Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם לובשים בחתונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קשה עם חולצות מכופתרות, אני יודע שהן הרבה יותר אלגנטיות מחולצות רגילות ויותר מתאימות לארועים כאלה אבל אני פשוט לא סובל אותן, לא מרגיש איתן בנח ומאבד בטחון עצמי. סתם רציתי לשאול את דעתכם בנושא . בדרך כלל אני הולך לחתונה בגינס וחולצה כמו בתמונה הזאת שהצטלמתי ולא בחליפה או חולצה מכופתרת ותמיד אני נמצא במיעוט, זה ניראה לכם בסדר או לבלוע את הגלולה וללכת עם מכופתרת?

fff.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי מאד בנסיבות, בקהל היעד ובתפקיד שלך בארוע. כששימשתי נהג לחבר שהתחתן הגעתי עם מכנסי דגמ"ח מגוהצים, מאגלייט על החגורה וחולצה לבנה מכופתרת מהסוג הלעוס, כזאת שהקמטים רק מחמיאים לה. אם אני סתם אורח - לחתונות רוסיות אלבש את החליפה ולחתונות ישראליות פשוט אקח את הטישירט הכי פחות מקומט והמכנסיים שיש עליהם הכי מעט כתמים.

למעט חוגים חברתיים ספציפיים מאד, חוש הטעם בארץ כ"כ פרימיטיבי שגם כשאנשים עושים מאמץ להתלבש יפה, בפועל זה נראה מגוחך. אין טעם להתאמץ, איש לא יעריך ולא יבין, פשוט תלבש משהו שחור עם ג'ל בשיער ואנשים יחשבו שזה "אלגנט" ויחזיקו ממך. מספיק להסתכל על הסלבריטיז המקומיים בתמונות מאירועים חברתיים בשביל להבין על מה מדובר - אני מחובר לסצינת האופנה בערך כפי שביבי מחובר לעם, אבל ככה אני לא מתלבש אפילו למיטה בלילה.

אם תעבור לקנדה, ננהל את השיחה הזאת שוב ולעומק. עד אז פשוט תלבש מה שנח לך וגורם לך להרגיש טוב, וכל מי שזה לא נאה לו יכול, כמאמר המשורר, לשבת על אננס.

פורסם

לדעתי דאריש טועה, זה לא משנה איזה חתונה זאת יש טיפה כבוד לאירוע.

עזוב שאני אומר שלפחות חולצה מכופתרת או פולו אבל אם אתה כבר בא עם טי שירט לבוא אם אחת לבנה חלקה שהיא על גבול הגופיה מבחינתי זה לא מכובד... לפחות תעשה מאמץ לבוא עם אחת יפה.

אתה צריך לכבד את עצמך, את האירוע ואת הבחורה שאתה בא איתה לדעתי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"לכבד" זו מילה כזאת גדולה שגורמת לאנשים לעשות סיפור מכל שטות. אני מעדיף להמנע מלהיות בקשר עם אנשים שכאלה שטויות "פוגעות להם בכבוד". אפשר לחשוב שכולם יעלבו ויפסיקו את האירוע כי מישהו בא עם חולצה לא מכופתרת.

זה שאתה מגיע לארוע מלמד שאתה רוחש כבוד לבעלי השמחה, לא הבגדים שאתה לובש.

אז בגופיה ותחתונים אל תלך, אבל מה לא בסדר בחולצה רגילה וג'ינס?

אני הולך לחתונות עם חולצה מכופתרת אנמית ומכנס שחור, אבל זה בגלל שאני יודע שזה מה שהרוב ילבשו ואני לא אוהב לבלוט בארועים, לא בגלל ה"כבוד".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמה דברים אלייך פותח השרשור:

1.אתה נראה בסדר גמור (בקטע סטרייטי, כן?).

2.כל עוד זה לא חסר תאימות בצורה קיצונית לאופי האירוע\קוד הלבוש ה"מקובל" אתה בהחלט יכול לעשות לעצמך "הנחות" וללבוש משהו שנוח לך איתו גם אם חורג במקצת מקוד הלבוש.

3.בהמשך ל-2- תלבש מה שנוח לך! זו חתונה של חבר\מכר, לא המפגש השנתי של ה-G8 (בטח ובטח עם האופנה של חתנים שאחרי החופה שמים טישרט "אני הקורבן" למסיבת הריקודים).

חתונה זה לא אירוע רשמי עם כל הכבוד למאורע, יש שם קטע של 15 דקות של רשמיות (בעיקר עבור הכלה) ואחרי זה 4 שעות של התקרחנות והשתכרות (עבור בערך כל מי שהוא לא הכלה).

למרות שאני אוהב את הלוק של חליפות, לחתונות של חברים שלי נמנעתי מהגעה עם חליפה כי לא ממש בא לי שיתבלבלו ויחשבו שאני החתן.

