Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור התחדשות SUBARU IMPREZA 2.0R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בהמשך לשרשור הזה, נפלה ההחלטה על הסובארו אימפרזה ניו-אייג' 2.0R. מצאתי רכב סטיישן אוטומטי שמור ברמות מטורפות, 2006 וכל ההיסטוריה ממוסך אחד בלבד שטיפל באוטו. כזה אוטו מלוקק עוד לא היה לי, פינקתי את עצמי ועכשיו כמו שאומרת הפרסומת של סובארו אימפרזה, היא כבר חלק מהמשפחה. 8)

בבדיקה יצא שאין תאונות וכל הצבע מקורי, ועל הדינמומטר מתוך 160 כ"ס במנוע אל הגלגלים יורדים 142 כ"ס.

אחרי הבדיקה לא נותר לי אלא לסגור עסקה שכללה טרייד-אין על היונדאי אקסנט, מטעמים הגיוניים, הפרטים הפיננסיים "נשמרים במערכת".

איזו קפיצת מדרגה.

נכנסתי לאוטו ו-וואו, איזה כיף, כזו תחושה טובה משרה המכונית הזו, שברגע אחד שכחתי את כל הלבטים שהיו קודם לכן.

אותו חבר שהמליץ לי על המאזדה ספיריט למשל כל כך התלהב... שעכשיו שוקל לחפש עכשיו גם אחת. :lol:

רכב לא אורטודוקסי, אני אוהב את הייחוד הזה.

הנעה לארבעת הגלגלים, מנוע בוקסר, מרכב סטיישן... האוטומט רק משלים את הפינוק של האיכות שמציע תא הנוסעים.

איזה שקט בה בנסיעה!

נותר לי רק לומר, מגניב לאללה!

אה כן, תמונות, צילמתי רק מהטלפון, אבל זה עושה את העבודה.

attachment.php?attachmentid=363041&d=1385717074

attachment.php?attachmentid=363042&d=1385717074

attachment.php?attachmentid=363043&d=1385717074

attachment.php?attachmentid=363044&d=1385717074

20131129_093626.jpg

20131129_093641.jpg

20131129_093653.jpg

20131129_093804.jpg

אופנוען

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

רק בדרכים טובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחדש ניראית מאוד שמורה,איך תא המטען?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש! ניראית מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מזמן היה חבר פורום שמכר אחת כזו שמורה מאוד עם מערכת גז.

החיסרון הבולט של המנוע הזה שהוא אוהב לשתות.

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש.

כשנהגתי באימפרזה אהבתי את ההרגשה הצעירה שהרכב נותן, הוא קליל כזה (למרות שהמנוע 1.5L מרגיש כמו צעצוע).

לא אהבתי את הסטיישן, לסדאן בגרסא המאובזרת עם הסאנרוף והמגנזיום יש אחלה פוזה ויופי.

• תוכן חדש...