Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בתחום של הדייטילינג והכל, אבל תמיד אהבתי שהרכב שלי נראה מצוחצח מבפנים ומבחוץ,אבל אף פעם לא עשיתי משהו מיוחד חוץ משטיפה רגילה או ידני עם סבון ודלי או ב20 שקל בתחנת דלק,

הרכב הוא סיטרואן c4 צבע שחור מבריק, עכשיו האוטו יחסית שמור בכללי הוא נראה טוב , קנינו אותו לפני שנה והוא עבר אז ווקס מבפנים, עכשיו אני רואה שהרבה אנשים פה מעלים תמונות ובאמת שהרכבים נראים מדהים, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לקנות וכמה כל דבר יעלה לי ואיך להשתמש, עכשיו אני אומר מראש, אין לי שום יידע, אז ארצה שעם באמת מישהו יהיה מוכן להגיב אז בבקשה לא לעשות את זה ברפרוף, אשמח לדעת ממש הכל, חומר לגנטים מה צריך, לשמשות, מה זה אוטם צבע ומה הוא עושה ? איך עושים שהגשם ״ מתייבש ״ מהרכב כמו שראיתי שאנשים פה אמרו לאחר השטיפה, ובכללי איך מדללים כל חומר ומחירים בערך עם אפשר, לא הכי חשוב, פתחתי נושא דומה אבל אנשים התפזרו ולא ענו על מה שביקשתי, כי לא היה להם סבלנות באמת להסביר לי הכל, אז אשמח למישהו שיוכל לעזור לי פה איך לעשות שטיפה נכונה ומושקעת ואיך לנקות את הרכב גם מבפנים ולהפוך אותו לחדש ;)

תודה רבה והמשך שבוע טוב !

אה ורציתי לשאול, אני מאוד אוהב את התחום אבל גם רציתי לדעת, יש מקומות שעושים שטיפה ככה איכותית וזה כמו שאתם עושים פה ) אני מתכוון לא כמו שטיפה של תחנת דלק, אם כן אז כמה זה עולה ? תודה .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

נראה שאתה רוצה ומוכן ללמוד אך בדרך הקלה, שיגישו לך הכל על צלחת אחת.

לדעתי אתה פשוט צריך לגלוש בפורום הדיטיילינג ולראות מה אנשים אחרים עושים.

(אלו שאתה חושב שהתהליך שלהם מספיק מקצועי אך לא מסובך).

אתה רוצה שיסבירו לך על:סדר העבודה,סוגי מוצרים,יכולות המוצר,שימוש נכון ובנוסף לפרט על סדנאות דיטיילינג.

תחפש,תתעניין,תקרא ותלמד.

אני לא מנסה להרוס לך, נהפוכו, חוסך ממך כתיבה ושאלות עתידיות שתוכל לענות לעצמך כבר עכשיו.

הנה כמה מדריכים לתחילת הדרך:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1348/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92---%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457658

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום + יוטיוב.

השאלות שאתה שואל נשאלו כאן אינספור פעמים, ולא ניתן עד בלתי אפשרי להגיב לכל אחד נפרד רק כי הוא מתעצל.

אני באופן אישי מאוד אוהב ושמח לעזור לאנשים שאוהבים את הרכב שלהם,

אז בתור זריקת עידוד מציע לך להתחיל מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457658&highlight=%D7%94%D7%9E%D7%93%

D7%A8%D7%99%D7%9A+%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90

עריכה: דני הספיק לפניי.

• תוכן חדש...