Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי האחרון חניתי (כמו בכל שבוע) באחד מרחובות רמת גן, כשחזרתי לרכב ניכר כי הלאנסר הלבנה שחונה לפני חונה צפוף בלשון המעטה - זה גרם לי לעשות סיבוב סביב האוטו רק כדי לגלות שפשוף בצבע לאנסר לבן על הטמבון הקדמי.

נגיעה בשפשוף רק הוכיחה את הטריות שלו. הצצתי על הטמבון של הלאנסר וחוסר הצבע על הטמבון שלו התאים לשאריות הצבע על שלי.

אגב, את הרכב צבעתי קומפלט לאחרונה אז מצב הצבע מצויין +.

הלאנסר רכב חברה, לקחתי כמה תמונות והתקשרתי למוקד "איך אני נוהג" כדי לדווח על השפשוף.

לתומי חשבתי שקצין הרכב של החברה יחזור אלי, יתחקר, ונגיע לפשרה הוגנת בעניין - אבל לא כך, יום אחרי בשעות הצהרים קיבלתי שיחה, הבחור על הקו השני לא הזדהה וטען שקיבל את הטלפון שלי בעקבות תלונה על "נשיקה" אתמול בערב ברחוב ברמת גן.

אישרתי והוא התחיל להסביר לי איך הפרטים שמסרתי לא הגיוניים, שהוא גר בלוק ליד (פה הבנתי שאני מדבר עם הנהג עצמו), שהוא חנה בסביבות 19:20 ולא ב 21:00 כמו שאני דיווחתי ושהמכה שיש לו בפגוש היא מתאונת משאית לפני שנה וחצי.

די מהר הציניות של הנהג המתקשר התחילה לעצבן אותי... כשהוא הגיע ל"בוא נפגש כדי שאוכל לראות את המכה אצלך" שאלתי אותו אם הוא מכחיש שהייתה מכה, הוא ענה ש"אני כבר אמרתי לקצין הרכב שלי שלא היה ולא נברא".

הודתי לו על השיחה ואמרתי לו שאם הוא כבר הכחיש בפני קצין הרכב טרם הפגישה איתי אין לנו מה להפגש.

ניסיתי להוריד את שאריות הצבע הלבן בשטיפה ללא הצלחה.

השאלה - להלחם (אם כן אז איך? התמונות מספקות?) או לוותר?

אם התמונות שבורות:

2rras5g.jpg

292v22x.jpg

2iq8ag.jpg

IMG_20131127_213315.jpg

IMG_20131127_213407.jpg

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תמונות (של המגע ושל הנזק) יש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם הצבע שלך התקלף? אתה רואה את הצבע של הטמבון הפנימי שלך? בדרך כלל הצבע הוא שחור, אם לא תנסה לעשות פוליש.

הייתי ממשיך ולא מוותר אבל זה אני:wink:

פורסם

יש תמונות, פשוט משום מה בפוסט הראשון הן נעלמו :) - סודר

לגבי הפוליש , אני מאמין שזה יעזור, זה עדיין עלות - החומרים והזמן שלי

להגיד "לא לוותר" זה יופי :) זה צריך להיות מלווה במה אתם ממליצים לעשות במסגרת החוק

-איוניק 5 עלית

פורסם

טיפ לעתיד בנוגע העלאת תמונות - לזנוח את כל אתרי התמונות שאתם מכירים ופשוט לעבור ל imgur.com

אם הייתי צריך לרדוף אחרי כל הדגנרטים ששיפשפו לי את הפגושים ברחבי גוש-דן... :evil: השיא היה שחלק מאוד ספציפי בלוחית הרישוי הקדמית נמחץ פנימה. הימור שלי - נגרם עקב בליטה לנגרר מ 4x4 של שחורדינ/ית מצוי/ה.

אלה דברים שקורים לדאבונינו ואם לא מדובר על דפיקה/שבר, חבל על המאמץ והעצבים שלך. תמיד אפשר להתחיל ולחפש חניות בניצב (ועל הדרך גם לרפד את הדלתות) או להשתנע בגוש-דן בתחב"צ.

פורסם

לדעתי אין מה לעשות בעניין הזה.

יש מצב גם שזה לא הוא, אז מה שיש מכות ושריטות על הרכב שלו, אלו מקומות שתמיד מקבלים בהם מכות (שדה מת).

יכול ליהיות שמישהו לפניו ניסה להכנס לחניה, והוא דפק אותך בטעות והעדיף להמשיך לחניה אחרת.

