Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטו' עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מקווה בקרוב מאוד לקנות רכב אך אני קצת אבוד ולא יודע מה הכי מומלץ לי

אני גר באילת, אני בסך הכול בן 18, אבל אני מתכוון מדי פעם לעשות נסיעות לתל אביב וגם לערד.

לכן חשוב לי שהרכב יהיה יחסית חסכוני ושלא יבקר במוסך יותר מדי ....

רכב משנת 97 ומעלה, עדיף רכב ספורט או לפחות לוק ספורטיבי, התקציב הוא 10,000 ש"ח, שיהיה אוטומטי.

יש עדיפות לתוספות כגון סאן רופ אבל זה בסדר אם אין חח לא רוצה לעוף על הדרישות כי אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית ...

בקיצור אני אשמח לייעוץ ואני מבקש אם אפשר גם להגיד לי למה רכב כזה או אחר ובמה הוא טוב ולמה לצפות (:

פורסם

בוקר טוב,

הייתי מציע את הסוזוקי בלנו 98-99 .רכב מצוין ואמין.

אומנם לא רכב ספורט אבל לא תגיע למוסך איתו שזה יותר חשוב מהפוזה.

בהצלחה.

פורסם

רכב ספורט ב 10 שלא יראה מוסך אין דבר כזה,לדעתי בכזה מחיר תקנה סופר מיני פשוט כמו שרייד,פונטו ספייס רכבים שיהיו זולים לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוקר טוב,

הייתי מציע את הסוזוקי בלנו 98-99 .רכב מצוין ואמין.

אומנם לא רכב ספורט אבל לא תגיע למוסך איתו שזה יותר חשוב מהפוזה.

בהצלחה.

לא חייב שיהיה רכב ספורט, העיקר שיהיה לזה לוק קצת ספורטיבי כזה

ומה צריכת הדלק של בלנו?

רכב ספורט ב 10 שלא יראה מוסך אין דבר כזה,לדעתי בכזה מחיר תקנה סופר מיני פשוט כמו שרייד,פונטו ספייס רכבים שיהיו זולים לאחזקה.

לכן רשמתי שאם אין אפשרות לספורט אז לפחות לוק ספורטיבי (:

אני לא יודע מדוע אבל אני פשוט מתעב את כל המיני ... קשה לי איתן חח

אני חושב שהן מכוערות ברמות מטורפות וזה משפיע עליי פסיכולוגית לא לקנות אותן ...

פורסם

רק אוטומט או שיש מה לדבר על ידני?

בעקרון ידני הרבה יותר חסכוני, סיכוי יותר נמוך לתקלות, ושיפוץ גיר ידני חס וחלילה אם תזדקק, יעלה הרבה פחות משיפוץ גיר אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תקנה הונדה סיויק תהרוס אותה כבר עד הסוף ואחרי כמה שנים תשלח אותה לגריטה. במחיר הזה תצטרך להתפשר על הרבה דברים.

מה צריכת הדלק של הונדה סיויק?

רק אוטומט או שיש מה לדבר על ידני?

בעקרון ידני הרבה יותר חסכוני, סיכוי יותר נמוך לתקלות, ושיפוץ גיר ידני חס וחלילה אם תזדקק, יעלה הרבה פחות משיפוץ גיר אוטומטי.

אין מצב ידני כי זה הולך להיות רכב שלי וגם לפעמים של אמא שלי ולאמא שלי יש רישיון רק על אוטומט =\

פורסם

ההונדה רכב מצוין , רק שהוא קצת יקר ואז תצטרך לרדת בשנתון ודבר נוסף חלקים קצת יקרים.

הסוזוקי בלנו שנתון 98-99 רכב ללא תקלות,צריכת דלק סבירה מאוד.

טוב לך וגם לאימך.

פורסם

הייתי במצב שלך ורכשתי פולקסווגן פולו 99 אוט' ב8 אלף.

מרוצה מאוד בינתיים, נקנה לפני חודשיים ובינתיים לא בילה במוסך מעבר ליישור קו :)

שיהיה בהצלחה.

מה שחשוב זה שתבדוק טוב טוב את המצב המכני של הרכב, בשנתונים האלה זה מה שקובע.

פורסם
ההונדה רכב מצוין , רק שהוא קצת יקר ואז תצטרך לרדת בשנתון ודבר נוסף חלקים קצת יקרים.

הסוזוקי בלנו שנתון 98-99 רכב ללא תקלות,צריכת דלק סבירה מאוד.

טוב לך וגם לאימך.

שמעתי על בלנו ... וגם על הונדה חח עכשיו אני מתלבט בין ההונדה לסוזוקי =\

הייתי במצב שלך ורכשתי פולקסווגן פולו 99 אוט' ב8 אלף.

