Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נראית "התראת שלג" אצלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הייתה לי מעולם התראת שלג,

אבל כשהטמפרטורה בקליאו מגיעה ל3 מעלות צלזיוס, המד טמפרטורה מתחיל להבהב על מנת להתריע מחשש לקיפאון ועל מנת להזהיר שיש סיכוי שהכביש יקפא או משהו כזה (זה מה שרשום בספר רכב)

נתקלתי בזה בדיוק פעם אחת, בתחילת השנה (10.1 ליתר דיוק), הטמפרטורה בצאלים שיחקה בין 2 ל3 מעלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גם באיביזה זה דומה , לא הבנתי את הסימן הזה ..למה דווקא 4 מעלות ?

זה אומר שאתה יכול לשכוח את תבנית הביצים או הדנונה ברכב והם לא יתקלקלו.

• אחראי פורום
פורסם

"possible ice on the road" באלפא.

קרה בלי קשר לטמפ׳ אלא ממש כשהיה קפוא וחלק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בסויפט הסימן נדלק עם מדידה של 3 מעלות ונעלם כאשר עלתה ל-4 מעלות. לא נתקלתי היום בכבישים חלקים במידה חריגה - הברד שירד בחיפה הפשיר לפני שיצאתי מהעבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפיאסטה שלי שום דבר לא נדלק. פשוט קר מאוד :cry:

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אופל וקטרה 2003, סימן שלג צהוב. יש לחצן ליד הבורר הילוכים שמכניס את הגיר למצב נהיגת שלג / קרח, מבטל כל אפשרות להאצה מהירה כדי למנוע החלקה.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם
כנל בגולף שלי.

שום דבר לא מזיז לה. רק רוצה לשתות דלק כל היום

בגולף 2007 מופיע הסימן המוכר ליד חיווי הטמפ'. אם אני לא טועה זה נדלק ב 4 מעלות.

עריכה: stio, תגיד לנו שזה לא אתה עסקת בצילום תוך כדי נהיגה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...