Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

נסעתי בחזרה מהמפגש, לא עשיתי שטויות, לא משכתי טורים לא פתחתי לא פרפרתי ולא עשיתי שום דבר שטותי.

חזרתי דרך פרדס-כץ והתכוננתי לעצור לפני רמזור, באתי להוריד הילוך משלישי לשני ופתאום היה רעש כ"כ חזק שקשה לתאר אותו, (רררררררררררררר) תוך כדי זה לחצתי פול קלאץ וברקס והאוטו בקושי עצר! ניסיתי להוריד לשני(מאוד לא נכנס בקלות), ניסיתי לעצור אך לא הצלחתי! הזזתי את ההגה ימינה כדי לא להכנס במכונית שלפני וכלום! האוטו לא זז! זאת אומרת שההגה היה מאוד מאוד רפוי זז בסופר קלות לצד ימין (הצד שמשכתי אליו, וגם לא הגיוני כי אין לי הגה כוח) והאוטו לא פנה! בסופו של דבר הגעתי לעצירה מלאה.

העברתי לראשון והמשכתי לנסוע כאילו כלום לא קרה (כביש בינעירוני, עירוני, רמזורים..) עצרתי את האוטו כשהגעתי לאור יהודה ובמנוע בוקסר לאחר נסיעה השמן קופץ כזה בתוך המיכל, וגם הצליל של זה היה שונה. אבל אני לא יודע להסביר אותו, אותו צליל אבל במתכונת טיפה שונה, (ואולי אני מדמיין בקשר לזה והשמן הזה היה בסדר).

התקשרתי לאבא שלי והוא אמר לי שאולי חסר שמן גיר ושאני לא אסע עם האוטו עד יום ראשון וישר למוסך ביום ראשון.

נתונים:

לפני שיצאתי מהמפגש התקשתי להכנס לרוורס.

הגה מאוד משוחרר בזמן כל הבלאגן.

רעש מאוד חזק (כמו שמנסים להעביר הילוך ללא קלאץ') בזמן ההורדה להילוך שני.

נסיעה חלקה הביתה לאחר המקרה.

דברים שהצלחתי לחשוב עליהם:

יכול להיות שנכנסתי לשלולית שמן?

או שיש בעיה עם הגיר\שמן גיר?

אולי אפילו הדברים קרו במגביל?

בקיצור אני גם מאוד מבולבל, אבל אם שכחתי משהו או שמשהו לא מובן אתם מוזמנים לשאול.

בבקשה, מה זה יכול להיות??

שוב, הייתה נסיעה חלקה (אני חושב) מאז המקרה (נסיעה של כ15 ד').

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי, אני אומר שהלך האוטו...

סתם סתם, אבל עדיין, נשמע משהו מוזר שלא מסתדר, קושי בהילוכים וחופש בהגה, אתה בטוח שאתה לא בטריפים ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יוסי, אני אומר שהלך האוטו...

סתם סתם, אבל עדיין, נשמע משהו מוזר שלא מסתדר, קושי בהילוכים וחופש בהגה, אתה בטוח שאתה לא בטריפים ?

2 דברים שבטוח היו, חופש גדול בהגה (מצביע על שמן על הכביש?) ורעש שנשמע כאילו הוא מהגיר.

אבל אני לא מכונאי, אז לגבי זה אני לא בטוח.

פורסם
אז ככה..

נסעתי בחזרה מהמפגש, לא עשיתי שטויות, לא משכתי טורים לא פתחתי לא פרפרתי ולא עשיתי שום דבר שטותי.

חזרתי דרך פרדס-כץ והתכוננתי לעצור לפני רמזור, באתי להוריד הילוך משלישי לשני ופתאום היה רעש כ"כ חזק שקשה לתאר אותו, (רררררררררררררר) תוך כדי זה לחצתי פול קלאץ וברקס והאוטו בקושי עצר! ניסיתי להוריד לשני(מאוד לא נכנס בקלות), ניסיתי לעצור אך לא הצלחתי! הזזתי את ההגה ימינה כדי לא להכנס במכונית שלפני וכלום! האוטו לא זז! זאת אומרת שההגה היה מאוד מאוד רפוי זז בסופר קלות לצד ימין (הצד שמשכתי אליו, וגם לא הגיוני כי אין לי הגה כוח) והאוטו לא פנה! בסופו של דבר הגעתי לעצירה מלאה.

