Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעדכן לגבי מקרה שהתרחש אצל חבר (לא אצלי).

הלך לרכוש לנצ'יה אפסילון ידנית, עם 19 אלף ק"מ. הוצגה לו היסטוריה נטולת תאונות.

הלך לבדוק את הרכב - התגלה כי הייתה תאונה, תוקנה - ויש סימני מתיחה בקורות הרוחב!

הודיעו לו היום חגיגית שלא ימכרו לו את הרכב גם לא בהנחה - פשוט החליטו להחזיר את הרכב להשכרה.

אין התנצלות מצידם על ההטעיה, אין שום מחווה שירותית, אפילו לא מהפה לחוץ - פשוט מאכזב.

אם יש נציג של אלדן שקורא כאן בפורום - אני ממליץ לראות איך אתם מתקנים את הרושם הקלוקל הזה...כי בינתיים זה נראה כמו התנהלות של מגרש קטן ועלוב ולא התנהלות של חברה גדולה.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

אנחנו מקפידים להעניק ללקוחתינו את השירות הטוב ביותר ומצטערים לשמוע על כל מקרה בו לקוח שלנו אינו מרוצה מהשירות.

נשמח אם תוכל להשאיר (בהודעה פרטית) את מספר הטלפון שלך או של החבר בכדי שנוכל לשוחח טלפונית.

בנוסף נודה לך אם תציין באיזה סניף המקרה התרחש.

תודה ויום טוב!

מיטל מאלדן

שלום לכולם,

אני מעדכן לגבי מקרה שהתרחש אצל חבר (לא אצלי).

הלך לרכוש לנצ'יה אפסילון ידנית, עם 19 אלף ק"מ. הוצגה לו היסטוריה נטולת תאונות.

הלך לבדוק את הרכב - התגלה כי הייתה תאונה, תוקנה - ויש סימני מתיחה בקורות הרוחב!

הודיעו לו היום חגיגית שלא ימכרו לו את הרכב גם לא בהנחה - פשוט החליטו להחזיר את הרכב להשכרה.

אין התנצלות מצידם על ההטעיה, אין שום מחווה שירותית, אפילו לא מהפה לחוץ - פשוט מאכזב.

אם יש נציג של אלדן שקורא כאן בפורום - אני ממליץ לראות איך אתם מתקנים את הרושם הקלוקל הזה...כי בינתיים זה נראה כמו התנהלות של מגרש קטן ועלוב ולא התנהלות של חברה גדולה.

פורסם

לא צריך הודעה פרטית, אפשר לנהל הכל מעל גבי האתר. הכל שקוף בימינו, כולל מספר הטלפון שלי, אם יהיה צורך.

מדובר בסניף חיפה.

ראיתי את הפלט שהנציג הביא לחבר שלי, לא רשום שם כלום על תאונה, רק בדיקות שגרתיות.

על סמך זה הבחור החליט לשלם 53 אלף ש"ח על הלנצ'יה הזו.

עכשיו מציעים לו אחת אחרת, ללא תאונות, לדבריהם (איך אפשר להאמין אחרי פארסה כזו...) - ב-52 אלף ש"ח.

1000 ש"ח הפרש על רכב עם 10 אלף ק"מ יותר שהוא מראש לא ממש רצה לבדוק.

אני בטוח שהוא כבר מצטער שהוא נכנס לעסקה הזו.

פורסם

תקלות קורות. מנסים לעזור לך ואתה ממשיך להתלהם. תן למיטל לבדוק מה קרה ואז תחליט אם להמשיך לרסס רעל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום,

רק הערה קטנה - בגופים כאלה גדולים כמו אלדן, אם התגלתה "תקלה" כמו שנתקל בה drsubaru, אז ככל הנראה, ברמת וודאות די גדולה, היא קיימת במקרים נוספים.

מסיבה זו, התגובה של פות"ש היא ממש לא התלהמות.

בכלל, מסיבות כאלה ואחרות, אני נתקל בהנחות שניתנות לספונסרים בפורום על כל מיני דברים.

היום זה פות"ש (או חבר שלו), מחר זה סולל דרך, מחרתיים אני...

דרך אגב, כמובן שהדברים לא נאמרו כלפי אדם או ארגון ספציפי (שלא נתקל בתביעות חלילה)

עופר

פורסם

תקלות קורות, גם בחברות גדולות.

היצוג של אויס ואלדן בפורום הוכיח את עצמו יותר מפעם אחת שהם יעילים ופותרים בעיות (אגב, יש כאן עוד כמה ספונסרים נהדרים).

על סמך העבר, תנו להם קרדיט ויום-יומים להגיב ולעזור לפני שהופכים את השולחן.

בניגוד לרכישה מסוחרים חאפרים, עושה הרושם שיש עם מי לדבר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא במקרים שרכב עובר תאונה קשה הרושם שקיבלתי הוא שהן לא מתעסקות עם זה ומגלגלות את הרכב לסוחרים קטנים שמתמחים במקרים כאלו.

חברה שמוכרת מאות אם לא אלפי רכבים בשנה לא יכולה להרשות לעצמה מוניטין מפוקפק, יותר פשוט לתת לסוחר/קומבינטור להתעסק עם הרכב.

לכן, לדעתי מדובר בטעות, טעות חמורה שעליהם לתת הסבר מספק ללקוח כיצד קרה הדבר, אך לא משהו סיסטמטי. בכל מקרה זה לקח נוסף מדוע לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית ולא לסמוך על הדוח שמוכן מראש.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אין לי שום בעיה לתת להם צ'אנס, אך עד כה החבר לא קיבל שום הסבר איך קורה מצב שרכב מוצג עם פלט נקי לחלוטין, אפילו ניתן ללקוח עותק שלו - ויש תיקון מהותי ברכב שכ"כ מוריד מערכו שלא משתלם להם אפילו למכור אותו, אלא להחזיר אותו להשכרה.

מה עם התנצלות ללקוח? הסבר איך קרתה התקלה? איך מפצים אותו על עוגמת הנפש שהוא לקח מכונית לבדיקה, "נדלק" עליה ורגע לפני הרכישה החברה מחליטה לבטל את העסקה חד צדדית?

בקיצור - התנהלות תמוהה (בלשון המעטה) של חברה גדולה. כמו שאמרתי, יותר מתאים למגרש חלקלק וחאפרי, כזה שמזייף מיילים וקילומטרים (ע"ע השרשור החזק שרץ בפורום).

עם זאת, בכיף ניתן להם צ'אנס לתקן את השם שלהם - אני עדיין מחכה לשיחה - מיטל מאלדן קיבלה את הטלפון שלי והיא יודעת בדיוק באיזה סניף התרחש הבלגאן הנ"ל.

פורסם
שלום,

רק הערה קטנה - בגופים כאלה גדולים כמו אלדן, אם התגלתה "תקלה" כמו שנתקל בה drsubaru, אז ככל הנראה, ברמת וודאות די גדולה, היא קיימת במקרים נוספים.

מסיבה זו, התגובה של פות"ש היא ממש לא התלהמות.

בכלל, מסיבות כאלה ואחרות, אני נתקל בהנחות שניתנות לספונסרים בפורום על כל מיני דברים.

היום זה פות"ש (או חבר שלו), מחר זה סולל דרך, מחרתיים אני...

דרך אגב, כמובן שהדברים לא נאמרו כלפי אדם או ארגון ספציפי (שלא נתקל בתביעות חלילה)

עופר

תגיד מה שתגיד, אף פעם לא עשו פה הנחה לאף אחד - גם אם הוא ספונסר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...