Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בתחילת התהליך עם ליס פור יו. התקציב שלי הוא 50,000 ש"ח. הדגמים שבאים בחשבון בתקציב זה הם קיה פורטה 2010, ניסן טידה 2010, מיצובישי לנסר 2010 ופורד פוקוס 2009.

בשלב זה הייתי רוצה לשאול האם ידוע על אחד מדגמים אלו שהוא גרוע יותר מהשאר? האם ידוע על אחד מהם שהוא טוב יותר מהשאר? האם כולם בסדר ופשוט לבחור לפי נתוני הרכב הטוב ביותר מבין אלו שמוצעים לי מכל הדגמים האלו?

תודה.

פורסם

לטעמי הפורטה היא הטובה מכולן. (בתנאי שלא מדובר ברמת הגימור LX המזוויעה שהביאו בהתחלה לארץ, עם 2 חלונות חשמל שנראים כמו התקנה מקומית ואיזו מערכת סטריאו עלובה למדי שנראית כאילו נלקחה מרכב שיוצר בשנות ה90, אחר כך LX הייתה נראית נורמלי).

יש לה מנוע חזק יותר מהאשר, סחיבה נורמלית.

שאר המכוניות די חלשות, הטידה לא מרווחת בכלל לטעמי כרכב משפחתי (היא יושבת על שלדה של קליאו :roll:)

האבזור של הקיה טוב גם ברמת הגימור LX בתנאי שלא מדובר בדגם המזוויע שדיברתי עליו.

זה אותו מנוע שהיה להורים שלי ביונדאי I30, ואפשר להוציא ממנו צריכת דלק מכובדת למנוע 1.6 על רכב משפחתי, מה שלא שמעתי שמישהו הצליח לעשות עם טידה/פוקוס ובטח לא עם לנסר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לטעמי הפורטה היא הטובה מכולן. (בתנאי שלא מדובר ברמת הגימור LX המזוויעה שהביאו בהתחלה לארץ, עם 2 חלונות חשמל שנראים כמו התקנה מקומית ואיזו מערכת סטריאו עלובה למדי שנראית כאילו נלקחה מרכב שיוצר בשנות ה90, אחר כך LX הייתה נראית נורמלי).

שאר המכוניות די חלשות, הטידה לא מרווחת בכלל לטעמי כרכב משפחתי (היא יושבת על שלדה של קליאו :roll:)

זה אותו מנוע שהיה להורים שלי ביונדאי I30, ואפשר להוציא ממנו צריכת דלק מכובדת למנוע 1.6 על רכב משפחתי, מה שלא שמעתי שמישהו הצליח לעשות עם טידה/פוקוס ובטח לא עם לנסר.

אכן מומלץ להתרחק מרכבים כאלו כמו שdorsht ציין. לדעתי יש מעטים כאלו ורובם אצל אלדן (אם אני לא טועה).

לי לדוגמה יש את הLX עם 4 חלונות חשמל,מערכת מקורית AUX+USB,כיוון מראות חשמלי.

וכן הקיה מוצלחת יותר מכל הדגמים שציינת בכל פן אפשרי (חוץ מההגה של הפלייסטישן).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שים לב שמיצובישי לאנסר 1800 מאובזרת יכולה להיות בחירה מאוד מעניינת אם היא מוצעת בין הנ"ל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה מידע מאד חשוב ותודה. את ה-LX הדפוק אני אזהה לפי זה שיש לו רק 2 חלונות חשמל? יש עוד סימני זיהוי? אם יש 4 חלונות חשמל אז זה בסדר?

פורסם
זה מידע מאד חשוב ותודה. את ה-LX הדפוק אני אזהה לפי זה שיש לו רק 2 חלונות חשמל? יש עוד סימני זיהוי? אם יש 4 חלונות חשמל אז זה בסדר?

LX פחות מאובזר-שקע AUX,מערכת 1DIN,כיוון מראות ידני,שני חלונות חשמל.

LX יותר מאובזר-שקע AUX+USB,מערכת 2DIN+שליטה מההגה,כיוון מראות חשמלי,4 חלונות חשמל.

הפחות מאובזר די נדיר ונתקלתי לדעתי רק באחד כזה אי פעם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצוין. יש תמימות דעים לגבי הפורטה. עכשיו אני יודע באיזה רכב להתמקד. זאת עזרה גדולה מאד ואני מודה לכולכם על שהארתם את עיני.

פורסם
הפורטה היא המרווחת ביותר מבין כל המכוניות שהזכרת. חוץ מזה עם הרכבים של קיה אתה מקבל 7 שנות אחריות.

לא אם אתה קונה מהשכרה/ליסינג. הרכבים של חברות הליסינג/השכרה לא הגיעו עם 7 שנות אחריות אלא עם 3 בלבד.

פורסם

אני הוצאתי מהלנסר 1500 צריכת דלק טובה יותר ו"מכובדת" יותר ממנוע 1600.

יש לך נסיון עם הלנסר או הטידה או הפוקוס או רק "שמעת"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הפורטה כנראה הטובה בקבוצה ברוב הפרמטרים.

ללנסר חסר קצת כוח והפנים שלה אנמי מדי.

הטידה אוטו טוב ואמין .

הפורד היא האופציה האחרונה בגדול

• תוכן חדש...