Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סופרמיני אוטומט בתקציב של עד 55K.

בהתחלה הייתי דיי נעול על סיאט איביזה אבל אחרי שראיתי את המחיר שלה ומחיר הביטוח שלה כרגע זה לא אפשרי לי.

אני מחפש משהו שמאובזר כמו הסיאט, ומה שהכי חשוב שנראה כמו הסיאט איביזה

רכב על בנזין, לא משנה לי איזה נפח מנוע, ושהכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק ואמין

פורסם

אם חשוב לך האיבזור כדי לחפש פיאט פונטו איבו 150,היא מאוד מאובזת יותר מהאיביזה,היא גם חסכונית יותר,אבל מצד שני בגלל הגיר הרובוטי הנסיעה בעיר פחות חלקה.

יש לך גם את בסוזוקי סוויפט,היא די זריזה אבל בעלת תא מטען קטן יותר.

יש כמה יונדאי I20,הם אמינות איבזור טוב לגירסת הבסיס כמו שליטה מההגה למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסוויפט והi20 הן אחלה אופציות, אבל שתיהן נראות גנריות למדי.

בתור בעל איבו (ידנית) אני יכול להמליץ עליה בחום. מאובזרת יותר מהאיביזה, חסכונית יותר (אבל רובוטית/ידנית בלבד), מרווחת לפחות באותה מידה, והמראה זה עניין של טעם (פייר? אני אוהב יותר את המראה של האיביזה, אבל בגלל שהיא כ-ל כ-ך נפוצה על הכביש היא כבר לא ייחודית בשיט).

ב55 אני בספק שאפשר למצוא איבו 150, ומצד שני להוסיף עוד 5-10 ולהביא איבו 150 ייתן לך רכב שנראה מדהים, מאובזר למשעי, חסכוני, ולא יקר לתחזוקה שוטפת. מצד שני הרכב רובוטי, והמנוע שלו לא ביצועיסט בכלל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...