Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתובב באתר חדשות של ערוץ פופולרי סרטון באורך 35 שניות כולל חזרות והילוך איטי (עם 40 שניות פרסומות לפניו). אין סיבה לצפות!

בסרטון (איכות צילום בינונית ומטה) רואים ניידת חוצה נתיבים במפתיע מהנתיב השמאלי לכוון היציאה בצד ימין, כנראה ללא איתות, פוגעת קלות ברוכב קטנוע (נעמד על רגליו) וחוצה אי תנועה מצוייר. הנהג הפוגע נעצר במקום ויצא מהרכב, מספר הרישוי של הניידת נראה בסרטון בבירור.

המיקום: אחת מיציאות איילון (20) בקטע בת-ים חולון.

אני לא יודע עד כמה מדובר באייטם חדשותי אבל בהחלט צילום נדיר!

אשמח אם למישהו יש קישור לסרטון באתרי סרטוני גולשים או רשתות חברתיות (כי הפרסום באתר החדשות מוגזם לטעמי!).

פורסם

תכף יבואו התגובות המכלילות את כלל השוטרים כעבריינים, ובשלב שני תגובות שמגנות הכללה.

לדעתי, שיפוטר מיידית בתור צעד ראשוני.

בפועל, כנראה השעייה זמנית.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כיון שהוא עצר ליד הניידת, אני מניח שגם יצא מהרכב או לפחות תועד על ידם (רישום מספר הרכב).

ד"א - גם הקטנוען לא טלית שכולה תכלת - גם הוא חצה על האי.

לא מרחם על נהג הרכב הלבן שהקטנוען נפל מטר לפני החרטום שלו. בלי התעוד שהובא במאקו הוא היה עלול לצאת אשם אם הבלימה שלו היתה אורכת עוד מטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הטענה שלך רומזת למשטרים חשוכים (קצת יותר חשוכים מפה). חוץ מזה, למה שהשוטרים ידעו מי הצלם?

מפני שהם רשומים כעדים לתאונה בתיק החקירה.

אני לא רומז, אני אומר את זה בריש גלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...