Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי עמית ובבעלותי פונטו s 1100 סמ"ק אני אוהב מאוד את הרכב שלי.. אני רוצה לחזק מעט את המנוע מבדיקה שערכתי יש חברות שמרכיבות קיטים טורבו לרכב שלי בחו"ל בעלות של 2000 יורו.. שזה המון ..

אבל זה דורש המון שדרוגים והתקנות וגם רוצח ת'מנוע... ( מ55 כוח סוס ל101 כוח )

ראיתי שקיימים אופציות שונות להוסיף כוח כגון מגדש חשמלי או מגדש עם רצועה.. אני מחפש עצה או רעיון פרקטי על מנת לסייע לי בחיזוק הביצועים ובלי להחליף מנוע..

פורסם
שמי עמית ובבעלותי פונטו s 1100 סמ"ק אני אוהב מאוד את הרכב שלי.. אני רוצה לחזק מעט את המנוע מבדיקה שערכתי יש חברות שמרכיבות קיטים טורבו לרכב שלי בחו"ל בעלות של 2000 יורו.. שזה המון ..

אבל זה דורש המון שדרוגים והתקנות וגם רוצח ת'מנוע... ( מ55 כוח סוס ל101 כוח )

ראיתי שקיימים אופציות שונות להוסיף כוח כגון מגדש חשמלי או מגדש עם רצועה.. אני מחפש עצה או רעיון פרקטי על מנת לסייע לי בחיזוק הביצועים ובלי להחליף מנוע..

...electric turbo's sux

קו---------------------------------------

פורסם

וואו, ניראה קטלני ביותר וזול מאוד,6.9PSI !!! בהשוואה ל airram שעולה 300$,ונותן 1PSI, הבעייה היא המכס שיקחו ממך בארץ, אלה אם כן אתה קונה שולח למוטי ומוטי שולח לך בדואר בתור מתנה מחו"ל ומצהיר שזה עלה פחות מ 50$ ואז אין מכס.

אם כבר יש גם את הדבר הקטלני הבא:

http://www.boosthead.com/home.php

פורסם

צוחק בקשר למה? בקשר למשלוחה? דווקא רעיון מעולה,בדרך תוכל לנסות את זה על הרכב שלך.

לגבי הסופרצארגר החשמלי, לי אישית ניראה קטלני ביותר, הלינק שנתתי מוביל למכשיר שמחירו 1000$, לא ניראה לי צעצוע, יותר יקר מטורבו רגיל.

פורסם
מוטי מה אתה אומר על הצעצוע ?

.Guys, it's time to grow up, power doesn't come cheap or you would have seen those on every second car

.I think it's a big scam in eBay and wouldn't touch any of that $hit even with a 3 meters long stick

Sure you can send things my way, I charge $100 for every 10 minutes that I take care of your order, seems to me like a bad deal, don't do it

:roll:

.Moti

פורסם
:smile:...It's funny that you mention Corky Bell, I actually met him once and spoke to him over the phone a few times, I have his manifold and intercooler on the miata

.Moti

damn he's my guru..... respect for you....

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...