Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שום דבר, כשהייתי בצבא כשעלה חשד לגבי רכב מסויים היינו מפרקים רכב בצורה כזאת שאח"כ אספו אותו עם שקיות ניילון.

כולל פירוק הדשבורד, כריות האוויר, חללי דלתות, בית הפילטר אוויר, בתוך הצמיגים (תתפלא כמה מבריחים סמים בצמיגים), פנסים, מנורת הסלון כולל פירוק גג הרכב. פירוק כולל של תא הפיוזים ועוד ועוד.

פורסם

למה לעשות את זה באמצע השכונה?, למה לא?

מי מרכיב?, אם מוצאים סמים, הרכב משמש כראייה ומוחרם.

אם לא מוצאים, אז מחזירים את הרכב לעבריין בעשרות שקיות ניילון בברכת "בהצלחה".

פורסם

לא כל כך יסודי הייתי אומר או שלא מראים את כל התמונות כי עולים לי בראש עכשיו מאות רעיונות איפה אפשר להחביא דברים ברכב חוץ ממה שפורק.

נראה כאילו הבלשים פשוט פירקו את כל מה שנפל להם בידיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שווה להשאיר את זה ב"דביק" של הפורום הטכני.

למקרה שמישהו ישאל "איך מפרקים XXXX בקורולה?"

יהיה לו מדריך מוכן:lol::lol::lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מחר זה אתם שתהיו במקום הלא נכון בסיטואציה הלא נכונה.. נכון יעשה לתבוע את משטרת ישראל במידה ולא נמצא דבר.

מקרים כדוגמת המקרה הבא דווקא מוצדקים לחלוטין מבחינתי.

OH41UBohi30 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
מידע מודיעיני לא מגיע סתם.

אף אחד לא יפרק רכב אלא אם כן מי שנוהג בו או מחזיק אותו הוא סוחר מוכר.

נכון, הרי אצלינו המשטרה תמיד עובדת על פי הנהלים, וחלק מהשוטרים הם בכלל לא עברינים בעצמם.

מחר זה אתם שתהיו במקום הלא נכון בסיטואציה הלא נכונה.. נכון יעשה לתבוע את משטרת ישראל במידה ולא נמצא דבר.

מה שהוא אמר.

בהצלחה.

פורסם

הבחור פשוט חוצפן ואני מופתע מכמות הסבלנות שהייתה לשוטרים.

גם אם הוא צודק, הוא מדבר בחוצפה ובצורה שבה לא מדברים לשוטר.

בארה"ב הוא היה רואה את הכביש מקרוב אחרי הפעם הראשונה שהוא הרים

את הקול.

לגבי הרכב שבתחילת השירשור - מעניין באמת מי מרכיב את זה אחר כך ומי אחראי לנזק.

פורסם

יצא לי להיות בצד הלא נכון של חיפוש משטרתי מספר פעמים (לא גדול) בחיים שלי. מה שמראים בסרטון זה ממש לא חיפוש שגרתי שיכול "לקרות לכם בפעם הבאה", זה נראה כמו חיפוש שעורכים על מישהו שיש לגביו מידע קודם.

הבחור בסרטון השני צריך היה לקבל אלה לראש. פשוט ככה. אין לך שום דבר להסתיר? תן לאנשים לעשות את העבודה שלהם, תסיים יותר מהר ויכבדו אותך ואת הרכוש שלך. אנשים כאלה באמת צריכים להיפגש פעם פעמיים עם איזה שריף טקסאני.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...