העברתי לראשון והמשכתי לנסוע כאילו כלום לא קרה (כביש בינעירוני, עירוני, רמזורים..) עצרתי את האוטו כשהגעתי לאור יהודה ובמנוע בוקסר לאחר נסיעה השמן קופץ כזה בתוך המיכל, וגם הצליל של זה היה שונה. אבל אני לא יודע להסביר אותו, אותו צליל אבל במתכונת טיפה שונה, (ואולי אני מדמיין בקשר לזה והשמן הזה היה בסדר).

התקשרתי לאבא שלי והוא אמר לי שאולי חסר שמן גיר ושאני לא אסע עם האוטו עד יום ראשון וישר למוסך ביום ראשון.

נתונים:

לפני שיצאתי מהמפגש התקשתי להכנס לרוורס.

הגה מאוד משוחרר בזמן כל הבלאגן.

רעש מאוד חזק (כמו שמנסים להעביר הילוך ללא קלאץ') בזמן ההורדה להילוך שני.

נסיעה חלקה הביתה לאחר המקרה.

דברים שהצלחתי לחשוב עליהם:

יכול להיות שנכנסתי לשלולית שמן?

או שיש בעיה עם הגיר\שמן גיר?

אולי אפילו הדברים קרו במגביל?

בקיצור אני גם מאוד מבולבל, אבל אם שכחתי משהו או שמשהו לא מובן אתם מוזמנים לשאול.

בבקשה, מה זה יכול להיות??

שוב, הייתה נסיעה חלקה (אני חושב) מאז המקרה (נסיעה של כ15 ד').

יוסי.

..לקחת חגיגת?

סתאם.......!

קח את הרכב למבחן דרכים, בכביש פתוח , אך לא סואן, סע בזהירות במסלול הימני,

ודווח לנו, שוב בפורום!

השתדל לעשות זאת במזג אוויר לא גשום!

בברכה

צביקה

והכי חשוב שתרגע!

לא קרה שום דבר, לבולבולינה שלך!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
..לקחת חגיגת?

סתאם.......!

קח את הרכב למבחן דרכים, בכביש פתוח , אך לא סואן, סע בזהירות במסלול הימני,

ודווח לנו, שוב בפורום!

השתדל לעשות זאת במזג אוויר לא גשום!

בברכה

צביקה

והכי חשוב שתרגע!

לא קרה שום דבר, לבולבולינה שלך!!

צביקה, נסעתי בכביש מהיר (80 ובזהירות) אך רטוב בדרך לאור יהודה.

נסיעה חלקה אפשר לומר.

ביום ראשון האוטו דבר ראשון למוסך על הבוקר. לא לוקח סיכונים.

מה שהיה לי, אני לא מאחל לאויב שלי.

אני מקווה שזו הייתה טעות אנוש, ולא טעות מכאנית.

ממש אין לי כסף מיותר (במיוחד אחרי הטסט).

יוסי.

פורסם
צביקה, נסעתי בכביש מהיר (80 ובזהירות) אך רטוב בדרך לאור יהודה.

נסיעה חלקה אפשר לומר.

ביום ראשון האוטו דבר ראשון למוסך על הבוקר. לא לוקח סיכונים.

מה שהיה לי, אני לא מאחל לאויב שלי.

אני מקווה שזו הייתה טעות אנוש, ולא טעות מכאנית.

ממש אין לי כסף מיותר (במיוחד אחרי הטסט).

יוסי.

טעות אנוש בלווי תנאי כביש גרועים!

קח את הרכב לבדיקה במוסך בכל מקרה!

וסע בזהירות

בברכה

צביקה

פורסם
טעות אנוש בלווי תנאי כביש גרועים!

קח את הרכב לבדיקה במוסך בכל מקרה!

וסע בזהירות

בברכה

צביקה

מחר אני אסע עם האוטו נסיעה רגועה, אעלה טורים כשהמנוע קר, אלך למגרש חניה ריק, אסתובב קצת, ככה בדיקת נסיון... קצת רוורס קצת הילוכים. לפני זה קצת שמן מים..

אולי קצת כביש מהיר.

אני חושב שנכנסתי למין תת היגוי, החלקתי זה בטוח.

