Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי VW פולו שנת 2009 9N3

ידוע לי שצריך לשים נוזל קירור של G13 או VW G12 אם אני לא טועה, אבל בחנות המוכר אמר לי

שניתן להשתמש גם ב- HIGHTEC ANTIFREEZE AN 13

קראתי את המפרט של הנוזל התחליפי: http://rowe-mineraloel.com/produktdownloads/pi-mix/EN-21062-HIGHTEC-ANTIFREEZE-AN-13-30-11-2012.pdf

ורשום שם שהוא אקוויוילנטי ל- G13:

In compliance to EEC regulations the quality of HIGHTECANTIFREEZE AN 13 is equivalent according to the following

standards / specifications:

• ASTM D3306/D4985

• SAE J1034

• VW TL 774-J (G13)

Advantages/Benefits• fulfils the latest VW-Specification TL 774-J (G13)

• backward compatible to the former VW-Specifications

G12++ and G12+ (TL 774-G/-F)

האם ניתן להשתמש בנוזל התחליפי ללא חשש?

תודה :mm_yeah:

פורסם

אני לא ממש יודע מה ההבדלים בין כל סדרות ה G של פולקסווגן, אבל אם ניתן למלא ברכבך G13 אז הייתי ממלא את הנוזל הזה ללא חשש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברת ROWE היא חברה ידועה ולא "חברת מדבקה" ולכן אפשר להתייחס באמינות גבוהה להצהרה שלה על העמידה בתקנים:

ASTM D3306/D4985

SAE J1034

VW TL 774-J (G13)

פורסם (נערך)

אפשר. ה- G13 תחליפי לנוזל G12++ שקדם לו (backwards-compatible)

מצאתי מקורות שאומרים שאפשר גם לערבב אותו עם G12++ ועם G12+ אבל תמתין לאישור של מומחי VW בפורום.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • ספונסר פורום
פורסם

כן אתה יכול להשתמש ,ה 13 מתאים לערבוב עם הנוזלים שהיו לפניו .

ROWE כמו שנאמר לך זה יצרן רציני שניתן לסמוך עליו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוהד, יש לך מחיר של המוצר?

שבוע שעבר קניתי G13 ועוד כואב לי ה- 106 (!!!) ש"ח ששמתי לבקבוק אצל צ'מפיון (ד' יקום דמם, או יקח אותם, מה שבא לו).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

יש משו יותר קרוב לחצר האחורית של המדינה? (באר שבע)

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...