Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביציאה מגדרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביציאה מגדרה לכיוון צומת כנות, מצד ימין, נמצא אוצר קטן

הרכבים היו שייכים פעם לחבר מועדון וכעת הם שייכים למגרש הסמוך.

רובם במצב לחלקים בלבד אבל הסימקה 1000, הויוות, הטויוטה ואולי גם חלק מהאמריקאיות ראויות לשיפוץ.

הנה התמונות.

PCDV0001.JPG

PCDV0002.JPG

PCDV0003.JPG

PCDV0004.JPG

PCDV0005.JPG

PCDV0006.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

תודה על התמונות!

יש לי שאלה, נאמר ומישהו מבנינו רוצה לעשות פרויקט. בוחר את הרכב שהוא הכי רוצה משם ובמצב הכי טוב שאפשר (שכנראה אינו מצב נסיעה אני מבין).

במה זה כרוך? מאיפה ניתן להשיג חלקי חילוף וכל אביזר אחר כדי שהרכב יסע ויעבור טסט כמו שצריך?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אגב, אני יודע שבין שתי הדברים אי אפשר לעשות השוואה אבל יחסית להיקף ולאזור - אני חושב שהמגרש הזה יכול "לתת בראש" לדיון שהיה פה לפני כמה ימים.

פשוט בית קברות מקסים לעתיקות (ראיתם כמה וואנדורות יש שם?! :shock:) :wink:

אם מישהו מאזור המרכז מעוניין ללכת, נא צרו קשר בה"פ.

תודה.

פורסם

אני מעריך שאף אחת מהמכוניות המצולמות אינה ראויה לשיפוץ (בוודאי שמבחינה כלכלית) - וכמובן קחו בחשבון שלבטח אין ניירת מסודרת לאף אחת מהן - אבל תמיד מעניין לראות בית קברות למכוניות ישנות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

וואללה, כמה זמן לא ראיתי רנו פואגו, וזאת אפילו נראית לי כמו גרסת הטורבו!

יצא לי פעם לקחת טרמפ עם כזאת כשהן היו חדשות, אוטו חזק מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני עדיין מצטער שלא קניתי רנו פואג'ו שנת 82 רצה עליה 1000 שקל, הייתה נראת כל כך שמורה ויפה, עם הג'אנטים המקוריים שלה, רק לא היה טסט משהו כמו חודש, הייתה יד שלישית, ואני זוכר שהיה לה משהו במנוע שהצריך אוברול נראה לי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מעריך שאף אחת מהמכוניות המצולמות אינה ראויה לשיפוץ (בוודאי שמבחינה כלכלית) - וכמובן קחו בחשבון שלבטח אין ניירת מסודרת לאף אחת מהן - אבל תמיד מעניין לראות בית קברות למכוניות ישנות.

יהי זכרן ברוך :sad:

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...