Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חשבתי שיכול להיות מעניין אם כל מי שמקבל חבילה עם מוצרים חדשים או שקונה מוצרים יצלם ויעלה לכאן, אפשר גם לרשום מחירים ומהיכן הוזמן כדי לעזור לאחרים.

אני אתחיל:

2 CG citrus wash & gloss

2 sonax wheel cleaner

1 מברשת לחיבור למכונת DA לניקוי ריפוד ושטיחים

המוצרים הוזמנו מהאתר Detailed image.

המחיר כולל משלוח ל buy2usa הוא 65$. המחיר מ buy2usa אלי, 80 ש"ח.

uploadfromtaptalk1396257042793.jpg

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

התגעגעתי לסונקס הזה!

אפשר לדעת תוך כמה זמן החבילה הגיע? והאם היא מגיעה לדואר או ישירות עד הבית.

עיינתי קצת באתר שממנו הזמנת, יש לי המון חומרים שמעוניין להזמין משם.

Buy2usa חדש לי.

"יאללה בירי".

פורסם

לקח לחבילה 3-4 ימים להגיע למחסן של buy2usa. מ buy2usa לקח עוד קצת פחות מ 60 ימים, שלחתי את החבילה בדואר ימי כדי לחסוך בעלויות, בדואר אוויר מגיע מהר יותר.

את הסונקס לא מצאתי בזמנו בארץ אז הזמנתי משם. המברשת למכונת DA עלתה לי 17$, אותה יש בארץ אבל במחיר גבוה יותר.

פורסם

אני מעוניין במברשת לפולישר לריפודים,בדקתי ב vix ויש להם רק את של השטיחים שהוא אגרסיבי מידי לריפודים (מנסיון) אשמח אם מישהו שעושה הזמנה יזמין לי אותה כיוון שכולל משלוח זה יוצא מאוד יקר. אני מאזור המרכז

נ.ב

המברשת לפולישר עם הסיבים הקצרים יותר מיועדת לשטחים והסיבים הארוכים יותר מיועד לריפודים

פורסם
לקח לחבילה 3-4 ימים להגיע למחסן של buy2usa. מ buy2usa לקח עוד קצת פחות מ 60 ימים, שלחתי את החבילה בדואר ימי כדי לחסוך בעלויות, בדואר אוויר מגיע מהר יותר.

את הסונקס לא מצאתי בזמנו בארץ אז הזמנתי משם. המברשת למכונת DA עלתה לי 17$, אותה יש בארץ אבל במחיר גבוה יותר.

תודה!

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...