מה שכן התמונות של הרכב שלו מעידות שהוא נהג על הפנים.

לגבי התמונות, תעלה בכלי של הפורום. (שאתה כותב הודעה, נכנס ל-עורך הודעות מלא>נהל קבצים מצורפים, ושם ישנה אפשרות לצרף תמונות ממחשב או מקישור, רק תוודא שהתמונות בגודל המותר).

פורסם

ניר יקירי, אין טוב ממגע יד, אני נגעתי הן בפגוש שלי והן בפגוש שלו, רסיסי הצבע ב-2 המקרים היו טריים להפליא, אלא אם השתפשף בו גם רכב אני יכול להוציא מסקנה שזה הוא :)

מה גם שכאמור לא היה לו סיכוי להכנס לחניה הצפופה הזו בלי לנשק רכב - זו הסיבה שבדקתי מלכתחילה.

אולי אשאל שאלות רלוונטיות יותר (גם אם לא אפעל הפעם לפחות אדע)

האם במקרה כזה מפעילים שמאי מטעם הביטוח שלי?

האם העובדה ששטפתי את האוטו שלי מפריעה במקרה שהחלטתי שכן לפעול בעניין?

במקרה שאין לו "איך נהגתי" איך אני משיג את פרטי הנהג?

האם אני צריך לצלם משהו נוסף להבא?

-איוניק 5 עלית

פורסם

עזוב את השפשופון הזה. לא שווה את ההתעסקות.

לפני שנתיים ספקתי שפשוף יותר חמור (ועל רכב בן שנה, לא ישן כשלך). אני מניח שלפוגעת נגרם נזק הרבה יותר גדול, כיון שהיא שפשפה את הדלתות. עזבתי את העניין. אח"כ איזה שכן גרם לפגוש עוד פציעה, הוא הציע תיקון, ויתרתי לו. עכשיו אשתי עשתה איזה פרצוף-תחת וגרמה למישהו אחר נזק שהצדיק הפעלת ביטוח, וכמובן שאז תיקנתי גם את הרכב שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם היית מלכתכילה אומר לנהג שאחרי שהבנת שזה הוא בדקת את מצלמת הרכב שלך שפועלת בגם כשהרכב חונה ואישרת את הטענה שלך היה לך סיכוי שהוא היה מודה, אחרת אין פשוט מספיק ראיות שזה אכן הוא ואין מה לעשות עם זה לצערינו.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תמיד כשיש צבע על הרכב מרכב איר ניתן להסיר בעזרת ספירט ושפשופים עם סקוץ , כמובן בעדינות ועם רגש, ניתן גם להשתמש עם סיליקון לבן קרמי. בסוף הפעולה לנקות עם מים וכמו חדש.

פורסם
ניר יקירי, אין טוב ממגע יד, אני נגעתי הן בפגוש שלי והן בפגוש שלו, רסיסי הצבע ב-2 המקרים היו טריים להפליא, אלא אם השתפשף בו גם רכב אני יכול להוציא מסקנה שזה הוא :)

מה גם שכאמור לא היה לו סיכוי להכנס לחניה הצפופה הזו בלי לנשק רכב - זו הסיבה שבדקתי מלכתחילה.

אולי אשאל שאלות רלוונטיות יותר (גם אם לא אפעל הפעם לפחות אדע)

האם במקרה כזה מפעילים שמאי מטעם הביטוח שלי?

האם העובדה ששטפתי את האוטו שלי מפריעה במקרה שהחלטתי שכן לפעול בעניין?

במקרה שאין לו "איך נהגתי" איך אני משיג את פרטי הנהג?

האם אני צריך לצלם משהו נוסף להבא?

איך אתה יודע שרסיסי הצבע היו טריים?

נניח ואתה צודק והוא נכנס בך, לדעתי אין להוכחה שלך הרבה כוח.

אם אתה רוצה להמשיך עם זה הלאה, ובכל תאונה, תצלם תמיד לוחית רישוי.

לדעתי על שטות כזאת (וכואב לי על הצבע החדש שלך), לא כדאי להפעיל ביטוח.

להבא בצילום התמונות, אם אתה רוצה שהם יהיו יותר מובנות לנו ואולי גם לשופט.

תצלם מהכמה זוויות, אפילו כדאי שתצלם גם במצב אופקי, כדי שיראו את הגובה של המכה ברכב שלך וברכב הפוגע.

• תוכן חדש...