בכלל הפריט "לבוש" הכי חשוב (כרווק) בחתונות של חברים זה קונדום בארנק, לך תדע איך הערב יתגלגל ואולי תצטרך ללבוש אותו...

לי יש כלל לבוש ברור לאירועים- ככל שרמת הקרבה נמוכה יותר לבעל השמחה, כך הלבוש שלי ניהיה יותר קז'ואל, אני לובש מה שנוח לי, לא מה שנוח לאחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
"לכבד" זו מילה כזאת גדולה שגורמת לאנשים לעשות סיפור מכל שטות. אני מעדיף להמנע מלהיות בקשר עם אנשים שכאלה שטויות "פוגעות להם בכבוד". אפשר לחשוב שכולם יעלבו ויפסיקו את האירוע כי מישהו בא עם חולצה לא מכופתרת.

זה שאתה מגיע לארוע מלמד שאתה רוחש כבוד לבעלי השמחה, לא הבגדים שאתה לובש.

אז בגופיה ותחתונים אל תלך, אבל מה לא בסדר בחולצה רגילה וג'ינס?

אני הולך לחתונות עם חולצה מכופתרת אנמית ומכנס שחור, אבל זה בגלל שאני יודע שזה מה שהרוב ילבשו ואני לא אוהב לבלוט בארועים, לא בגלל ה"כבוד".

יש לך חוסר קל בהבנה, אתה לא מכבד את הבן אדם אלא את המעמד והאירוע.

זה שאנחנו עם חסר כל נימוס בסיסי ואין קוד לבוש מינימלי בחתונות זה כבר בעיה אחרת...

הבעיה שאצלנו במדינה אין הבנה שיש דבר כזה קוד לבוש שנהוג בכל העולם באירועים, למשל בארה"ב בהרבה מקומות גם לצאת עם טי שירט אי אפשר כי לא יכניסו אותך להרבה מועדונים. למה? כי באירוע מסויים צריך להיות לבוש בצורה מסויימת זה מה שאנשים תרבותיים עושים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. אני מגיע כי אני מכבד את בעלי השמחה, הם אלה שבשבילם חוגגים.

מדובר פה על חתונה, לא על טקס השקת מעבורת חלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עקרונית אני מעדיף לא לבוא. במהלך השנים פיתחתי אי סבילות קשה לחתונות, במיוחד לדציבלים שבוקעים מהרמקולים. אני זקוק למעט כושר השמיעה שנותר לי, גם במחיר יציאה מהאולם בסוף החופה, ושיקפצו לי המארחים.

לגבי "לבוש מכובד" - אני צריך לכבד את עצמי. אי אפשר לבוא בסמרטוטים. בגילי מדובר במכנסי בד וחולצה מכופתרת, או פולו, או צוארון סיני, כל דבר שאינו טישרט בסיסי. בחורף לעתים מוסיף ז'קט ועניבה, פשוט כי אני אוהב תלבושת כזו, למרות שהיא מאוד לא פרקטית. בארץ. כך גם הילדים שלי (שיותר קרובים לכם בגיל). אצלם המכנסיים יכולים להיות ג'ינס, בתנאי שהם חדשים ורצוי מגוהצים או מתחזים לכאלה.

חליפה: את הראשונה והיחידה שלי קניתי באיזה מבצע לכבוד חגיגת בר המצווה של הבן הבכור. שימשה אותי בדיוק ב-3 ארועים - מסיבות בר המצווה של הבנים. אפילו בכנסים מקצועיים אני מסתובב בתלבושת דומה לזו שתארתי לגבי ארועים רשמיים. כל עוד איני מרצה - וכבר די הרבה שנים שהפסקתי לעלות לדוכן - אני אלבש מה שנוח לי, ואם מזג האויר אינו חורפי צפון אירופי\אממריקאי זה אומר תלבושת משוחררת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם אומרים שללכת בפולו זה בסדר? בכל מקרה יש לי 3 חולצות מכופתרות בארון שקניתי לפני איזה שנתיים ולא לבשתי פעם אחת. כולן בצבעים כהים מאוד. לא יודע עד כמה מתאימות לחתונה, אולי ללוויה. חשבתי אולי ללכת לקנות אחת בהירה, אולי אפילו לבנה, יש המלצה למשהו מסויים? בכל מקרה תודה על התשובות ואם מישהו שואל אז זה חתונה של חבר רחוק השבוע ועוד אחת של בן דוד (לא ערבי, בן דוד אמיתי) בעוד חודש...

פורסם

אני אומר לך עם מה שאתה מרגיש בו בנוח ועושה לך הרגשה טובה עם עצמך, גם ככה אי אפשר לרצות את כל העולם ואשתו.

במידה ואתה נושא תפקיד בארוע (נהג, אח, אבא :shock: או סתם מרים את הטול של ההינומה ) , תשקול עם עצמך אם מתאים לך ללבוש משהו קצת יותר רשמי (כמו ז'קט מעל חולצת הT ) ובמידה וכן, קרחנה, כמו שעידן רשם, הקטע הרשמי הוא קצר ואח"כ גם ככה כל המחסומים יורדים.

