Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

החזר מס בלו או כל מס אחר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב לפתוח עסק עצמאי בו השימוש ברכב יהווה חלק אינטגרלי מההכנסה.

האם מגיעה לי הטבה כלשהי בהוצאות על הדלק, החזר מס בלו או כל דבר אחר???

מדובר במנוע בנזין.

Chrysler 300C 2008

פורסם

קודם כל, אלו שאלות שכדאי להפנות לרואה חשבון ולא לאנשים זרים בפורום (שבוודאי לא יעמדו לצידך במקרה של תקרית עם מס הכנסה/מע"מ).

 

אבל באופן כללי - אם הרכב מוגדר כמשאית לצרכי העסק שלך אז אתה מקבל החזר על המע"מ ששילמת על הדלק, החזר על הבלו (עד לתקרה שנתית מסויימת), הוצאות האחזקה של המשאית (ביטוח, מוסך וכו') הם הוצאה מוכרת לעסק כולל למע"מ.

אם מדובר ברכב פרטי אז לפני מה שאני יודע אפשר להזדכות על 66 אחוז מהמע"מ ואין החזר על בלו. הוצאות אחזקת רכב מוכרות באופן חלקי למס.

זאת הסיבה שיש כל כך הרבה בעלי עסקים שקונים סילברדו/F350/דודג' ראם - זה לפעמים יותר זול מהלחזיק רכב פרטי.

 

כמובן שיש גם מקרים חריגים כי כל עסק והאופי שלו. אם למשל העסק שלך הוא עסק להרצת רכבים אחרי אוברהול אולי תצליח לשכנע את רשויות המס להכיר בהוצאות הדלק כהוצאה מוכרת במלואן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יכול לתרום מידע במידה מועטה ולומר לך שבעל מונית עם מנוע בנזין ,לא מקבל החזר בלו .רק על סולר .

למה ? ככה ! אין הגיון.

יש החזר על מע"מ.

 

 

בברכה

מוטי

×
×
  • תוכן חדש...