Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרררררר לי !!!! מחפש חולצה טרמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף הגיע ואיתו הקור, ואני מאלו שלא מתפקדים בקור/בחורף.

יש לכם המלצות היכן לקנות חולצות טרמיות?

האם הן באמת עוזרות ?

מחפש באזור ת"א והמרכז. תודה!

פורסם

זה כי אתה אמור ללבוש אותם מתחת לבגדים...

אם אתה רוצה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתה צריך את זה, במילא עוד שבועיים כולם ישכחו שהיה פה חורף. בשביל חודש ורבע בשנה זה מיותר, אלא אם אתה סובל מקור כל השנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חולצות טרמיות של AZTEC וNORTH FACE שוות כל שקל ועשויות מחומרים איכותיים בצבא רק איתן הייתי משתמש.

יש לך גם חולצות פליז שאתה שם מתחת לבגדים שהן גם מחממות

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
חולצות טרמיות של AZTEC וNORTH FACE שוות כל שקל ועשויות מחומרים איכותיים בצבא רק איתן הייתי משתמש.

יש לך גם חולצות פליז שאתה שם מתחת לבגדים שהן גם מחממות

מהיכן קונים? ריקושט? למטייל?

פורסם

AZTEC בריקושט ובחנויות עודפים של SAAR (סער א.ת)

NORTH FACE בחנויות המותג וכמו כן בריקושט ולמטייל.

קולומביה עם OMNI HEAT גם מאד טובות.

הייתי מוסיף לרשימה את CRAFT

למי שאמר שזה לא שווה - סלח לי אבל אולי אתה לא יודע 'איך ללבוש' ביגוד טרמי - ביגוד שמתאים לשיטת השכבות ואמור למנוע את הסירבול המוכר בלבישת שכבות עבות.

לבש ביגוד טרמי ועליו ביגוד נוח שישמור לך על חום הגוף ויהיה לך חם ויבש.

8)
פורסם

לי יש אחת של North Face, שקניתי בריקושט. העברתי איתה ימים קרים במיוחד בבלגיה וגם בארה"ב. היא עוזרת מאוד, אבל גם עלתה הון (לא זוכר מספרים מדוייקים). בטח אפשר למצוא יותר זול באיביי או כל אתר דומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש לי שלוש חולצות של שלוש חברות שונות (שהוזכרו פה בשרשור ) .אף אחת לא יותר מחממת מגופיית טריקו רגילה בחמישה עשר שקלים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, יש לי חולצה ארוכה של אנדר ארמור בעובי של כלום והיא דיי פשוטה למדי שעלתה 160₪

חוץ מימים כמו היום אין ממש אפשרות ללבוש אותה כי ביום חורף סתמי תוך 5 דקות אתה נהפך לתיון ליפטון

אני תמיד מוצא את עצמי יוצא איתה מתחת לפוטר וחוזר איתה ביד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשביל 3 פעמים בשנה אני לא מוצא טעם להשקיע,

אלא אם כן אתה אצן שיוצא לעתים קרובות לריצות ליליות בירושלים (או במילים אחרות, משוגע).

אין שום דבר שעוד שכבה לא הצליחה לפתור.

(נכתב מבית שבו יש כרגע 12 מעלות. כן, בפנים. כן, ההסקה עובדת. לא זוכר סערה כזאת ב-20 השנים האחרונות).

יאללה, עוד שכבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...