Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגשם הנוכחי גילה לי ששתי קומות מעלי יש צינור ניקוז של מרפסת שמטפטף בדיוק על המזגן שלנו, מה שעושה בלילה רעש די מטריד.

מדובר בצינור שמנקז מרפסת פתוחה ומסתיים באויר כ 20-30 ס"מ מקיר המרפסת. אני כמעט בטוח שהצינור הוא אחד צול.

איך אני מחבר אליו בזוית של 90 מעלות עוד צינור מאותו סוג באורך 30 ס"מ?

סה"כ אני רוצה שהוא יטפטף ליד המזגן ולא עליו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה השאלה בעצם?, קח אתך מידות מדוייקות של קוטר ואורך לטמבוריה/איי(ד)ס/הומו-סנטר כלשהיא ותקנה שם חיבור מתאים, מדובר בצינור סטנדרטי ולא איזה בית שהבאת מחול וזה יסתכם בעניין של 20-30 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה. השאלה היא יותר על אופן החיבור. אני פשוט מבריג את המחבר 90 מעלות בתנועות ימינה שמאלה ביד, או שצריך איזה כלי מיוחד/הכנה/מוקדמת/שקר כלשהוא?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

חיבורי צינור pvc אפור הם מהפשוטים והקלים להרכבה שיש

החיבור מגיכ עם גומי ותבריג פלסטי שמחבר בין הצינור עם ההברגה אל הצינור החלק שאצלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני כמעט בטוח שהצינור הוא אחד צול.

כדאי שתהיה בטוח כדי שלא תרכוש רכיבים לא מתאימים. יש גם צנרת 3/4".

המחברים לא דורשים כלים. צריך שקצה הצינור הנכנס למחבר יהיה חתוך בניצב , אבל לא נדרש חיתוך מדוייק.

פורסם

הפופולאריים שבצינורות האפורים הם בקוטר 32 מ"מ (כיור אבטיה), 40 מ"מ ו-50 מ"מ (כיור מטבח). יש גם בקטרים גדולים יותר (מידות קבועות "סטנדרטיות").

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...