Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב גרביים. הן מחממות, מספקות הגנה מפני נעליים והן רכות. רק שלא.

כל זוג גרביים שאי פעם קניתי היה תחילה רך כאילו נברא בגן-עדן, רק שלאחר תקופה של מספר שבועות הוא נעשה קשה ומחוספס לפחות כמו עור של אורק. ניסיתי לייבש גם בתלייה, וגם במייבש, ועדיין הגרביים מתקשות אחרי מספר שבועות. יש לי 'אסטמה של העור' ואני חייב גרביים רכות כדי שהפצעים שלי לא יחמירו. מעבר לעובדה שזה סתם נוח.

מעניין אותי אם יש אנשים שגילו טריקים ושטיקים שעוזרים לשמור על גרביים טריות גם אחרי שהן קצת עייפות.

פורסם

השיטה הכי פשוטה, כאשר אמא או אתה מכבסים מגבות/ גרביים , זה פשוט להכניס חצי כוס - כוס חומץ שקוף נקי.

זה מרכך את הביגוד או את המגבות בעיקר ( מאוד מעצבן שהן קשות כמו אבן ) . ללא כל צורך במרכך.

כמובן, לא לשכוח שבמידה ואתה מכניס חומץ, ללא מרכך.

שיטה פשוטה, תחפש על זה בגוגל " ריכוך בגדים במכונת כביסה עם חומץ" או משהו כזה.

• תוכן חדש...