לגבי הגיר אני מקווה שאיתו הכל בסדר, ואני לא סגור שאני אלך למוסך, אם הכל ילך מחר חלק וההילוכים יכנסו טוב (כולל הרוורס שאיתו היום הייתה בעיה) אז אין צורך ללכת.

ניתן לומר שעכשיו אני חושב יותר בהגיון ואני הרבה יותר רגוע מאז.

יוסי.

פורסם

מה כביש מהיר?? לפני כמה שעות טענת שלא להשתלט על רכב שאני לא יכול להגיד לך שהוא שיא הבטיחות בדיוק ומחר אתה כבר הולך לבדוק אותו בכביש מהיר לראות אם החופש בהגה הסתדר ככה בלילה והאם הגיר גם כן הסתדר מעצמו?

אני פשוט לא מבין מה הרעיון הזה ניסיון התאבדות ?

פורסם
מה כביש מהיר?? לפני כמה שעות טענת שלא להשתלט על רכב שאני לא יכול להגיד לך שהוא שיא הבטיחות בדיוק ומחר אתה כבר הולך לבדוק אותו בכביש מהיר לראות אם החופש בהגה הסתדר ככה בלילה והאם הגיר גם כן הסתדר מעצמו?

אני פשוט לא מבין מה הרעיון הזה ניסיון התאבדות ?

לא בדיוק.

אני מאמין שנכנסתי לתת היגוי במקרה הזה. ואם צריך שמן גיר זה כבר סיפור אחר כשלעצמו.

ציינתי כבר, שעליתי על כביש מהיר 2 דקות לאחר המקרה.

זה קרה לפני רמזור, היו 20 שניות של טירוף חושים שאתה לא רוצה לפגוש את הבגאז' של הרכב שלפניך. ואחר כך חוזר לראשון והכל בסדר.

ממש ממש אבל ממש מוזר.

חוסר שמן גיר בנוגע להילוכים וכניסה תת היגוי\כתם שמן על הכביש בצירוף מי הגשמים נשמע הכי הגיוני.

יוסי.

פורסם
מה גיל הקלאץ'? יכול להיות שהוא בשלבי נפיחת נשמתו....

את ההגה הייתי מייחס לכביש חלק+שומני (גשמים ראשונים)

אני לא יודע את גילו, עד עכשיו לא היו לי בעיות איתו, האוטו אצלי בערך 4 וחצי חודשים.

וכן גם אני חושב שהכביש היה שומני מאוד מהגשמים הראשונים, והייתי בסיטואציה לא נעימה.

זה היה כ"כ מבולבל, לא ידעתי מה לעשות. פשוט ללחוץ על הברקס לנסות להכנס לשני ולקוות לטוב.

בנס לא הייתה שם תאונה, ותארו לכם שזה היה קורה לעוד כמה מטרים וברמזור אדום ללא מכונית לפני..

לא הייתי מצליח לעצור, לא נעים.

יוסי.

פורסם

קודם כל כדאי שתעשה נסיעה קצרה ליד הבית במהירות של 10 קמ"ש לבדוק שהגיר והבלמים מתפקדים כשורה, שכן אם יש בעיה (בעיקר בבלמים) הכי טוב לא לקחת סיכון, ולקחת את האוטו על גרר למוסך.

מצד שני ייתכן שהבעיה היא כביש חלק (אם הוא אכן היה חלק), אני זוכר שפעם נסעתי בשכונה במהירות של 40 קמ"ש אולי פחות, ואז לפני פנייה היתי צריך להאט ל20 קמ"ש בערך, ואז בזמן הבלימה (לא חזקה) ההגה פשוט התחיל להשתולל, לא הרגשתי בעיות בבלימה אלא רק מן תחושת החלקה של הגלגלים הקדמיים והגה עצבני, אחרי כמה מטרים הבנתי שזה היה בגלל מים ועוד כמה חומרים על הכביש (מישהו שטף את האוטו כמה מטרים מהצומת), אולי היה גם קשר לזה שבמקום ההחלקה היה מעבר חצייה (כלומר אולי הצבע גם גרם לכך).

פורסם
קודם כל כדאי שתעשה נסיעה קצרה ליד הבית במהירות של 10 קמ"ש לבדוק שהגיר והבלמים מתפקדים כשורה, שכן אם יש בעיה (בעיקר בבלמים) הכי טוב לא לקחת סיכון, ולקחת את האוטו על גרר למוסך.

