Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מבקש את המלצתכם לרכב משפחתי עד 60,000 ש"ח

סדר עדיפות

1.בטיחות.

2.חסכוני בדלק ובטיפולים.

3.סחירות.

אני מעדיף רכב יפני ולא אירופאי למרות שהבטיחות של היפניות יחסית ירודה.

אני כרגע בלי רכב לכן אשמח לקבל תגובות

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם תהיה מוכן להתפשר על צרפתית? למרות שהחשמל שם גרוע. נראה לי הכי טוב לך תהיה סקודה הונדה סיוויק רק שהביטוח המקיף שלה עולה 12 אלף שקל בשנה (לא כולל נהג צעיר)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סקודה נשמעת אופציה מאוד מעניינת ומפתה

מה דעתך ?

לגבי הצרפתיות איזו אתה ממליץ במיוחד ?

מה יש לך לומר על

סוזוקי SX4

ניסאן טידה

סקודה רומסטר

פורסם

אבל סקודה לא יפנית, היא לרוב מיוצרת בצ'כיה ואומרים שיש שם מזג האוויר הפכפך שפוגע מאוד באיכות הצבע.

בכל מקרה בטיחות נמדדת לפי תוצאות מבחני ריסוק, הימצאות מערכות הגנה נוספות כגון ESP ומספר כריות אוויר ברכב.

בתקציב שלך רוב המשפחתיות צורכות כ 1.11 בממוצע פלוס מינו 2 ליטר ותחזית הסחירות לאורך זמן טרם נכתבה ע"י חמיצר.

השאלה האמיתית היא מהם הצרכים והציפיות שלך מהרכב? נהג יחיד? משפחה? ילדים במושבי בטיחות? כמה אתה נוסע? יש הבדל מהותי בין עשרת אלפים ק"מ בשנה לבין 35 אלף. נראה שעיצוב לא ממש משנה לך :lol:

תפרט את כל הצרכים ואנשים יענו לך בצורה יותר רצינית

פורסם

שלום רב

אני לא מגובש דעה רק אתמול מכרתי את הפורד מונדאו 2005 שהייתה ברשותי

נכון מאוד לפרט צרכים

אני היום עם שני ילדים עם בוסטר ומושב לתינוקת

כרגע נהג יחיד בעתיד האישה כנראה תצטרף.

אני נוסע קרוב ל10,000 ק"מ בשנה עם צפי ליותר 15,000 ק"מ

אני לא מתפנק על עיצוב

חשוב לי דברים יותר מהותיים כמו בטיחות ועוד.

פורסם
שלום רב

מבקש את המלצתכם לרכב משפחתי עד 60,000 ש"ח

סדר עדיפות

1.בטיחות.

2.חסכוני בדלק ובטיפולים.

3.סחירות.

אני מעדיף רכב יפני ולא אירופאי למרות שהבטיחות של היפניות יחסית ירודה.

אני כרגע בלי רכב לכן אשמח לקבל תגובות

למרות שאתה מעדיף רכב יפני(למרות שאם זה בגלל סחירות, אז כנראה לא ניסית למכור מזדה 3 בחייך:) ובראש סדר העדיפות שלך נמצא המושג בטיחות הייתי מחפש S40 נסחרות מתחת מחירון כך שתוכל להגיע לשנת 2008 אולי 2009 עם נתונים יפים מנועים אטמוספריים די מיושנים ואמינים ושותה כמו מזדה 3 (1 ל10)

פורסם

נער מירוצים, אתה אופטימי לגבי המאזדה 3. אצלי עשתה 1:8 בימים טובים (אבל הרוב עירוני, בהרי חיפה).

פות"ש - ל-SX4 הרבה יתרונות, קצת יותר חסכונית מהמאזדה 3, תא מטען גדול אבל רק 4 כוכבי NCAP (בדגם הראשון שיצא - ללא ESP ועוד כמה דברים קטנים, וכמובן שאין לי מושג אם בעקבות הבדיקה הוכנסו ברכב שיפורים כלשהם). לרומסטר 5 כוכבים, לא מצאתי בדיקה של הטידה. מכל מקום - אל תתעצל והכנס לבדוק באתר EuroNCAP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"הייתי מחפש S40 נסחרות מתחת מחירון כך שתוכל להגיע לשנת 2008 "

קשה למצוא רכבים בשנתון הזה

כמו כן וולו S40 יקרה מבחינת תחזוקה ?

אין ספק שאין מה להשוות ליפניות

וחבל שבארץ אנחנו לא יודעים להעריך איכות והעדר תמיד זוכה ומטה את השוק

מה דעתך על רנו קליאו החדשות ?

מחיר מאוד מפתה ורכב חסכוני עם בטיחות גבוהה

פורסם

אנימחזיק כזו כ-3.5 שנים, לפני כמה חודשים עברה לידי אשתי.

יש לי הסטוריה ארוכה וחיובית עם סוזוקי כך שאולי אני קצת משוחד, אבל עבורי הרכב עושה את העבודה היטב. מצד שני - המשפחה שלי כבר שכחה את גיל מושבי הבטיחות ואין לי מושג איך תסדר עם הילדים, אם כי אני מניח שהמבנה הגבוה יהיה נוח מבחינה זו, מצד שני המושב האחורי נחשב צר יחסית כך ששני מושבי בטיחות + עוד נוסע מאחור יהי צפוף מאד עד בלתי אפשרי, אלא אם מדובר בנוסע קטן ממדים. כמוכן לדגם הסדאן תא מטען גדול עם פתח רחב (בניגוד לתא המטען הקטן בגרסת ההאצ'בק).

מבחינת צריכת דלק מדובר ב-1:10-1:12 ק"מ\ליטר בשימוש השוטף שלנו, בשימוש בין עירוני לגמרי עם רכב מלא ב-4 נוסעים על מטענם ומהירויות מקובלות בכביש 6 הגעתי ל-1:14.

הזכרת את הטידה - מבחינת המבנה היא מזכירה מאד את ה-SX4. עם זאת לא התנסיתי בה באופן אישי. כאשר רכשתי את הסוזוקי המתחרה העיקרית מבחינתי היתה ה-Note, הדומה מאד לטידה, בסופו של דבר היא נפלה בגלל בעיה נקודתית בסוכנות ביום שבו הייתי צריך לקבל את ההחלטה על רכישת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נוט היא מכונית יחסית קטנה. אל תשכח שאתה יורד ממונדאו. תבדוק את היונדאי I30CW , מאוד מרווחת, צריכת דלק של כ 1\11 , אמינה ונפוצה, אחזקה וטיפולים לא יקרים. לגבי בטיחות אני לא מכיר את המפרט. שאל את dorsht

פורסם

הרבה זמן לא הרגשתי כל כך גרוע אחרי שמכרתי את הפורד מונדאו.

רכב מדהים במחיר משפיל.

אין ספק שחשבתי על יונדאי סטיישן אבל שוב זה רכב כל כך נפוץ .

והייתי משאיר אותו לאופציה שניה.

פורסם

זה שיש הרבה רכבים זה לא בהכרח חסרון,

זה יתרון עכשיו כשאתה רוצה לרכוש, אתה תמצא את הרכב הספציפי שיתאים לך מבחינת תקציב ומצב מכאני.

בנוסף לכך, זה יתרון כי יש זמינות חלפים גבוהה אם חס וחלילה אתה מעורב בתאונה.

החסרון כמובן הוא במעמד המכירה, אבל ההורים שלי מכרו I30CW פרטית באופן עצמאי במחירון משוקלל (פחות טסט).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...