Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה שלא נדלקת(של LG)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם ‏32LG32R. האור האדום מהבהב, ואז במקום שהמסך יידלק לא קורה כלום.

למישהו יש מושג אם יש טעם בכלל לקחת אותה למעבדה שיתקנו, או האם ניתן לתקן לבד? מוכן להשקיע עד 400 שקל בתיקון.

פורסם

תתחיל מלפתוח אותה ולבדוק קבלים אלקטרוליטטים נפוחים בספק.

אם יש - או להחליף אותם או למצוא כרטיס ספק באיביי.

:turn-l:
פורסם

מה שהוא אמר, 95% שמדובר באלקטרוליטיים נפוחים בספק הכוח.

מדובר בלוח בעל 2-3 שכבות, אם אי-פעם החזקת מלחם ביד, אתה לא תתקשה בלהחליף את הקבלים.

הקבלים עצמם יעלו לך בין 4 ל-8 ש"ח לקבל.

פורסם

פתחתי את מכסה הטלוויזיה האחורי, כל הקבלים נראים שלמים ותקינים.

מה שכן, אחרי שפתחתי החזרתי לחשמל והטלוויזיה עבדה. כמה ניסונות כיבוי והדלקה מוצלחים - ושוב היא לא נדלקת. ניתוק מהחשמל - והיא כן עובדת.

פורטל - אצלך היא נדלקה לאחר הבעיה הראשונית, או שלנצח היא נדמה, עד לתיקון המעבדה?

פורסם
פתחתי את מכסה הטלוויזיה האחורי, כל הקבלים נראים שלמים ותקינים.

מה שכן, אחרי שפתחתי החזרתי לחשמל והטלוויזיה עבדה. כמה ניסונות כיבוי והדלקה מוצלחים - ושוב היא לא נדלקת. ניתוק מהחשמל - והיא כן עובדת.

פורטל - אצלך היא נדלקה לאחר הבעיה הראשונית, או שלנצח היא נדמה, עד לתיקון המעבדה?

1. תזהר לא להתחשמל! - הקבלים נשארים טעונים זמן מה לאחר הניתוק מהחשמל.

2. צרף דגם מדוייק.

3. זה גוסס וזה יומת תוך יום-יומיים

4. רכוש לך ספק קומפלט חדש באיביי (אם תשלח לנו את הדגם נשלח לך לינק) ותחליף לבד (5 דקות)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל,

אני אכן נזהר, תודה :-)

זה הדגם המדוייק, הוא מופיע ככה גם באתר של LG :

http://www.lg.com/levant_en/support-product/lg-32LG32R

גיגלתי power supply עם שם הדגם והתוצאה היחידה הרלוונטית שגוגל ירק לעברי היתה זו :

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-lg32lg30r-ta-power-board-lgp32-08h-32lg32-32lg50fr-eay4050440/709473_802046241.html

לא עדיף כבר לקחת למעבדה בארץ? או שפיספסתי משהו וזה לא החלק שאני צריך?

פורסם

תעלה צילום מפוקס ברזולוציה טובה של 2 הכרטיסים שבטלווזיה שלך (הספק והכרטיס הלוגי).

בדוק עם זכוכית מגדלת את כל הרכיבים שמחוברים לצלעות קירור עבור שברי הלחמה.

האם אתה שומע מהרמקולים את פס-הקול?

פורסם

אהה!

זו טלויזיה LCD שאיננה LED (ז"א BACKLIGHT פלורסצנטי)?

אם תסתכל מקרוב קרוב בחדר מואר (או אולי תאיר עם פנס) אתה כנראה תראה תמונה. אם כן, כנראה הלך לך ה INVERTER של תאורת הרקע (BACKLIGHT).

פורסם
אכן LCD ללא LED.

ניתן להחליף את החלק הנ"ל באמצעים ביתיים? יש לך מושג לגבי עלותו?

אני חושב שזה חלק מכרטיס הספק בכל מקרה, אבל שהמומחים יענו. (ונראה כשתעלה תמונה)

פורסם

אם הוא שומע ברמקולים אבל אין תמונה, אז קרוב לוודאי שכן, זה אכן מעגל האינוורטר, העניין הוא שבחצי מהמקרים מדובר בפלורסנט עצמו שהלך קיבינימט (במסכים בהם יש רק גוף תאורה אחד + דיפיוזר), והפלורסנט הוא חלק מהפאנל ולכן זה לא כלכלי לתקן.

ברוב המסכים יש ספק כוח משולב אינוורטר, אבל בחלק מהמסכים מעגל האינוורטר הוא עצמאי ונפרד מספק הכוח הראשי.

פורסם

כשהמסך לא נדלק אני לא שומע ברמקולים.

הנה תמונה של אחורי הטלוויזיה, האם הbacklight הוא הכרטיס הירוק מתחת לכיסוי המתכת בחלקה הימני של התמונה?

אגב לאחר הצילום הורדתי את הכיסוי המתכתי ואחר חיפוש בגוגל של מספר החלק זה אכן הINVERTER, מצאתי גם חלק חלופי בכ35$:

http://www.shopjimmy.com/lg-6632l-0494a-backlight-inverter.htm

השאלה היא אם זה החלק שעושה את הבעיה?

איך ניתן לוודא שז הבעיה ולא חלק אחר?

20131212_214821.jpg

פורסם

אני לא מבין בטלויזיות אז אלו רק הגיגי. אם ספק הכח נפרד מהאינוורטר הייתי מחליף אותו קודם. אם הוא גוסס, אולי הוא לסרוגין מספק מתח לכרטיס הדיגיטלי (ויש שמע) ולאינוורטר לא מספק מתח (גבוה יותר?). אם לא יעזור, תחליף גם את האינוורטר.

תעשה חשבון אם החלפת שני הכרטיסים יחד משתלמת - כי במקרה הכי רע תחליף את שני הכרטיסים לשוא. והאם יש לך סבלנות לחכות לכרטיס אחרי כרטיס. במיוחד שטלויזיה 32 היום קונים סביב 1000 ש"ח.

• תוכן חדש...