מצד שני ייתכן שהבעיה היא כביש חלק (אם הוא אכן היה חלק), אני זוכר שפעם נסעתי בשכונה במהירות של 40 קמ"ש אולי פחות, ואז לפני פנייה היתי צריך להאט ל20 קמ"ש בערך, ואז בזמן הבלימה (לא חזקה) ההגה פשוט התחיל להשתולל, לא הרגשתי בעיות בבלימה אלא רק מן תחושת החלקה של הגלגלים הקדמיים והגה עצבני, אחרי כמה מטרים הבנתי שזה היה בגלל מים ועוד כמה חומרים על הכביש (מישהו שטף את האוטו כמה מטרים מהצומת), אולי היה גם קשר לזה שבמקום ההחלקה היה מעבר חצייה (כלומר אולי הצבע גם גרם לכך).

,,אני מהמר על כך שיוסי חוזר היום עם דווח שהכל תקין , במכוניתו וכמו שאומרים,"ההר הוליד עכבר"

אובדן שליטה עקב החלקה , שגרמה לסערת רגשות, וללחץ של בחור ונהג צעיר,

ואני מאמין שהיום יום חדש, והשמש זורחת, והכביש יבש יותר, והכל תקין במכוניתו!

ד.א בהמורים כספים לוטו טוטו אני חלש...

בברכה

צביקה

פורסם
,,אני מהמר על כך שיוסי חוזר היום עם דווח שהכל תקין , במכוניתו וכמו שאומרים,"ההר הוליד עכבר"

אובדן שליטה עקב החלקה , שגרמה לסערת רגשות, וללחץ של בחור ונהג צעיר,

ואני מאמין שהיום יום חדש, והשמש זורחת, והכביש יבש יותר, והכל תקין במכוניתו!

ד.א בהמורים כספים לוטו טוטו אני חלש...

בברכה

צביקה

יכול להיות שזה מה שיקרה.

אחרי הכל הנסיעה מאז המקרה עצמו לכיוון הביתה הייתה דיי חלקה.

עם זאת הסיפטומים שgadik6 אמר, הגה עצבני ואוטו מחליק תואמים למה שקרה לי.

בלמתי והרגשתי שכאילו אני לא לוחץ על הברקס.

ניסיתי לפנות, והאוטו לא זז. ניסיתי להוריד הילוך באותו הזמן והאוטו צווח.

אני מאוד מקווה שזו הייתה "רק" החלקה ואין לי ליקויים באוטו.

אני אבחן את האוטו יותר מאוחר (אפילו שהכביש חלק) אני כמעט בטוח שהוא יסע חלק.

אני אשים לב גם בעיקר להילוכים.

מקסימום, אם לא חזרתי להגיב אתם יודעים למה... (הומור שחור :? ).

יוסי.

פורסם

כמו שאתם יודעים יצא לי הרבה מאוד לחשוב על המקרה הזה מאז אתמול.

עשיתי את כל הדברים ההפוכים, כל מה שלא הייתי צריך לעשות עשיתי, וכל מה שהייתי צריך לעשות לא עשיתי.

ניסיתי להוריד הילוך, לא הצלחתי (בליווי צרחה היסטרית מהאוטו), הייתי בניוטרל בכל המקרה במקום להיות בהילוך נמוך (!).

במקום ללחוץ על הגז עם סיבוב ההגה, בלמתי בחוזקה (אין ABS) ואם כבר בלמתי, לא פמפמתי.

הגלגלים, כמובן ננעלו.

ועם כל החשיבה הזו, עלתה במוחי שאלה.

נגיד וזה היה קורה עוד כמה מטרים, לא היה רכב מלפניי והייתי בלב ברירה נכנס לצומת באור אדום.

ועם המזל נאחס שלי הייתי מצולם.

במשפט, הייתי מקבל את ה1000 שקל וה10 נקודות שבדר"כ מקבלים באור אדום?.

או שהיו מוותרים לי כשהייתי אומר שנהגתי הכי רגוע שאפשר והאוטו החליק בגלל תנאי שטח ירודים ובנס לא קרתה תאונה?

שאלה מאוד חשובה ולא קלה. למישהו יש תשובה חד משמעית?

יוסי.

• תוכן חדש...