Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 860,8650ף8600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת מה הבדל בין הדגמים הבאים של פיוניר:

8600

860

8650

בי ותודה רבה זה דחוף אני רוצה לקנות מחר!

ומה הכי טוב?

תודה רבה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

בין ה 860 ל8600 ההבדל הוא שאחד פרמייר ואחד לא פרמייר אם תשאל את מתן 206 הוא יתן לך תשובה מה ההבדלים בין הפרמייר לרגיל 8650 אין לי מושג...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
בין ה 860 ל8600 ההבדל הוא שאחד פרמייר ואחד לא פרמייר אם תשאל את מתן 206 הוא יתן לך תשובה מה ההבדלים בין הפרמייר לרגיל 8650 אין לי מושג...

הדגם של הפרימייר נועד לשיווק הארה"ב ונחשב לטוב יותר, אך כאשר הוא מגיע לארץ הוא נפתח ועובר שינוי כדי שיוכל לקלוט תחנות רדיו בארץ :wink:

פורסם
הדגם של הפרימייר נועד לשיווק הארה"ב ונחשב לטוב יותר, אך כאשר הוא מגיע לארץ הוא נפתח ועובר שינוי כדי שיוכל לקלוט תחנות רדיו בארץ :wink:

לא ניתן להכליל. קיימים גם מכשירי Premier הגיעו לארץ ולא עברו כיול. (וכך גם נמכרים)

פורסם
לא ניתן להכליל. קיימים גם מכשירי Premier הגיעו לארץ ולא עברו כיול. (וכך גם נמכרים)

תראה לפני שהם נמכרים הם עוברים שינוי, בכולם !!!

פורסם
תראה לפני שהם נמכרים הם עוברים שינוי, בכולם !!!

שוב, אין פה מקום לוויכוח. יש יבואנים פרטניים, שלא עורכים במכשירים האלו כיול.

ואם זכור לי נכון, לפני שבוע-שבועיים מישהו רכש בארץ מכשיר פיוניר (מחנות), והתלונן שקיים אצלו רק תחנות זוגיות.

פורסם
שוב, אין פה מקום לוויכוח. יש יבואנים פרטניים, שלא עורכים במכשירים האלו כיול.

ואם זכור לי נכון, לפני שבוע-שבועיים מישהו רכש בארץ מכשיר פיוניר (מחנות), והתלונן שקיים אצלו רק תחנות זוגיות.

אחי אתה ממש מצחיק...

אם לא נעשה במחשיר שינוי אז הוא צריך לפנות בעצמו לחברה לשלם 100 שקל

בשביל שיעשו לו שינוי ומה עשינו בזה חוץ מלבזבז עוד 100 שקל אה

פורסם
אחי אתה ממש מצחיק...

אם לא נעשה במחשיר שינוי אז הוא צריך לפנות בעצמו לחברה לשלם 100 שקל

בשביל שיעשו לו שינוי ומה עשינו בזה חוץ מלבזבז עוד 100 שקל אה

ומה אתה חושב האינטרס שלהם? לעשות כמה שפחות הוצאות עם כמה שיותר רווחים!

(ורושמים מכשיר)

פורסם

ההבדלים הם לא משמעותיים וכן המכשירים נפתחים על מנת לעבור כיול אבל לא כולם

כמו כן יש את נושא האחריות,הפיונירים הרגילים מקבלים 3 שנות אחריות בעוד שהפרימייר מקבל שנה.

פורסם

ההבדל בין הפרמייר ל8650 הוא שה8650 הוא יבוא של עוזי רדיו והרגיל הוא יבוא חיצוני (של משווק אחר)

במכשירים עצמם אין הבדלים...

פורסם
ההבדלים הם לא משמעותיים וכן המכשירים נפתחים על מנת לעבור כיול אבל לא כולם

כמו כן יש את נושא האחריות,הפיונירים הרגילים מקבלים 3 שנות אחריות בעוד שהפרימייר מקבל שנה.

סבבה, אתה משלם עוד בערך 300 שקל על האחריות הזו

אם זה שווה לך לך על זה לדעתי זה לא שווה את זה.

פורסם
ההבדל המשמעותי היחד נראה לי שבפרימייר היציאה של הקדם מגבר היא 6.5V

וב8600 היא רק 4

אני לא בטוח שאתה צודק עד שתתן לי קישור מאתר פיוניר ולא ממוכרים בארץ.

חוץ מזה לרוב המגברים מספיק בין 4-5.5V pre in

פורסם
אני לא בטוח שאתה צודק עד שתתן לי קישור מאתר פיוניר ולא ממוכרים בארץ.

חוץ מזה לרוב המגברים מספיק בין 4-5.5V pre in

אני בטוח
  • תוכן חדש...