Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי למחירון של לוי יצחק לראות כמה שווה הרכב שלי לאחר שיקלול.

אני מוסיף את מס' הידיים, ומס' הקילומטרים, + תוספת גג מקורי לרכב, ובמקום להעלות לי את המחירון הוא מוריד לי אותו ב 12,700 אלף ש''ח

ועוד לקחו לי על זה כסף, ואני בודק את עצמי אולי סימנתי משהו לא בסדר, מאפס את כל ההגדרות ומתחיל להגדיר מחדש את הכל ואז שוב, מגיע לאותו שקלול מחירון.

קרה לעוד מישהו?

ד''א מתי שהיה צריך לציין מועד עליה לכביש, אז המודל שלי הוא 2007, והוא נתן לי רק תאריכים של ראשון ל 2008 ומעלה.

כניראה שיש בעיות באתר אבל על הבעיות שלהם שילמתי כמה שקלים ולא קיבלתי את המחירון המשוקלל בסוף.

חוצפה ממדרגה ראשונה או לפחות שניה, ולא מבית קרקע, מישהו יודע מה המספר טלפון שלהם אני חש רצון לנזוף.

gw0k.png

txud.png

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה אצלך, לא אצל לוי יצחק.

קודם כל, יד שלישית לרכב משפחתי ממודל 2008 זה אכן נחשב ליד גבוהה ומוריד את המחיר.

שנית, יש את כל הדגמים של הסיוויק משנת 1994 ועד היום, רק צריך לבחור...

attachment.php?attachmentid=363131&stc=1&d=1385796847

Image2.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא כל כך הבנתי על מה אתה עצבני.

שלוש ידיים, 220K קילומטרים...איך אתה מצפה שהמחיר יהיה גבוהה יותר מהמחירון?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא, לא, כשמשלמים למחירון הוא לא מבטיח מחיר גבוה יותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המחיר של הונדה סיביק במחירון לוי יצחק, אם כבר מוטה בהגזמה כלפי מעלה.

מחיר של 64 א׳ ש״ח, לפני שיקלול לרכב משפחתי שנת 2007, יצחק לוי התחלק על השכל, אבל למעלה! גם אחרי השיקלול המחיר שקיבלת עדין הזוי, כלפי מעלה.

לא הייתי משלם על הונדה סיביק שנת 2007, שקל אחד מעל 35 א׳ ש״ח, שזה מחיר המחירון ו/או השוק של רכבים שנת 2007 מתחרים.

ודרך אגב, מועד עליה לכביש החל רק משנת 2008. לפני כן מחיר המחירון נקבע לפני שנת עליה לכביש שהחלה מחודש מאי שנה קודמת עד מאי שנה קלנדרית. דהיינו במקרה שלך, שנתון 2007 החל מתאריך 01/05/2006 עד 30/04/2007.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
המחיר של הונדה סיביק במחירון לוי יצחק, אם כבר מוטה בהגזמה כלפי מעלה.

מחיר של 64 א׳ ש״ח, לפני שיקלול לרכב משפחתי שנת 2007, יצחק לוי התחלק על השכל, אבל למעלה! גם אחרי השיקלול המחיר שקיבלת עדין הזוי, כלפי מעלה.

לא הייתי משלם על הונדה סיביק שנת 2007, שקל אחד מעל 35 א׳ ש״ח, שזה מחיר המחירון ו/או השוק של רכבים שנת 2007 מתחרים.

מחיר המחירון של ההונדה סיביק גבוה יותר משל מקבילותיה המשפחתית מכמה סיבות.

1. יש לה מנוע 1.8 ולא 1.6.

2. יש לה תיבת הילוכים בת 5 מהירויות.

3. הסיביק מכונית איכותית ואמינה להפליא, ללא אף "מחלת ילדות".

4. היא מצויידת ומאובזרת היטב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אה כן וניראה לכם הגיוני ש 12,700 אלף ש''ח ירדו מהמחירון לאחר שיקלול ותוספת גג מקורי? תגידו אתם רצינים?

ואת מי זה מעניין כמה הייתה משלם על רכב כזה? יש מחירון לא אני ולא אתה קובעים אותו!

ואני מאכל לכל רכב את האמינות של הונדה, מי שלא יודע מזה הונדה שלא ידבר בכלל, המחירון של הונדה שומר על עצמו יפה מאוד בניגוד לשאר המתחרים.

המחירון דפוק, לא יכול להיות שהוא מוריד מהמחיר, ולא יכול להיות שאני בא לרשום את מועד עליה לכביש, והוא רושם לי מועד מ 2008 ומעלה.

פורסם
רגע,תן לי להבין, אתה באמת חשבת שתזין רכב שנת 2008 יד 3 ו-210 אלף קילומטראג', והוא ישקלל לך מחיר גבוה מהמחירון??

217,000 ק"מ, יד שלישית ועוד מדובר בדגם הפשוט (ורק הוסיפו לו גג נפתח).

כשקונים רכב בהתלהבות, זה מה שקורה. המוכר מזהה את זה ונהיה בלתי גמיש על המחיר.

זה שקונה, כבר התלהב וננעל.

אנשים מן היישוב לא היו מסתכלים על הונדה בת 6 עם מעל 200K ק"מ, אבל יש כאלה שכן.

מי שכן מסתכל, מבין ש 200K ק"מ זה קטן על הונדה - אבל רק הוא מבין את זה. בכל מקרה קשה למכור מכוניות כאלה בגלל הק"מ.

