמרתי אני ממש לא נגס גנסיס

הסיבות שאייל לקח מגברים ב 1000 יורו זה בדיוק הסיבות האלה

מדברים על עוצמה, מדברים על חיתוכים, אפליקציות, עמידות, בנייה, אריכות ימים,הספקים, התנגדויות, יופי, מותג, תיכנון,ופיתוח!

פורסם

תראה אתה מדבר שטויות מכיוון שככול שהענות התדרים שטוחה יותר כך הוא יוציא צליל יותר שווה ופחות מרוח.

לגבי מתן, תפתח מגבר של קליפורניה בום ושל רוקפורד ותגיד לי אתה אם אלו אותם חלקים אחד לאחד.

פורסם
תראה אתה מדבר שטויות מכיוון שככול שהענות התדרים שטוחה יותר כך הוא יוציא צליל יותר שווה ופחות מרוח.

לגבי מתן, תפתח מגבר של קליפורניה בום ושל רוקפורד ותגיד לי אתה אם אלו אותם חלקים אחד לאחד.

וואי !!! אתה מביא לי עצבים !

איפה ראיתי שדיברתי על מגבר של קליפורניה בום למגבר של רוקפורד??

פורסם

רן, מה שאמרת זה בכלל לא נכון,

מגברי שפורפרות הם לא בעלי הענות תדרים שטוחה, והם נחשבים מבחינת האודיופילים הגדולים ביותר, כמגברים עם איכות צליל הגבוהה מכולם.

אנשים שומעים דברים, ואינם יודעים מה הם שומעים, ואז המוח שלהם גורם להם לחשוב שהמגבר הוא איכותי יותר.

זה כמו שאתה הולך ברחוב, ואתה שומע את המכונית לידך עם מערכת בפול ווליום, ואז היא עוברת, ואז אתה מסתובב שוב.. ואתה מבין שזה בכלל לא היה היא ...

המוח משחק בנו, ואנשים לא מספיק אינטליגנטים בשביל להבין משחק פשוט ..וחבל.

התרד הזה בא להסביר, שאף אחד פה לא באמת יכול להוכיח טענה שאינה מתממשת בעולם המציאותי, וחבל שאנשים זורקים שטויות לאויר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אתה רוצה להגיד שהאיכות חומרים טובה יותר ! אני אומר שלא....אתה אומר שכן? תוכיח ?

בבקשה שחור עלגבי לבן דברים שאמרת, החלקים זהים ובאותה איכות.

פורסם

רן, זאת לא הנקודה, אל תתפס לטפל..

תתיחס לעיקר.

התרד הזה לא בא לפתוח ויכוחים מיותרים .. הוא בא לפתור ויכוח מהותי שלא ניתן למימוש בעולם המציאותי.

ולא, לא לזה מתן התכוון

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...