Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר פרט שמטריד אותי.

במידה ואמי רוכשת רכב, ובעברה הרכב עובר להיות על שמה (אני יודע שפה, משתנה מספר הבעלים),

עכשיו כאמור הרכב רשום על שם אמי, אבל גם אבי רוצה להיות רשום על שם הרכב, ביחד עם אמי.

אז שאלתי היא, כאשר הוא נוסף לבעלים זה משנה את מספר הבעלים? או שנשאר אותוהדבר רק ששמו נוסף? לאחר ששמה של אמי כבר רשום.

תודה רבה.:-)

פורסם

הוספת בעלים נוספים מעלה את מספר הידיים.

אלא אם מדובר בבן/בת זוג

כגון הבעל של האישה או האישה של הבעל.

זה לא תופס במקרה של הוספת הילד. הוספת הילד כרוכה בהוספת יד.

פורסם

אז אני רוצה לסכם את מה שהבנתי.

במידה והרכב רשום על שם אמי, ואבי רוצה להוסיף את עצמו לבעלות מבלי להוסיף ידיים אז עליו להציג ת.ז שבו רשום כי הוא נשוי לאמי? וזה תופס מבלי להוסיף ידיים?

פורסם

במידה והרכב רשום על שם אמי, ואבי רוצה להוסיף את עצמו לבעלות מבלי להוסיף ידיים אז עליו להציג ת.ז שבו רשום כי הוא נשוי לאמי? וזה תופס מבלי להוסיף ידיים?

במידה ואתה רוצה להוסיף את אביך אשר עדיין נשוי לאימך אתה צריך להראות ת.ז שלו שבה רשום שאמך היא בת זוגתו ואת התעודה שלה שם רשום שהוא בן זוגה, וזה ידידי לא יוסיף עוד יד לאוטו.

אבל אותך אתה לא יכול להוסיף לרכב ללא הוספת יד. רק בן/בת זוג

פורסם

אחרי שענו לך..אפשר להבין למה זה טוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן, אבל זה ניתן לביצוע רק במשרד הרישוי (לא בדואר), ואינו כרוך בתשלום.

ראו קישור:

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_S8/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_CI/.ce/7_0_1LN/.p/5_0_1CT/.d/0?PC_7_0_1LN_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_13#7_0_1LN

(אין לי מושג למה ממשלת ישראל לא מסוגלת להסתפק בקישורים קצת יותר קצרים :evil: )

פורסם
אחרי שענו לך..אפשר להבין למה זה טוב ?

אבא שלי הוא בנאדם עובד ואין לו זמן, הוא לא נמצא אף פעם בשעות הפעילות של בנק הדואר (שם מעבירים בעלות) ואי איפשר לדחות את הקנייה יותר מידי אז זמני זה יהיה רשום רק על שם אימי.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לתת לך ייפוי כוח בצירוף תעודת זהות שלו לעשות העברת בעלות על שמו? למה להתעסק עם פרוצדורה כל כך מסובכת?

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה לתת לך ייפוי כוח בצירוף תעודת זהות שלו לעשות העברת בעלות על שמו? למה להתעסק עם פרוצדורה כל כך מסובכת?

יש טופס מסויים להיפוי כוח?(ואם כן ניתן להוריד אותו דרך האינטרנט?)

או שאפשר לכתוב בכתב יד על דף רגיל את ההיפוי כוח?

תודה.

פורסם

יש לזה טופס מיוחד, אני חושב שניתן למצוא בכל בית דואר, אני העברתי ככה בעלות לפני יומיים על האוטו של דוד שלי שנתן לי ייפוי כוח למכור.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
יש טופס מסויים להיפוי כוח?(ואם כן ניתן להוריד אותו דרך האינטרנט?)

או שאפשר לכתוב בכתב יד על דף רגיל את ההיפוי כוח?

תודה.

טופס יפוי הכוח נמצא בכל משרד דואר אך ניתן גם להוריד אתו מהאינטרנט. שים לב שיפוי הכוח חייב להתבצע ע"י הטופס בלבד - כל מסמך אחר, גם אם יהיה מאושר ע"י עו"ד, נוטריון או נשיא בית המשפט העליון לא יתפוס.

את הטופס ניתן להוריד מאתר משרד התחבורה:

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/RISHUI/YipuyKoahPrati.pdf

פורסם
טופס יפוי הכוח נמצא בכל משרד דואר אך ניתן גם להוריד אתו מהאינטרנט. שים לב שיפוי הכוח חייב להתבצע ע"י הטופס בלבד - כל מסמך אחר, גם אם יהיה מאושר ע"י עו"ד, נוטריון או נשיא בית המשפט העליון לא יתפוס.

את הטופס ניתן להוריד מאתר משרד התחבורה:

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/RISHUI/YipuyKoahPrati.pdf

ואתה חייב להציג ת.ז

חתימת עורך דין כמו שרשום בייפו כוח כבר לא תופסת

חייבים ת.ז של מי שמעבירים את הרכב על שמו ומי שמעבירים את הרכב משמו

• תוכן חדש...