Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שוותיק (וגם מי שפחות) בטח שם לב למחזוריות וסיטואציות משעשעות פה בפורום, חשבתי שיכול להיות משעשע להעלות חלק מה"חוקים\כללים הלא כתובים" של הפורום.

כלל בסיסי:

הכל בהומור חברים, לא להפגע מדברים או לקחת אישית (כמובן להשתדל גם לא לפגוע באחרים, שיהיה שרשור קליל ומשעשע).

נתחיל:

*לפני הכל כפורום רכב כמובן איזכור ל"רכב הפורום" וכנראה הרכב הטוב בעולם- סקודה פאביה ספורט 16V.

אחרי שהוצאנו את זה מהסיסטם אפשר באמת להתחיל:

1.נפתחים 5 שרשורים לשבוע (בממוצע) בנושא "מתלבט איזה צבע לקנות את ה-458"?

התאריך חייב להיות משהו בין ה-1 ביולי ל-30 באוגוסט.

2.כולם בפורום מפחדים מעקרבוטים חוץ מבגירה, הוא מחזיק אותם כחיות מחמד.

3.פרי הפורום הינו אבטיח והוא גם כלי המדידה היחיד המקובל פה.

4.נשרפה לך מנורה? הצמיגים בני 7 ולא אוחזים? לא יושן טוב בלילה? המלצת הפורום היא להוציא מכתב מעורך דין. דחוף.

5.הגלגול הכי מהיר בהיסטורית הפורום שייך לצ'מפיון, השיא נרשם לאחרונה כאשר בן התלונן על קלאץ' מחליק ובתגובה אינסנקטיבית הם גילגלו את האשמה עליו...

6.צ'מפיון גם מחזיקים בשיא המהירות בענף הנפנוף, שיא שהם שוברים מחדש בכל פעם שלקוח מגיע עם תקלה הזויה ומנפנפים אותו תוך אמרות "ככה זה תקין, המנוע אמור להשמע כמו טרקטור".

7.שוקל לעבור לחו"ל? ברוך הבא, אתה עומד להפוך רשמית לעוכר ישראל יא נפולת נמושה....

8.השרשור מתחיל הזוי ומשם מתגלגל ונהפך להזוי עוד יותר? מה הסבירות שפרנקוס פתח אותו?...

9.פורום רכב כללי, שרשור צובר 3 עמודים תוך יום וחצי? אלוהים ישמור, למישהו התקלקלה הוואגית..

10.בואו נשים את זה על השולחן: בעלי גולף GTI שונאים בעלי אלפות באותה מידה שבעלי אלפות שונאים אותם.

11.יש רק סמכות אחת שמוסמכת לייעץ בעניינים שבינו לבינה, הרב (אדמור) בנצי שליט"א.

12.היררכיית הכבוד בפורום:

*פאביה ספורט 16V (הרכב עצמו).

*בעלי פאביה ספורט 16V.

*ערוסי (כולל המרצדס של אבא).

*תומר שנתן בראש עם הדובלו (תכל'ס היה צריך להיות לפני ערוסי, אבל ערוסי יותר מפחיד...).

*יאשה שגם בניוטרל יבוא לך מהשוליים.

13.בממוצע אחת לשנה יעלה מהארכיות הסיפור של תומר\אירנה\דובלו, צעירי הפורום יוסיפו עוד דף לטופיק והוא יחזור לישון לעוד שנה.

14.ראית סובארו כחולה שעברה הרגע? אתה כנראה בחולון.

15.רכשת רכב מיוחד? עוד לפני שהוא יגיע אלייך PAZOLI כבר יספיק לצלם ולהעלות תמונות שלו.

16.רכשת רכב חדש, לאחר שנה אתה לא מבין למה מחיר הביטוח קפץ ב-50% למרות שלא עשית בו שימוש? התשובה פשוטה- קנית סיאט איביזה או סקודה פאביה במבצע, ביחד עם חצי מדינת ישראל...

17.וכן, הרכב גניב,הרבה מכוניות=ביקוש להרבה חלקי חילוף, אתה יודע...

18.בכל התייעצות לגבי רכישת ב.מ.וו יהיו לפחות 2 הודעות שממליצות נפח מנוע גדול כי עם נפח קטן אי אפשר לעשות דריפט, והרי ברור שרק בשביל זה קונים ב.מ.וו..

19.פשיעה? ואנדליזם? זה רק בארץ, אין את זה בחו"ל.

20.בכל דיון על דגם חדש של מכונית על יהיו לפחות 3 הודעות שעיקרן "אין מה לעשות עם רכב כזה בארץ".

טוב יאללה, ניתן לכם גם צ'אנס, SHOOT !

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין הפאביה לערוסי יש לשלב בעדינות את הדייהו נובירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רשום כאן מאז 2004 ולא יודע שאלה דווקא האטיופים שאתה אמור להזהר מהם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• אחראי פורום
פורסם

שגיאות כתיב שחוזרות על עצמן ללא קשר לדת, מין, גזע ומוצא:

פורם

אחרוי

טיימניג

פורייקט

וכמובן: אתיופים, סקודה :lol:

מוזמנים להוסיף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכחתם את עניין חוג הקולנוע - כל שבועיים בערך מישהו שואל מה חדש בתחום המצלמות DVR לרכב, מעלה סרטון של קללות ברוסית תוך כדי תאונה, או במקרי גניבות וונדליזם הפיתרון המושלם הוא להפוך ליגאל שילון.

ומדי פעם יש גם את העניין הזה: "איך אני מחבר לדים/ חיברתי לדים בואו תראו תמונות/ זה חוקי לחבר לדים?"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שגיאת כתיב שחוזרת די הרבה:

לזרוע מלח על הפצעים- לזרות מלח על הפצעים.

לזרות = לפזר.

אגב, מהי מדיניות הפורום בנוגע לתיקון של שגיאות כתיב של אחרים ?

פוליטיקה: יבגניפ נגד m3x7r3m3 שהוא בכלל נגד כל עולם.

עידן, מיצית את הפורום בטופיק אחד מה נשאר לעשות ?

אה כן, לחכות לוואגית הבאה שתתקלקל ואז יהיה פה שוב שמח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חדש מהחודשיים האחרונים,

5560.אדם שהתחיל לגובב מגיב הרבה פחות בפורומים אחרים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
14.ראית סובארו כחולה שעברה הרגע? אתה כנראה בחולון.

:wink:

חחח באמת על מה מדובר?

יצא לי לראות אחת כזו לא מעט פעמים בחולון, אבל לא חשבתי שזה נושא לשיחה בקארספורום :-o

• תוכן חדש...