מרוצה מאוד בינתיים, נקנה לפני חודשיים ובינתיים לא בילה במוסך מעבר ליישור קו :)

שיהיה בהצלחה.

מה שחשוב זה שתבדוק טוב טוב את המצב המכני של הרכב, בשנתונים האלה זה מה שקובע.

חשבתי על פולו אבל שמעתי שהיא לא הכי חסכונית ... זה די חשוב לי חח

פורסם

צריכת דלק של בלנו נעה בין12.5(אנשים עם רגל כבדה) עד 14(אנשים שלא ממהרים) לליטר, לדעתי ניתן להשיג יותר מ-14 אבל זה כבר לוקח סבלנות ונהיגה חסכונית.

הרכב קל יחסית ולכן מאיץ יחסית טוב לא כמו הונדה אבל סביר ,מה שכן ניתן לומר שסוזוקי בלנו יותר קל למצוא שמורה מאשר הונדה.

טיפולים זולים עקב פשטות הרכב,יש לציין שהמנוע רגיש להתחממות יתר לכן צריך לעקוב אחריי מפלס המים.

אם בדרך כלל נוסעים רק שתי אנשים ברכב הייתי הולך לכיוון של סופר מיני כמו:סוויפט,שרייד.

לוק מגניב ניתן לקבל מרכבי פיג'ו כמו 306 או רנו קליאו.

פורסם
צריכת דלק של בלנו נעה בין12.5(אנשים עם רגל כבדה) עד 14(אנשים שלא ממהרים) לליטר, לדעתי ניתן להשיג יותר מ-14 אבל זה כבר לוקח סבלנות ונהיגה חסכונית.

הרכב קל יחסית ולכן מאיץ יחסית טוב לא כמו הונדה אבל סביר ,מה שכן ניתן לומר שסוזוקי בלנו יותר קל למצוא שמורה מאשר הונדה.

טיפולים זולים עקב פשטות הרכב,יש לציין שהמנוע רגיש להתחממות יתר לכן צריך לעקוב אחריי מפלס המים.

אם בדרך כלל נוסעים רק שתי אנשים ברכב הייתי הולך לכיוון של סופר מיני כמו:סוויפט,שרייד.

לוק מגניב ניתן לקבל מרכבי פיג'ו כמו 306 או רנו קליאו.

אני חושב שאני אלך על בלנו (:

אלא אם כן מישהו פה יצליח לחשוב על רכב אחר שמתאים לי ...

פורסם

אומר רק עוד דבר נוסף הרכב לא בטיחותי בעליל אפילו בגרסה הכי בטיחות שלו.

בשבילי זה לא בעיה אבל יש אנשים שצריכים את ההרגשה של רכב בטיחותי,גם כן קשה לתת אמון בכריות אוויר שנמצאות ברכב מעל 15 שנה(אבל זה אני).

תבדוק את התיבה היטב במעמד הבדיקה מסיבה אחת להחליף תיבה אוטומטית זה סכום לא קטן (קרוב ל3000 ולפעמים יותר).

פורסם

פיג'ו 206.

בתקציב הזה יכנס שנתון 99 ככל הנראה עם מנוע 1.4.

בתקציב כזה אל תצפה, אבל מתאים בול לתקציב ולדרישה של לוק קצת יותר מעניין.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אומר רק עוד דבר נוסף הרכב לא בטיחותי בעליל אפילו בגרסה הכי בטיחות שלו.

בשבילי זה לא בעיה אבל יש אנשים שצריכים את ההרגשה של רכב בטיחותי,גם כן קשה לתת אמון בכריות אוויר שנמצאות ברכב מעל 15 שנה(אבל זה אני).

תבדוק את התיבה היטב במעמד הבדיקה מסיבה אחת להחליף תיבה אוטומטית זה סכום לא קטן (קרוב ל3000 ולפעמים יותר).

תראה, בטיחות חשוב לי לא פחות אבל אני גם יודע שברכבים ישנים יותר אין כל כך כריות אויר שניתן לסמוך עליהן ... ואני אבדוק היטב את התיבה, תודה רבה על ההמלצה (:

פיג'ו 206.

בתקציב הזה יכנס שנתון 99 ככל הנראה עם מנוע 1.4.

בתקציב כזה אל תצפה, אבל מתאים בול לתקציב ולדרישה של לוק קצת יותר מעניין.

שמתי על הרכב הזה עין כבר כמה זמן, אבל אני לא יודע עד כמה אני רוצה להתעסק עם מכוניות צרפתיות של שנתון 99/98

שמעתי שהן מבקרות במוסך מלאאאאא

• תוכן חדש...