Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני מאושר לבסר כי לאחר הרבה חיפושים אחר הכלה המתאימה (רנו 4, טלבו סמבה ועוד...) צצה לה בפורום המכירה כאן פיג'ו 205 יד ראשונה במצב טוב. לאור העובדה שיש בחנייה כבר שתיים זה היה קל, ואחרי כמה חישובים נפלה ההחלטה, זאת היא הכלה:

שמה החדש בישראל הוא "אילנית".

היא פיג'ו 205 GR, מנוע TU 1.4 מוזרק, 150 אלף ק"מ על השעון ו-01 בעלים קודמים (נקנתה מיד 1).

הרכב שמור בצורה יוצאת דופן, הכל מוחזק טוב, מרגיש וניראה כמו חדש.

המטרה היא להביא אותה למצב בו היא יצאה מהמפעל, אבל בגלל אילוצים כספיים וזה שהיא בעצם אכב לשימוש יומ-יומי אני אאלץ לעשות זאת בשלבים.

בינתיים הוחלפו הגאנטים מברזל לג'נטים מגנזיום מקוריים, הצמיגים הסינים עפו לטובת סט דנדש של יוקוהמה, בסיס אנטנה שדלף מים לתוך הקאבינה הוחלף במקורי ונרכש סט סמלים שלם ומקורי מפירוק שבקרוב ימא עמצמו על אילנית.

נשאר למצוא עדיין, ואשמח לעזרה:

- ראש ידית הילוכים מקורי.

- שפריצר אחורי.

- והחלק הנשלף של האנטנה.

וכרגע הבעיות המרכזיות הן:

- המנעול של דלת הנהג בקושי מתפקד, צריך להילחם איתו בכדי לנעול או לפתוח. למישהו יש רעיון איך לפתור בלי להחליף מנעול?

- הנעילה המרכזית עובדת פעם כן, פעם לא, וגם כשעובדת אז לא בכל הדלתות. היכן יכולה להיות הבעיה?

- מגב אחורי נופל כאשר מפעילים אותו, אך המנוע עובד. ניסיתי לחזק את הברגים שלו אך לא עזר, יכול להיות שהמנוע עשה כבר את שלו?

- המאוורר בתא הנוסעים פועל תמיד על עוצמה בינונית, אין בעיה להגביר את העוצמה אך אי אפשר לכבות. גם כאן היכן יכולה להיות הבעיה?

בקרוב, אם השמיים יחליטו להירגע קצת ולתת לי לעבוד אתחיל לצחצח, לנקות ולרענן את המנוע, תא הנוסעים וקצת קוסמטיקה חיצונית.

כמו שניתן לראות בתמונות, הרכבה אמנם קצת זקוק לאהבה אבל בהחלט במצב מדהים שלא מבייש מוזיאון, במיוחד לאחר שאסיים איתה.

נ.ב. אם השרשור לא מתאים לפורום אספנות (למרות שברכב בן 20 כבר, ולדעתי בהחלט מתאים) אשמח לדעת ואעביר אותו.

1479755_10202619035299385_476383079_n.jpg

1473992_10202605842089563_333803400_n.jpg

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש,

אני מאמין שהיא קלאסיקה בעתיד, שמוע עליה, אוטו מאווד נוח.

יש לי מס חלקים שנישארו לי של 205/106

אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
תתחדש,

אני מאמין שהיא קלאסיקה בעתיד, שמוע עליה, אוטו מאווד נוח.

יש לי מס חלקים שנישארו לי של 205/106

אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

בהחלט תהיה קלאסיקה, ובהחלט אשמור עליה, ושלחתי :-P

פורסם

פיג'ו 205 - אחלה מכונית! עד היום אני מצטער שכרתי את ה-205 מודל 94 שהייתה לי. למרות שהאכילה אותי הרבה מרורים, היא עדיין הייתה פשוט מכונית טובה.

