Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור אמיתי.

לפני שלושה שבועות החלטתי לעשות פוליש וואקס לרכב.

לא ידעתי מה זה דיטיילינג.

מה שכן ידעתי שפעמיים בשנה אני עושה פוליש וואקס.

התחלתי לחפש באינטרנט קצת חומר על משהו קצת יותר מקצועי,כן ידעתי שאני עושה את זה לבד.

בקיצור גיליתי את האתר הזה,קארספורום.

התחלתי לקרוא ולקרוא ולקרוא, ובסוף לפני שבועיים עשיתי את זה.קניתי מוצרים של מגווירס שקיבלו פה בפורום הרבה קרדיט.

ופרויקט הדיטיילינג הראשון שלי יצא לדרך.התוצאה לפעם הראשונה יצאה טובה מאד(תמונות עלו פה בכל מיני הזדמנויות).

ומאז, אני מוצא את עצמי פעם בשבוע שוטף את הרכב בשיטת שני הדליים.

ובכל יום מלטף את הרכב,אישתי והילדים(4)חושבים שאני משוגע.

מה דעתכם?האם גם אתם מטורפים על הרכב שלכם?

זהו,שיהיה שבוע טוב.

פורסם

שמח לשמוע שמצאת את התחביב הזה ושתהנה ותלמד עוד הרבה.

אני שוטף את הרכב שלי פעם בשבוע כבר 6 שנים,כולל ווקסים וכל חומרי הטיפוח מאז גיל 14-15 ככה ובאופן כללי מאוד אוהב את התחביב הזה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אתה באמת מלטף אותו?:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני פרנואיד לכל מה שקשור לרכב, אני יכול להתחרפן מלכלוך ושמשהו לא נקי לגמרי! אפילו בת הזוג שלי אמרה שהיא רוצה שאתייחס אליה כמו שאני מתייחס לאוטו :lol:

פורסם

חברים שלי חושבים שאני משגוע ביחס לאוטו וחלקם תמיד צוחקים ואומרים שאם זה יהיה לבחור בינהם לבין האוטו אני אבחר באוטו :lol:

תמיד דואג שהאוטו יהיה מצוחצח,מסודר ורייחני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כל ערב אני נותן לה נשיקת לילה טוב, אתמול אחי ראה אותי והמליץ שניסע לגהה אבל סירבתי כי לדעתי אני עדיין שפוי..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
אני ישן בלילה על מכסה המנוע כדי שלא יצטבר לכלוך.. עדיף עלי מאשר על האוטו!

:)

לישון בלילה על מכסה המנוע -לא מומלץ כי התזוזות יכולות לגרום לסווירלס ואפשר להצטנן או לקבל שפעת חורפית וזה אומר שאי אפשר לרדת לנקות את האוטו..

:-D:lol:

פורסם

חשבתי שאני משוגע כמוכם אבל עדיין לא,בשישי בצהריים ניקיתי ושאבתי,בשבת בערב כבר האוטו ניהיה ג'יפה עקב אבק של ים המלח וחול בנעליים כל האוטו שוב ג'יפה,אם ישאר נקי לא יהיה לנו מה לעשות,תמיד כיף לראות שיש לכלוך ואז אחרי שמנקים האוטו ניהיה שוב חדש ומצוחצח,זה הסיפוק שלנו בעצם ומזה אנחנו נהנים,תוצאה של עבודה.

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...