Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,סרקתי לכם כתבה ממקומון ירושלמי ,שמדווחת על שיטה חדשה שפותחה על ידי גנבי רכב מרמאללה,השיטה מתייחסת ספציפית לפיאט אונו,אומנם כרגע רוב המקרים בעיקר באיזור ירושלים ,אך רוב הסיכויים שהם יתפשטו לשאר הארץ,קראו והחכימו.

איציק.

1.JPG

פורסם

עזוב להחליף את כל המנעולים..

העניין הוא שיש ממשהרבה אונואים בכביש, אם אתה בעלים של אחת ומפחד מהעניין, פשוט כך אביזר נגד פריצה, כמו מנעול ידית הילוכים, מנעול הגה וכד'

ברגע שהגנבים יראו את ההגנה, הם כבר ירתעו מלגנוב את הרכב, יש להם כ"כ הרבה אונו אחרות מסתובבות, שבשביל מה להם לשבור את הראש על אחת מסכנה... מה שבטוח זה שרב בעלי האונו ישארו אדישים לעניין, ולא כולם יחשבו על עניין ההגנה, כך שאם תשים כזאת הגנה עדיין תהיה חלק מה"מיעוט המוגן" עקב תופעת ה"ישראלי האדיש/עצלן"

פורסם

אני אישית עוד לא ניתקלתי בהרבה אנשים שהאונו כל כך חשובה להם שיתחילו להשקיע באמצעי מיגון, לרוב הפיאט אונו אין אזעקות, רכבים חדשים מצויידים באנצעי מיגון משוכללים וקשה יותר לגנוב אותם

פורסם

גם אתם שמתם לב לבעיה בכתבה?

"לכדה משטרת שומרון שני גנבים שנסעו בשיירה של ארבע מכוניות מסוג פיאט אונו..."

2 גנבים בארבע מכוניות?

:shock:

פורסם
גם אתם שמתם לב לבעיה בכתבה?

"לכדה משטרת שומרון שני גנבים שנסעו בשיירה של ארבע מכוניות מסוג פיאט אונו..."

2 גנבים בארבע מכוניות?

:shock:

זה רק אתה שלא קראת בהמשך, כתוב שעוד 2 גנבים נטשו את כלי הרכב ונמלטו מהאיזור...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי צריך לשים קודנית כזאת או חוסם זרימת דלק.

זה רק 250 שקל ולא צריך שום ביטוח מקיף.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רב בריח שנועל את הגיר באמת יכול להרתיע?

יש לי מנעול שכזה משנות ה 90 והוא נראה כל כך פגיע..

כלומר,נראה שבלי שום בעיה או תחכום אפשר למצוא לו מפתח שיפתח..

עד כמה הוא מגן?

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אותה השאלה פחות או יותר על מנעול הגה...

כמה זה יעיל?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בקשר ליעילות- באו נתחיל מזה שיש גורם של יעילות שהוא הרתעת הגנבים, תחשבו בהגיון, גנב נמצא בחניה מלאת מכוניות ורוצה לגנוב כמה שיותר מהר ובכמה שפחות רעש, אתם באמת חושבים שישי לו זמן להתעסק בניסור של מנעולי ברזל?

וגם אם הגנב הוא מיומן ויודע להתגבר על הקשיים- הוא בטח לא דביל שינסה להתמודד מולם, כי אם הוא מספיק מנוסה בפריצת מכוניות עם אמצעי הגנה שונים, אז בטח שהוא יוכל לפרוץ מכוניות אחרות בסביבה בלעדיהם...

הדבר היחיד שעולה בראשי שיכול דווקא להפוך רכב עם אמצעי הגנה ליותר גניב מאותו רכב ללא הגנה שלידו, זה איזה גנב משועמם שהחליט לאתגר את עצמו, ובכלל גונב לא בשביל הכסף אלא בשביל ההנאה שבעניין, כמו האופנובנק בזמנו, זה בהחלט הגיוני, במיוחד מצד ערבים ופושטקים.... NOT!

נ.ב- אהבתי את הכותרת של הכתבה :lol:

פורסם

ב 99.9999% מהמקרים אין יעילות של 100% בהתקנת אמצעי מיגון, זו בסה"כ עוד דרך להקשות על הגנב. זה לא שזה לא יעיל ולא כדאי להתקין, זה כן יעיל אבל רק בעיכוב הגנב.

במקרים בהן מותקנות מערכות מאוד מאוד מאוד מתוחכמות, אפשר לומר שהיעילות היא גבוהה מאוד - אבל אם הגנב חפץ מאוד ברכבך, הוא ימצא את השיטה לקחת את האוטו (גם עם גרר אם צריך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בקשר לעניין הגרר- איציק, אתה צודק בהחלט. זה עניין שממש מפחיד אותי, כי ממש אי אפשר לעשות כלום בנושא, רק לפני כמה שבועות גנבו לחבר שלי ג'יפ איסוזו טרופר כשהזדמן לביקור בב"ש, איך הם גנבו רכב כזה כבד, אפילו בלי לפרוץ? הם פשוט הביאו את הגרר כמו שמשתמשים היום לגרירת חונים בלתי חוקית, פשוט הרימו לו את האוטו ונסעו!

מאז שזה קרה לו, אחד מהשיקולים שלי לא ללכת ללמוד באונ' ב"ש זה בגלל רמת הגניבות שם ובכלל בגלל הקטע הערבי הזה (סליחה שאי לא פוליטיקלי קורקט), עכשיו אני לומד באונ' ת"א ליד הבית בלי דאגות בחניון מקורה :)

פורסם

זה לא דבר חדש אישית יצא לי לראות אותו הדבר רק עם הרכב של חבר שלי

כמובן שהגנב לא נמלט אבל היינו בשוק כשראינו את הגנב מכניס מפתח מפעיל קצת

כוח פותח את האוטו ומניע...

הרכב המדובר הינו ב.מ.וו 520 שנת 89 ידנית...

יש מפתח כזה גם לשברולט ועוד המון רכבים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ובשביל זה כל הלחץ?

שיש מפתח מאסטר לפיאט אונו??

כאילו שבלי מפתח כזה, כ"כ יהיה קשה לגנבים לגנוב רכב כזה או אחר....

בגלל דברים כאלו יש אמצעי הגנה כמו אמבולייזר, שמונע הנעה.

את החלון\דלתות מזמן לא בעיה לפתוח.

תוסיפו לזה מנעול ידית הילוכים ומנעול הגה, ואם הרכב שלכם לא כ"כ נחשק (כמו פיאט אונו או רכב ממוצע אחר) לגנב מזמן ירד החשק לגנוב את שלכם כשיש כ"כ הרבה בחוץ.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...