Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעת נסיעה ועצירה נדלקות ברכב נורות ההנדברקס+abs יחדיו וההגה נתקע.

סימפטום נוסף לבעיה - בעת נסיעה אורות הרכב נחלשים ונדלקת גם נורת המצבר לשניה.

אני פוחד שזה יקרה באמצע סיבוב בנסיעה.

מישהו יודע מה עושים ?

פורסם

מה עושים?

הולכים למוסך, שם הם יתחברו למחשב של הרכב ויראו מה תקול ומה גורם לבעיה.

אם אתה חושש שהתקלה תחזור על עצמה בזמן הנסיעה למוסך, עדיף להגיע על גרר.

פורסם (נערך)

עושה רושם של חוסר טעינה, או מצבר גמור שפשוט לא מצליח להיטען. מאיזה איזור אתה?

האם הרכב כבה בשלב מסויים? יש קושי בהתנעה?

עריכה אחרונה על ידי ג'ובני

ג'ובני

פורסם

אאל"ט ברכב הזה יש הגה חשמלי, כך שהתקלות קשורות אחת לשנייה.

אני הייתי מתחיל בבדיקת תקינות המצבר והטעינה.

פורסם

קודם בדוק האם נעלי כבל של המצבר מחוזקים הייטב לקוטבי המצבר כי אם הם משוחררים אתה יכול לחזק בעצמך עם כלים בסיסים רק תזהר שלא לגרום לקצר בין פלוס למינוס.

פורסם
קודם בדוק האם נעלי כבל של המצבר מחוזקים הייטב לקוטבי המצבר כי אם הם משוחררים אתה יכול לחזק בעצמך עם כלים בסיסים רק תזהר שלא לגרום לקצר בין פלוס למינוס.

OK אעדכן בהקדם

אשמח לשמוע אם למישהו זה גם קרה

פורסם (נערך)

בנוסף לחיזוק, בדוק שלא הצטברה קורוזיה בנעלי הכבל ובהדקי המצבר

דוגמה מוקצנת:

maxresdefault.jpg

וסרטון הסבר לניקוי:

עריכה אחרונה על ידי stillness6
פורסם

יש לי טויוטה קורולה 2008 רובוטי.לפני שבועיים אשתי התלוננה כי האורות בלוח שעונים מהבהבים והרכב אף נבלם פעם אחת.לפני כשבוע שוב האורות בלוח שעונים היבהבו ואז ההגה הפסיק לעבוד לכמה שניות.היא עצרה ולאחר כמה שניות ההגה חזר לעבוד.לקחתי את הרכב למוסך טויוטה ולטענתם הבעיה הייתה במצבר.

פורסם

בקיצור, הרבה מדווחים על מצבר תקול שגורם לבעיות, לכן מצא מקום שמוכר מצברים איכותיים במחיר סביר והחלף (כמובן שיבצעו בדיקת טעינה כראוי), ואם התקלה חוזרת גש למוסך. ככה לא תאלץ לקנות מצבר במחיר יקר.

• תוכן חדש...