מרוב סינוור, כשחוזרים הביתה ומתפקחים ובודקים את המחירון, מאשימים את המחירון בטעות ולא את עצמנו :)

טוב חברים, היה לי יום ארוך, גם קניתי את ההונדה בסוף וגם מכרתי את שלי, את שלי מכרתי ב 8 אלף ואת ההונדה המדוברת קניתי ב 50 אלף, הוא לא רצה לרדת שקל פחות.

מדובר בדגם הפשוט יותר, זה שמגיע עם טאסות, ובלי לחצנים על ההגה, ובלי פנסי ערפל, אבל עם גג מקורי מהמפעל.

הוא אומר שבדגם הזה של השנתון רק היה גג, למרות שראיתי ביד 2 גם 2008 לבנה עם גג. עכשיו העסקה ניראת לי באמת כאילו עסגה רגילה לא מחיר מוזל ולא מציאה, אך למרות זאת זה התאים לי, לאוטו יש קצת שיפשופים, בפנים הכל חדש, ובעזרת פוליש יהיה ניתן להוריד הרבה שריטות קטנות.

האוטו עם 217 אלף קילומטרים, לא קצת בכלל, הוא קיבל מחיר טוב על הרכב, אני יודע שיכולתי לחכות קצת ולמצוא אחת כזאת קצת יותר יקרה אבל יותר שמורה חיצונית ועם פחות קילומטרג', אבל אני לא נוסע הרבה, ככה שבעוד 3 שנים ככה זה התאזן לי, נגיד אני יעשה 40 אלף משהו כזה, ב3 שנים אז הרוב יעשו יותר והקילומטרג' יהיה סביר לשנים שלו.

האוטו נוסע ומגיב מדהים, מהיר חזק, פנים הרכב מרשים תצוגת שעונים יפה פלסטיקה טובה אהבתי מאוד, אני ממש מרוצה.

ובהמשך:

המחירון דפוק, לא יכול להיות שהוא מוריד מהמחיר, ולא יכול להיות שאני בא לרשום את מועד עליה לכביש, והוא רושם לי מועד מ 2008 ומעלה.

המחירון לא דפוק (תבין לבד את המשך המשפט הזה).

במודל 2007 לא רושמים מועד עליה בכביש, בגלל זה המחירון מתריע בפניך שמועד עליה רושמים ממודל 2008 ומעלה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הבעיה אצלך, לא אצל לוי יצחק.

קודם כל, יד שלישית לרכב משפחתי ממודל 2008 זה אכן נחשב ליד גבוהה ומוריד את המחיר.

שנית, יש את כל הדגמים של הסיוויק משנת 1994 ועד היום, רק צריך לבחור...

attachment.php?attachmentid=363131&stc=1&d=1385796847

שאתה בוחר את הדגם הנכון, הוא כבר יודע איזה שנים לתת לך לפי הדגם, וזה אכן מה שהוא נתן לי, מתי שבחרתי בדגם הגעתי לדגם ולשנה המדוייקת, המחירון ליפני שיקלול תקין, אך המחירון לאחר שיקלול לא תקין, וזה לא משנה אם אני יד שלישית או שהאוטו עשה 200 אלף והוא שנת 2007.

ציפיתי לקבל תגובות נורמליות מפורום שכזה, מסתבר שטעיתי.

פורסם
הסיביק מכונית איכותית ואמינה להפליא, ללא אף "מחלת ילדות"

אהם, מסרקי הגה, אהם...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מועד עלייה לכביש נכנס לתוקף החל מ2008. מה שאומר שלא רלוונטי באיזה חודש הרכב שלך עלה לכביש כי הוא 2007.

ברור שלוי יצחק יוריד לך מהמחיר, יש לך רכב שהוא בסך הכל 6 שנים על הכביש, כבר יד שלישית, ועוד עם מעל 200K קילומטר!!!

זה רכב שעבר שימוש מעבר לממוצע ועל כן הוא הוריד לך מהמחירון.

על מה בדיוק ציפית שהוא יוסיף לך?

עריכה:

וואו עד שכתבתי הופיעו פה מלא תגובות. פות"ש, יש לך פה הסבר להכל, הטעות היא אצלך ולא אצל מר מחירון...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מועד עלייה לכביש נכנס לתוקף החל מ2008. מה שאומר שלא רלוונטי באיזה חודש הרכב שלך עלה לכביש כי הוא 2007.

ברור שלוי יצחק יוריד לך מהמחיר, יש לך רכב שהוא בסך הכל 6 שנים על הכביש, כבר יד שלישית, ועוד עם מעל 200K קילומטר!!!

זה רכב שעבר שימוש מעבר לממוצע ועל כן הוא הוריד לך מהמחירון.

על מה בדיוק ציפית שהוא יוסיף לך?

עריכה:

וואו עד שכתבתי הופיעו פה מלא תגובות. פות"ש, יש לך פה הסבר להכל, הטעות היא אצלך ולא אצל מר מחירון...

על מה יוסיף לי? על גג מקורי? על ידיים פרטיות?

פורסם

טוב שמעו אתם צודקים, זה הדבר הכי הזוי שראיתי, נכנסתי שוב למחירון ורשמתי קילומטרג' של 100 אלף, והוא הקפיץ את המחירון ל 67 אלף, ושאני רושם 200 אלף זה מוריד לי מהמחירון, לא ידעתי את זה, ואם הייתי יודע לא הייתי קונה את הרכב במחיר כזה, למרות שקניתי אותו במחיר יותר זול מהמחירון שלוי יצחק נותן לאחר השקלול שזה 50 אלף כולל גג מקורי.

• תוכן חדש...