פורסם
אתם אומרים שללכת בפולו זה בסדר? בכל מקרה יש לי 3 חולצות מכופתרות בארון שקניתי לפני איזה שנתיים ולא לבשתי פעם אחת. כולן בצבעים כהים מאוד. לא יודע עד כמה מתאימות לחתונה, אולי ללוויה. חשבתי אולי ללכת לקנות אחת בהירה, אולי אפילו לבנה, יש המלצה למשהו מסויים? בכל מקרה תודה על התשובות ואם מישהו שואל אז זה חתונה של חבר רחוק השבוע ועוד אחת של בן דוד (לא ערבי, בן דוד אמיתי) בעוד חודש...

אני אומר שלדעת להתלבש באופן מתאים לאירוע, זה חלק מהקוד החברתי, שאומר איזו חשיבות אתה מייחס לאירוע. כשאתה מגיע לאירוע עם אותם בגדים שאתה לובש לקניות בסופר, זה לא נראה טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קבל טיפ לחיים: כל עוד זה לא בנושאי עבודה, תבוא איך שבא לך ולאן שבא לך. קח בחשבון שעכשיו קריר בלילות, אז איזה ז'קט נחמד יהיה אלגנטי ונוח באותה מידה, מה שיקל עליך בבחירת לבוש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אתה שואל, כנראה שזה ברור לך שהלבוש שלך הוא יותר מדי casual לאירוע (אלא אם החתונה מתקיימת על דיונה, ביער, על חוף הים או שהאמא של הכלה לובשת סארי ואבא שלה מחזיק צ'ילום, ולהפך)

לטעמי התלבושת שלך לא הולמת אירוע חגיגי. אם אתה לא יכול ללבוש חולצת כפתורים, לפחות לבש חולצת פולו איכותית עם צוארון.

גם ג'ינס משומש היטב הוא גבולי, אם כי בשילוב עם חולצת כפתורים הוא "עובר".

חולצת T יכולה להתקבל בברכה אם היא משולבת עם בלייזר או אם קוראים לך צביקה פיק.

פורסם

לא הבנתי את הקטע של איבוד ביטחון עצמי. בחיי שלא. אנא הסבר.

מה הקשר בין חולצת כפתורים לביטחון עצמי?!?!

אתה יכול לסדר את העניין בקלות עם יציאה לשופינג בליווי ידידה

או קולגה נשית כלשהי בעבודה - אתם תסתובבו ביחד בקניון,

ותן לה לבחור בשבילך כמה חולצות סבירות שגם אתה תרגיש בהן בנוח.

לך זה יסדר את הפינה ולה זה יעשה את השבוע (שופינג זה חתיכת ריגוש).

אני מכיר לפחות מישהו אחד שנוהג ככה - המראה או הלבוש לא מעניינים אותו בגרוש

אבל יש לו מלתחה מסודרת לעת מצוא שהורכבה בשיטה שתיארתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל אירוע לא משנה איזה - אני לובש מכופתרת.

זה נכון שאם אני אבוא עם ג'ינס יומיומי וחולצת T לבנה כמו בתמונה זה לא מה "שישבור" את הכבוד שבכל זאת הגעתי לאירוע לשמח חתן וכלה.

אבל אם תשים לב רב האוכלוסייה (בעיקר בחתונות, להבדיל מבריתות ואירועים פחות משמעותיים) לבושה בצורה "אלגנטית", למה להיות שונה מכולם?

ללכת לחתונה, שזה יום פעם בחיים (מקווה בשביל הזוג) לבוש כמו שאתה מתלבש ביום יום לדעתי זה רעיון גרוע, לדעתי להתלבש באופן קצת קיצוני בדיוק כמו שאירועים כאלה מתרחשים בקיצוניות. הרי המציאו את המכופתרות בשביל אירועים כאלו. לבוא לבוש בהתאם לאווירה!

יש כמובן סוג לבוש לכל סוג אירוע:

אם זה אירוע פחות משמעותי כמו בר מצווה של בן של חבר לעבודה, כנראה שאבוא בג'ינס נעל ספורט חגורה ומכופתרת.

אם זאת חתונה כנראה שאבוא במכנס אלגנט נעל אלגנט ומכופתרת

אם זאת חתונה של חבר ממש קרוב כנראה שאוסיף גם עניבה תואמת ואם יהיה צריך אלך לקנות סט בגדים חדש לפי טעמי.

ותאמין לי - אנשים שלא מרבים ללבוש מכופתרות בחיים שלהם, פתאום מופיעים עם חולצה מכופתרת לאירוע, זה ממש ממש מוסיף להם ללוק, במיוחד אם זה מישהו עם מבנה גוף קצת שרירי כמו שלך, שם חולצה מכופתרת טיפה צמודה לגוף - דה לוקס! עד כמה שאתה חושב שזה מוריד מהביטחון.

• תוכן חדש...