Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות בקשר לסיטרואן c5 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אבקש לדעת בקשר לסיטרואן c5 2011 דגם קומפורט.

האם הרכב מומלץ?ניסיתי לחפש שרשורים בקשר לרכב הזה חוץ מזה שהוא נוח לא מצאתי משו מיוחד,

כמה מכרים שלי אמרו שבשנה הזאת הטורבו והמנוע נתקלו ועשו כמה בעיות..זה נכון?אם אקנה את הרכב אני אמור לצפות לתקלות מהמנוע?מה התקלות ומה העלות תיקון?

הרכב יקר לתחזוקה בהשוואה לסופרב ופאסאט?

האם הרכב אמין או שכדאי לי להמנע מסיטרואן ומהמנוע הנ"ל?

פורסם

כפי שאמרת, היו תקלות סדרתיות, אתה יכול לקרוא פוסטים שנפתחו בנושא אודות המנוע הזה, גם אם הפוסטים לא מתייחסים בדיוק לסיטרואן סי 5, הרי שהמנוע הזה נמצא גם בפיג'ו 508 ובדגמים נוספים של הקונצרן.

אם אתה רוצה ראש שקט, כדאי לך לבחור ברכב אחר

פורסם
היבואן מטפל בעצלנות. כלומר ממתין שהלקוח יגיע עם קוד תקלה ברדיו. היצרן האריך אחריות ל 5 שנים או 100k .

היצרן לא האריך אחריות בארץ אלא בכמה מדינות באירופה, וגם זה רק אחרי התארגנות צרכנים וגופי הגנת הצרכן. פה האחריות המורחבת בכלל לא כוללת את הטיימינג הבעייתי (עד וכולל 2011) - לא האחריות בטרייד-אין, לא זו שקניתי בכסף מלא, ולא זו שניתנת היום בחינם כל רכב חדש. גם אין שום "ריקול" אלא מחכים ללקוחות שיגיעו עם גרר. בטרייד-אין לובינסקי מציעים ללקוחות שמנסים למכור C5 אליהם בחזרה משהו כמו 40% מתחת למחירון. וזה הפך להיות שווי השוק של C5 משומשת. קח את זה בחשבון.

פורסם

קשה להאמין אבל כאן היבואן לובינסקי במו ידיו הורס את שוק המשומשות של המותג שלו. אז נכון, מי שמחפש מציאה, יכול לקנות את הרכב במחיר שחיטה, אבל הפגיעה במותג היא אנושה, קשה אח"כ למכור את הרכב הלאה, והצרה הגדולה יותר זה נושא התחזוקה השוטפת, בפרט כאשר יש נזקים סדרתיים. חבל

פורסם (נערך)

אני לא יודע מי יש ברשותו C5 מהכותבים בפורום.

אך אני מחזיק C5 2009 רכב מנהלים בטיחותי, מפואר ,מאובזר ונוח בצורה בלתי רגילה.

הרכב אצלי שנתיים לא נתקלתי באף בעיות חוץ מטיפולים שוטפים לפי הספר וחלקים אורגינלים.

לגבי המכירה אתה קונה בזול ומוכר בזול.

לגבי רצועת הטיימינג יש להחליפה במעמד הקנייה תוריד את העלות הטיימינג ותהנה מרכב מעולה במחיר מצחיק.

לגבי תחזוקה יותר זול לטפל בC5 מאשר בקיה או מזדה.

טיפול קטן במוסך סיטרואן הכולל: שמן, מסנן שמן ,וטבעת אטימה, 550 ש"ח כולל מע"מ.

טיפול גדול במוסך סיטרואן הכולל: שמן פילטר שמן, טבעת אטימה, מסנן אוויר ,מסנן דלק, ומצתים 870 ש"ח כולל מע"מ.

לצורך דוגמא מזדה באשדוד טיפול גדול אחרי הנחה של 10%על עבודה ו5% על חלקים 1200 ש"ח

לדוגמא:בקייה באשדוד טיפול גדול 1000 ש"ח.

בקיצור אם אתה לא מפחד מסטיגמות תרכוש לך C5

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם (נערך)

שים לב שפותח השרשור מתייחס לסיטרואן סי 5 עם מנוע 1.6 טורבו, למנוע זה ישנם הרבה כשלים והם מפורטים בכמה וכמה פוסטים כאן בפורום, מדובר במנוע שפותח ע"י ב.אם.וו.

ברכב שלך שנת 2009 מותקן מנוע 2 ליטר של פיז'ו סיטרואן, מנוע ותיק שהיה מותקן גם בסיטרואן סי 5 הקודמת וגם בפיג'ו 407. ישנו הבדל תהומי בין שני סוגי המנועים.

ככל שהתחזוקה של מנוע 1.6 והאמינות שלו היתה כשל המנוע 2 ליטר שמותקן ברכב שלך, לא היו כותבים את שנכתב לעיל.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הסרת ציטוט שלעיל
פורסם

לגבי המנוע 1.6 טורבו יש כשל בטיימינג ואין ריקול של הייבואן.

במעמד הקניה מקזזים את עלות הטיימינג מהמוכר ומחליפים לסט משופר ונפתרה הבעייה.

גם שקונים מלובינסקי רכב בטרייד אין מקבלים אחריות של שנה (בדוק קיבלתי) על המנוע כולל הטיימינג,הגה,מזגן,וגיר.

אם מטפלים ברכב לפי הספר וחלקים אורגינלים לא אמור להיות בעייה.

הבעייה שרוב הישראלים רוצים להיות חכמים ולחסוך בטיפולים ופה מתחילות הצרות.

פורסם (נערך)

הלוואי שהדברים היו כה פשוטים כפי שאתה מציין. אבל זה לא חכמה, אתה התנסית במנוע 2 ליטר, שבאופן יחסי הינו אמין יותר מאשר המנוע 1.6 טורבו.

הכשלים שצוינו פה בפוסטים השונים אינם תוצר של הזנחה, אלא של תכנון לקוי, אנשים קנו רכב, טיפלו במוסכים מורשים, אולם מכיוון שלא יצא ריקול והיבואן גם לא לקח אחריות, קרה מה שקרה.

בפועל, מי שקונה רכב כזה, יכול ליפול בפח ולהיכנס להוצאות כספיות גדולות ומיותרות

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הסרת ציטוט שלעיל
פורסם

אם מחליפים לטיימינג משופר הבעייה נפתרת ?

אני מאמין שכן.

אני נוסע על המתרוממות תוצרת צרפת 20 שנה.

החל מBX דרך XM ,קסנטיה עד לסיטרואן C5 בכל הדגמים עד 2009.

מעולם לא נתקלתי בבעיות מיוחדות ברכבים כל עוד הרכב מטופל לפי הספר.

הבעייה שרובם הגדול של המוסכים לא יודעים לטפל ברכבים הללו כולל חלק מהמורשים.

וציבור הנהגים שמנסה לחסוך כמה שקלים.

השוק גרוע מאוד בגלל סטיגמות של אנשים.

פורסם

שתיית שמן : נכון. כוסית וודקה מלאה שמן פעם בחודשיים שלושה. מחליפים שרשרת תזמון ומטפלים טיפולים כפולים. המנוע אצלי מתקרב ל 100k . עדיין עובד טוב...

• תוכן חדש...