Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסדר, מדובר על ליסינגומטיות (לא שבדגמים אחרים המצב יותר טוב).

מה גם, לא הייתי מסתמך על נתונים של switch כדי לקבוע משהו גורף (נראה שכל הרכבים שמגיעים אליהם ליסינגומטיות)

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רק לציין שלסוויצ' מגיעות רק מכוניות פרטיות, ולא מכוניות ליסינג.

שלא יקבל מישהו רושם שהם מוכרים מכוניות יוצאות ליסינג/השכרה.

ואם הנתונים מפתיעים מישהו, אז לדעתי הם לא. שוק המשומשות מת, וכדי למכור צריך לדעת להוריד במחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שוק המשומשות מת וכולם חוטפים.

כאשר מחיר השוק של צרפתיות מזדקנות הוא 30-40 ולעיתים 50% פחות מהמחירון, אם בגלל סטיגמות ואם בגלל שהם פשוט מזדקנות רע נוצר פער של עשרות אלפי שקלים מהמחירון ההזוי של יפנית מקבילה מאותו שנתון, וכך גם המחיר שלה חייב להיחתך.

מי שמוכן לעשות מאמץ לחפש ולבדוק יכול להרוויח מציאות מעולות בשוק היד 2.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

השוק באמת מת. אני בודק בלוחות כבר 3 חודשים ורכבים לא נמכרים.

יש אנשים שמבקשים גבוה ולא מבינים.

בליסינג אני מקבל רכב מתוקן עם אחריות לשנה על הכל. במחיר שאנשים יד שנה מליסינג מבקשים.

i30cw 2011 בטרייד מוביל יש 50/55 Kשח עם 110000 קמ

על לנסר 2010 אני בכלל לא מדבר. יגידו תודה על 40K

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

כול רכב שיש לו נציגות נכבדת בחברות הליסינג יקבל בראש חזק מאוד.

כול רכב שיש לו מחיר "מבצע", יקבל בראש.

כול רכב שפשוט נחשב לרכב גרוע(סובארו בי3, שברולט קרוז) , גם כן יקבל בראש

פורסם

מחירי המכוניות ירדו מאוד בגלל הליסינג שהציף את השוק, כמובן זה גורר למצב של מבצעים שבתורם תורמים לירידה במחיר, אין מנוס מזה.

פורסם

שימו לב להפחתות הנמוכות לדגמי יונדאי ומיצובישי, שכידוע נהנים ממחירי מכירה הקרובים מאוד למחירי מחירון, לאור העובדה כי הם כמעט ואינם נמכרים לליסינג. כל הכבוד לסוויטש שדאגו לציין ברחל בתך הקטנה שהנתון שסופק לגבי ה-I25 המבוקשת מתייחס לדגמי ה-1.6 בלבד כדי שחלילה מישהו לא ירמוז שיש ולו ההטיה הקלה בנתונים לאור הקשר בינם לכלמוביל.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אין כמו השוק הישראלי. שאוהבי פיג'ו כמוני קונים רכב משומש במחיר שווה ולא הון תועפות כמו יפניות.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

האם ה308 אכן באמת כל כך גרוע בתור רכב יד שניה?

אני גם שמח על הסטיגמות של הישראלים ובזכות זה הצלחתי ליקנות את הפונטו במצב חדש כמעט בחצי מחיר חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
רנו דגם * - שנה 200-2015 - מחירון לוי יצחק X, מחירון שוק Y, ההורדה 50%- :lol:

:lol::lol: מסכים איתך. כמה הצרפתיות אכלו חרא בגלל הסטיגמות האלה..

מצד שני אני חושב שבאמת כך נמכרים רכבים היום בשוק.. לא זוכר מתי שמעתי על מכונית שלא נמכרה 5-10K מתחת למחירון!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אין לך איזה חבר עם ג'ימני או סיריון?8)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...