Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעתיק סטטוס מהפייסבוק של אחד העמודים:

יש לי כ500 חברים ברשימה,

מתוכם כ300 עישנו מריחואנה,

מתוכם בערך רק 20 אמיצים מספיק להודות,

ו280 פחדנים (את\ה) שלא מבינים שאם הם יקדישו דקה אחת של מאמץ, הם כבר לא יצטרכו לשלם 110 ש"ח לגרם, לא יצטרכו להפגש עם דילר מפוקפק באיזה סמטה, לא יצטרכו לקבל חומר ממקור לא ידוע ולא יצטרכו להסתיר את הסוד הטיפשי הזה מההורים (שגם הם אגב, מעשנים, תהיו בטוחים).

הרי איזה מטומטמים אנחנו? כ-ו-ל-נ-ו מעשנים וכ-ו-ל-נ-ו מסתירים (כולל חברי הכנסת שמחוקקים את החוקים האלו).

מריחואנה הרבה פחות מסוכנת לכולם. הרבה פחות הוצאות כלכליות למדינה, הרבה יותר שוטרים שיתעסקו אשכרה בפשעים אמיתיים ולא בסטודנט שגלגל צמח ועישן אותו. הרבה פחות אלכוהוליסטים אלימים שמתרוצצים במועדונים, הרבה יותר שלווה ורוגע, פחות עומס ולחץ.

העולם התקדם, ישראל נשארת מאחור. תאמינו או לא - בשאר העולם אנשים יושבים בארוחות ערב עם המשפחה ומעבירים מריחואנה, הרבה יותר בריא, נקי וטוב מכוס וודקה.

אין לכם מה להיות סקפטיים, מריחואנה תהיה בוודאות 100% חוקית בשנים הקרובות מאוד. העולם נוטה לכיוון הזה, האו"ם כבר מדבר על זה ורק ישראל כמובן, נשארת מאחור, יחד עם חוקי דת חדשים שמקרבים אותנו יותר לאיראן מאשר לארה"ב.

ביום שבת הקרוב (7.12), תהיה לכם הזדמנות להיות חלק ממהלך היסטורי. הצעת החוק הראשונה מסוגה תוגש לכנסת בקרוב.

קחו הפסקה מהפייסבוק, קחו הפסקה מהאינסטגרם, קחו הפסקה של שעה וחצי בסה"כ, בואו לכיכר רבין ב19:00, תתמכו בליגליזציה והחיים שלכם ישתפרו פלאים. ב20:30 כבר תהיו בבית, בדיוק בזמן לאקס פקטור.

המשטרה לא תשים עין על אף אחד, לא יהיו מעצרים, לא תהיה אלימות, ההורים הפולנים שלכם לא ינשלו אתכם מהירושה, ההפגנה מאושרת ומאורגנת כחוק, הכל בסדר.

לא מדובר בחבורת סטלנים - אלא בעורכי דין, מנכ"לים, סטודנטים, בכירים ועוד.

ההשקעה הזו של ה20 ש"ח דלק, שעה וחצי מהחיים שלכם תחזיר לכם הרבה יותר ממה שחשבתם.

שנו את המספרים למעלה ושתפו את הפוסט.

מגיעים? או "הייתי מגיע אבל _____"

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מגיע אבל אני לא מעשן סמים. וגם לא ההורים שלי תהיה בטוח. מזה הסטטוס המטומטם הזה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אתה מעשן סיגריות, שותה קפה, קולה או יין (99.9% מהאוכלוסיה)?

אז אתה לא מעשן סמים, אתה שותה אותם...

על אף שאני עקרונית בעד ליגליזציה של סמים למרות שמעולם לא צרכתי אותם, התגובה הנ"ל לדעתי גובלת בדמגוגיה.

ברור שאלכוהול, קופאין וניקוטין הם סמים. גם תרופות נחשבות לסמים. העניין הוא שהדיון הזה הוא על סמים אסורים, כפי שהוגדר בפקודת הסמים המסוכנים במדינת ישראל, ולא על ליגליזציה של קולה...

נ.ב.: גם ההורים שלי מעולם לא עישנו סמים. בעסה, דווקא היה יכול להיות מגניב אם כן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הייתי מגיע אבל אני לא מעשן סמים. וגם לא ההורים שלי תהיה בטוח.

אתה מעשן סיגריות, שותה קפה, קולה או יין (99.9% מהאוכלוסיה)?

אז אתה לא מעשן סמים, אתה שותה אותם...

על אף שאני עקרונית בעד ליגליזציה של סמים למרות שמעולם לא צרכתי אותם, התגובה הנ"ל לדעתי גובלת בדמגוגיה.

לדעתך זו דמגוגיה, לדעתי זו האמת לאמיתה, זו שקשה מאוד להתמודד איתה ובמיוחד להפנים אותה.

אנשים מסתכלים בבוז על "סטלנים" ומכנים אותם "מסוממים" כאשר למחרת בבוקר הם "יהיו חייבים" את הקפה שלהם.

לא סתם אנשים חייבים קפה, הוא מכיל סם פסיכואקטיבי ממכר שנקרא קפאין.

מה שהצחיק זה שהוא מנסה כאילו להיות ה"בחור שומר החוק ונקי מסמים" ("אני לא מעשן סמים חס וחלילה") כאשר הוא צורך סמים פסיכואקטיבים ברמת היום יום, אבל קונקרטית "קנאביס" מבחינתו זה "סם" עם קונוטציה שלילית (על אף שהוא טבעי, לא ממכר ופחות מזיק מרוב הסמים ה"טובים" שהוא צורך).

פורסם

הבעיה היא עם פקודת הסמים המסוכנים - מריחואנה אינה סם מסוכן.

מבחינת הפגיעה הפוטנציאלית שלו בגוף האדם - צריכת אלכוהול מזיקה הרבה יותר משימוש במריחואנה.

מבחינתי אין לי בעיה שלא תהיה ליגליזציה מלאה - אבל לפחות שתהיה דה-קרימיניליזציה (ז"א שמשטרת ישראל היקרה תפסיק להתייחס לאדם עם ג'וינט בתור מינימום אנס סדרתי)

פורסם

אם אדם אחד שמנסה להצטייר בתור ה"בחור שומר החוק ונקי מסמים" אומר לך שהפוסט הזה מטומטם - ניחא, תגיד שממילא הפוזיציה שלו מנוגדת לשלך.

אבל כשלפחות שניים נוספים שדווקא רואים איתך את הנושא עין בעין טוענים שלכל הפחות יש בעייתיות מסויימת בפוסט הזה, אז יש מצב שהוא באמת נכתב תחת השפעת סמים...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נו, אז יש בעיתיות בפוסט הזה ספציפית. אפשר להכנס לקטנות האלו עד שבוע הבא או שאפשר לשנות אשכרה משהו.

להניע את הרכב, להגיע להפגנה ולעזור, לא לעזור רק לסטלנים אלא לעזור לכולם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מגיעים? או "הייתי מגיע אבל ההורים שלי לא פולנים"

בלי להכיר את ההשפעה של זה על הבריאות, לדעתי הסיבה העיקרית שזה אסור היא כסף - המדינה לא יודעת עדיין איך להסדיר את זה, למסות את זה ולהרוויח מזה, אז זה לא חוקי בינתיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינת הפגיעה הפוטנציאלית שלו בגוף האדם - צריכת אלכוהול מזיקה הרבה יותר משימוש במריחואנה.

לא קיים מחקר אמפירי שתומך בהצהרה שלך. קחי בחשבון שכדי להשוות באמת צריך להתייחס לאותם המינונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...