לגבי הבעיה השלישית, עם המאוורר - ברוב המקרים הבעיה היא עם בורר המהירויות או עם נגד המהירויות. הבורר זה החלק שנמצא מאחורי שלושת הפקדים העגולים במרכז הקונסולה, מן מעגל מודפס פרימיטיבי עם ציור בצורת שבלול. הנגד נמצא מאחורי הקונסולה המרכזית, ליד דוושת הגז.

מקווה שלא תתיאש מהפלסטיקים השבירים. אני הייתי יושב כל סוף שבוע שני עם שפורפרת דבק מיוחדת ומדביק עוד חלק שנשבר. לדעתי היום אפשר כבר לגשת למדפסות התלת-ממדיות האלו ולהדפיס דש-בורד חדש וחזק יותר. זה גם כנראה יהיה יותר זול מלקנות את החלקים. כבר לפני כמה שנים הם התחילו לעלות הון קטן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פיג'ו 205 - אחלה מכונית! עד היום אני מצטער שכרתי את ה-205 מודל 94 שהייתה לי. למרות שהאכילה אותי הרבה מרורים, היא עדיין הייתה פשוט מכונית טובה.

לגבי הבעיה השלישית, עם המאוורר - ברוב המקרים הבעיה היא עם בורר המהירויות או עם נגד המהירויות. הבורר זה החלק שנמצא מאחורי שלושת הפקדים העגולים במרכז הקונסולה, מן מעגל מודפס פרימיטיבי עם ציור בצורת שבלול. הנגד נמצא מאחורי הקונסולה המרכזית, ליד דוושת הגז.

מקווה שלא תתיאש מהפלסטיקים השבירים. אני הייתי יושב כל סוף שבוע שני עם שפורפרת דבק מיוחדת ומדביק עוד חלק שנשבר. לדעתי היום אפשר כבר לגשת למדפסות התלת-ממדיות האלו ולהדפיס דש-בורד חדש וחזק יותר. זה גם כנראה יהיה יותר זול מלקנות את החלקים. כבר לפני כמה שנים הם התחילו לעלות הון קטן.

תודה לכל המגיבים!

ואת הבורר יש לי אחד ספייר, אך הוא נראה במצב לא טוב, ניסיתי להחליף אך ראיתי שהבורר הקיים מחובר לעוד דברים, ובכדי להוציא אותו צריך לשבור כמה דברים, אז העדפתי ביינתיים לא להתעסק... אולי אנסה שוב. וגם אנסה את עניין הנגד.

פורסם
תתחדש,זהו רכב מאוד נוח.

גם אני לאחרונה רכשתי 205 top xri מדהימה בנוסף לראלי היפייפיה.

1470418_10202446931474110_436784569_n.jpg

וואו, הן מדהימות :shock:

פורסם

זאת ה-205 של ההורים שלי שמכרתי כאן בפורום, שמח לראות שאיתמר עומד בהבטחה להעניק לה בית חם. מחכה בקוצר רוח לעדכונים :-D

פורסם
זאת ה-205 של ההורים שלי שמכרתי כאן בפורום, שמח לראות שאיתמר עומד בהבטחה להעניק לה בית חם. מחכה בקוצר רוח לעדכונים :-D

בית רותח יהיה לה... ואעדכן כשיהיה מה, בינתיים רק גשם... :-(

פורסם
תתחדש,זהו רכב מאוד נוח.

גם אני לאחרונה רכשתי 205 top xri מדהימה בנוסף לראלי היפייפיה.

1470418_10202446931474110_436784569_n.jpg

לא הבנתי מה הולך איתה, אתה מוכר אותה עכשיו ?

פות"ש תתחדש, תעשה טובה תשמור עליה מקורית ובלי שטויות (דמוי קסנון, חלונות שחורים, ספויילרים) או דברים חסרי טעם בסגנון, היופי של האוטו הזה הוא בפשטות שלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...