Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, גיל 40 מתקרב לו בצעדי ענק ואני מתחיל להרגיש את הצורך ברכב חזק ומהנה לנהיגה, אשמח להכוונה לרכבים שיכולים להתאים לי. הנה הדברים שחשובים לי:

1. אמינות - אני עם מאזדה 2 כרגע, חוץ מטיפולים אחת לשנה הרכב באמת "לא ראה מוסך". אשמח להמשיך לפגוש את המוסכניק רק בטיפולים תקופתיים

2. הנאה בנהיגה - רכב שיעלה לי חיוך על הפנים כשאני אנהג. אני לא נוסע מהר על הכביש אבל כשאני "אלחץ" קצת אני רוצה לחייך

3. גיר אוטומטי - כנראה שגם האשה תנהג עליו אז יש צורך באוטומט

4. חיסכון בדלק - לא צריך להיות הרכב הכי חסכוני אבל שלא יהיה שתיין מדופלם

5. 5 דלתות

6. בטיחות גבוהה - כריות אוויר וכו'

7. מחיר ביטוח סביר

8. שנתון גבוה כמה שניתן

אז לסיכום, רכב 5 דלתות, גיר אוטומט, אמינות מוכחת, רכב שיהיה לי כיף להסתכל עליו ולנהוג בו. כשאלחץ על דוושת הגז אני רוצה לחייך מאוזן לאוזן, עם זאת, שיתאים למשפחה. עדיף רכב עם רמת גימור גבוהה, סנכרון עם מכשירים סלולריים ושאר אלקטרוניקה. התקציב הוא כ 80K, אפשר אולי למתוח אותו טיפה. יש חיה כזו?

תודה לעוזרים.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה בינתיים למי שענה.

לגבי הגולף, אני רק שומע את המילה DSG ואני מקבל זיעה קרה בעקבות השרשורים כאן בפורום. זה לא המצב כאן?

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם
תודה בינתיים למי שענה.

לגבי הגולף, אני רק שומע את המילה DSG ואני מקבל זיעה קרה בעקבות השרשורים כאן בפורום. זה לא המצב כאן?

ברור שזה לא מייצג, אך לי אישית יצא להכיר נהג מונית שנוהג בפאסאט 2012, גיר DSG, ק"מ כ-230 אלף ועד כה ללא כל תקלה.

פורסם

מה אתה מגדיר חזקה?

גולף GTI חזקה, ומאזדה 2 ליטר חזקה, השאלה מה חזק מספיק בשבילך? כי צריך להפריד פה, לדעתי, בין הגירסאות הספורטיביות לבין הגירסאות המשודרגות.

פורסם
תודה בינתיים למי שענה.

זה לא המצב.

כל התקלות השרשורים והבלבולי מוח זה הDSG7. הDSG6 שמצוי בGTI ובדגמים חזקים אחרים של ואג הוא מצוין.

אולי תצליח לדחוף בתקציב שלך GTI MK5 שנת 08.

V5

פורסם (נערך)
מה אתה מגדיר חזקה?

גולף GTI חזקה, ומאזדה 2 ליטר חזקה, השאלה מה חזק מספיק בשבילך? כי צריך להפריד פה, לדעתי, בין הגירסאות הספורטיביות לבין הגירסאות המשודרגות.

אני מעוניין ברכב קצת out of the ordinary. במקרה הזה, מאזדה 3 או 6 לא באות בחשבון.

זה לא המצב.

כל התקלות השרשורים והבלבולי מוח זה הDSG7. הDSG6 שמצוי בGTI ובדגמים חזקים אחרים של ואג הוא מצוין.

אולי תצליח לדחוף בתקציב שלך GTI MK5 שנת 08.

אני מעוניין גם על הדרך להתקדם בשנתון. אני כרגע עם רכב שנת 2008 ואני מעדיף לעלות קצת בשנתונים לכיוון 2010-2011.

אגב, גם דגמי האצ'בק באים בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

אני לא בטוח שתמצא ב80 אלף אבל אוקטביה 1.8 טיפטרוניק מ 2012 יכולה להיות חביבה. אין לי מושג אם תצליח למצוא לנצ'יה דלתא 2010 במחיר כזה או לשקול משהו גם משפחתי פיקנטי מטורבת כמו בראבו או C4 ששתיהן רובוטיות. כמובן שקשה לי לקרוא להן ספורטיביות אבל ממאזדה 2 אתה תרגיש הבדל משמעותי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אתה מעוניין בשנתון מתקדם בדוק סיאט לאון ממודל 2011.

160 כ"ס זריזה, חזקה, אוט' ומאובזרת.

שיפור עצום ביחס למאזדה 2 ולדעתי תענה על דרישותיך.

אפשרות נוספת בתקציב הנ"ל היא האלפא 159.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דווקא התקציב בהחלט מספק. ג'ולייטה 2010 יכולה להיות מאוד נחמדה. בראבו תענה לכל הדרישות ואני מניח שתוכל למצוא 2012, כמדומני כבר לא היו 2013. לעבור ממזדה 2 לבראבו זה חתיכת שדרוג במינימום הוצאה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...