Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם ,רכשתי ניסאן טראנו 3000 מודל 2003.

בבדיקה רשמו צלצולים מהמנוע, בדוק תצרוכת שמן בנסיעה, קניתי את הרכב,לאחר שקיבלתי אישורים שהחליפו מנוע לפניי שנה.

כל יום בודק שמן ומים, לאחר כשבוע הבחנתי שהוא אוכל שמן. ניגשתי לניסאן, נפרדתי מ 850 ש"ח החלפת מסנן, תוסף, ושמן כמובן, באמת שבועיים מצויין, לאחר מכן אותו מצב.

ניגשתי למוסך מורשה לא ניסאן, הרים את מדיד השמן הודיע לי שהרינגים גמורים, (שמן ועשן).

לאחר מכן פתח מכסה רדיאטור,(קומקום) הלך ראש. הצעת מחיר 4000 עבודה, חלפים לפי הנדרש סה"כ בסוף11000. אם הייתי יודע, הייתי מחליף מנוע! לאחר כשבוע מים חסרים ברדיאטור, מיכל עיבוי מלא, חזרתי שוב, חסר טרמוסטט!

התקין טרמוסטט והודיע לי לאחר הבדיקה,שהאוטו נשאר במוסך, למחרת טלפן והודיע שצריך לחרוט את הבלוק והוא לא יכל לדעת, עוד3500ש"ח, סגר מנוע. שוב פעם לא תקין, מחר שולח את הראש לבדיקה שוב. די, מה אם ייצא ראש סדוק? הצילו.

פורסם

זה נראה לי כמו עיתון בערבית.

תכתוב בבקשה עם פסקאות ורווחים, פיסוק תקין (ולא עשר פסיקים. אחד עושה העבודה) ונקודה בסוף משפט.

פורסם

מה עושים? לוקחים שיעורים פרטיים בתחביר עברי, לאחר מכן גוררים את הרכב מהמוסך החאפר, למוסך נורמלי, עושים מנוע חדש וממשיכים הלאה בחיים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
זה נראה לי כמו עיתון בערבית.

תכתוב בבקשה עם פסקאות ורווחים, פיסוק תקין (ולא עשר פסיקים. אחד עושה העבודה) ונקודה בסוף משפט.

תגובה במקומה ועינינית.

מה עושים? לוקחים שיעורים פרטיים בתחביר עברי, לאחר מכן גוררים את הרכב מהמוסך החאפר, למוסך נורמלי, עושים מנוע חדש וממשיכים הלאה בחיים.

תגובה מצויינת ועינינית, כל מילה נוספת מיותרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גדיד, שלום רב, וברוך בואך לפורום !

אני רואה שעברת קורס מזורז בעברית, על ידי המורה הנכבד בוקי, עברת את המבחן בתחביר בציון 100 !

כולי תקווה שקראת והפנמת את תגובתו של, אגנט עמוס, אנא פעל לפי עצתו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים, אנחנו לא אקדמיה ללשון.

בבקשה תגובות לעיניין בלבד.

לפי עצתו של עמוס, 15.000 ש"ח הלכו להם.

אני חושב שכדאי לנסות להגיע להסדר עם מוסך שביצע שיפוץ - שיקח לפחות אחריות חלקית וישתתף בעלות החלפת מנוע.

פורסם

בהחלפת המנוע הקפד על החלפת כל הנוזלים, ובצע החלפה של רצועת תזמון אם ישנה כזאת וגם משאבת מים ומותחנים, השתמש בחלפים מקוריים בלבד! כמו כן הקפד על נוזלים איכותיים.

חזור לעדכן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

איי איי איי ליבי איתך חביבי

המנוע הספיציפי זה צריך מכונאי שמכיר את העסק אחרת זה בור בלי תחתית

בדרך כלל אם יש סדק בראש מנוע אז מחליפים ראש ולא מתקנים

אין חריטה למנוע ואם יש בעיה בצילינדרים מחליפים מנוע או בלוק

חובה בכל תיקון מנוע או ראש ברכב עם מנוע כזה זה לנקות רדיאטור במכון ולוודא כי כונסי האויר תקינים וגם הפאן-קלאץ

חובה לבדוק את הקולר שמן ואת הקולר של ה EGR

יש עוד הרבה מקומות ליפול בהם שסוגרים את מנוע ZD ולצערי מוסכים שאינם מורשים אין להם את הניסיון ההכרחי בתיקון של מנוע כזה

בשלב זה הייתי דורש החלפת ראש בחלק חדש ולא משופץ אבל עדיין יש כמה נקודות חשובות כמו החלפת ברגי ראש מנוע, סגירה של הראש למכסה טיימניג נעילה של הגלגל מספרים ועוד כמה דברים חשובים

אפשרות אחרת היא להרכיב מנוע פירוק למרות שרוב המנועים שיש בשוק מצבם לא משהו אבל זה הרע במיעוטו כרגע

פורסם

שלום דן היקר

לאחר שלמדתי תחביר בעברית ,ועוד שיעוריי בית כאלה ואחרים, כאילו שלא מספיק לי כמה חודשים של טראנו3000 מפוחלץ!

עם אנדרואיד ביד במהלך יום העבודה

ו15000 שאין לי להיפרד

סוף סוף הבנה

המוסך מורשה!

מבצע אוברול למנועים על בסיס יומי!

רק שאת הדגם הזה לצערי לא מכיר מספיק

נראה לי שמחר יודיע לי שהראש סדוק ,ואי אפשר לתקן

בכל אופן קיבלתי הצעת מחיר למנוע מיבוא ממוסך בטירה ,נראה לאיפה נגיע?

השאלה ,אם כדאי לו לנסות ראש מפירוק ?

נראה לי זה מה שהוא יציע

פורסם

חבר יקר,

לידע כללי למנוע 3 ליטר של ניסאן כמו שיש לך יש בעיה שבעקבות תקנות הזיהום שיצאו באותו הזמן מהנדסי ניסאן היו חייבים לשנות את מערך הפליטה במנוע כך שהגזים עוברים בשנית במנוע והדבר הזה גורם להרס פנימי של המנוע שגורם לו לשבוק.

זה קורה בערך לאחר עשר שנים ולתקן מנוע זה חסר תועלת כי הסיכויים שתקלה זו תחזור בעלת סבירות גבוהה ביותר.

זה בהכרח!! אומר שרוב המנועים המפורקים המשומשים נמצאים במצב רע או על סף התפוצצות כמו שלך ולכן לדעתי זה לזרוק כסף לפח. מה שאני הייתי ממליץ זה פשוט להחליף למנוע חדש ולסיים את הסיפור הזה.

פורסם

שום הרס פנימי ושום גרביים הטראנו עם המנוע הזה היו בשירות של המשטרה למשך כמה שנים וסבלו מהתעללות קשה של נהיגה שטח אגרסיבית מרדפים וכו ווואלה המנועים שרדו יופי

רוב הנזקים של המנוע היה בעקבות נזקים ברכב כמו נסיעה ללא מים בגלל רדיאטור מנוקב

פורסם

נראה לי שמחר יודיע לי שהראש סדוק ,ואי אפשר לתקן

בכל אופן קיבלתי הצעת

מחיר למנוע מיבוא ממוסך בטירה ,נראה לאיפה נגיע?

השאלה ,אם כדאי לו לנסות ראש

מפירוק ?

נראה לי זה מה שהוא יציע

מנוע מפירוק עדיף עדיף על ראש מנוע מפירוק אבל זה כמובן שאלה של מחיר והימור

• תוכן חדש...